הוא קורא לעצמו בספרי הבדיחות שלו נחמן נחמנוביץנחמן גרשונוביץ...
הוא קורא לעצמו בספרי הבדיחות שלו נחמן נחמנוביץנחמן גרשונוביץ...
אם תרצי - אין זו אגדה. רק תתחילי, כדי שהיא תתגשםיש לי חלום כזה. אולי יום אחד.
אני קראתי, אחד הספרים הכי טובים שקראתי בזמן האחרון ובכלל.אגב, מישהו קרא את מלך הטרולים של שרי רובל? הבנתי שהיא כותבת הרבה קטעי הומור והספר היה מעניין ומשעשע, אבל לא הבנתי האם חלק ממרכיבי הזאנר שלו הוא קומדיה.
אפשר להוסיף לרשימה ספרים של חיה הרצברג - מורה ג'ינג'ית, כולם בנים.אז בואו ותגידו מה אתם חושבים על הספרים הנ"ל!
ניסית את השניים הנ"ל של יעל רועי? ממש טובים.מעניין, קדימה תרימי את הכפפה. אני פחות קוראת ספרים בזאנר, אולי כי לרוב הם אכזבו אותי או דיברו על מושגים המוכרים לסופר (קהילות, חסידויות) ובעיקר כי יש בודדים.
לא יודעת, לא קראתי (עדין), ראיתי בתגובות שהוא משעשע, אז תהיתי..אני קראתי, אחד הספרים הכי טובים שקראתי בזמן האחרון ובכלל.
אבל הוא היה קומדיה?
הוא בעיקר ספר מחשבה, לא?
זוזוז אצלי, הושאל מהספריה, אקרא בהזדמנות...ניסית את השניים הנ"ל של יעל רועי? ממש טובים.
סתם ככה אין על הסגנון שלה.
מסכימה ממש.ולקחת לי את המילים מהפה על זוזוז והחלום על המגבעת!
ניסית את השניים הנ"ל של יעל רועי? ממש טובים.
סתם ככה אין על הסגנון שלה.
גרשון נחמנוביץ'
נחמן גרשונוביץ...
תחליטו...הוא קורא לעצמו בספרי הבדיחות שלו נחמן נחמנוביץ
אני פחות התחברתי, זה סוג מסוים מאד של כתיבה ובדיחות, לא משהו שכל אחד נהנה ממנו...סוללה חזקה לא כתוב בצורה איכותית לדעתך?
באיזה סרטים??גם קולות צחוק, כדי שתבין ש: כאן אמורים לצחוק)
לדעתי זה תלוי בסגנון של הסופר.יש לי חלום כזה. אולי יום אחד.
לכתוב קומדיה טובה זה אחד הדברים היותר מסובכים בספרות (אפילו יותר מפנטזיה, לדעתי) ואולי המסובך מביניהם.
אם באמת תהייה לי סיעתא דשמייא והכתיבה שלי תגיע לרמות האלו יום אחד... אמן.
אינלי מושג. אני פשוט שומעת קולות צחוק מהפלאפון של אחי. סדרה שהוא מאד אוהב לצפות בה, עם איזה אמריקאי קבוע שמדבר בקול צפצפה קצת.באיזה סרטים??
זה הכי הורס!!
אולי בסרטים הפחות טובים..
אההאינלי מושג. אני פשוט שומעת קולות צחוק מהפלאפון של אחי. סדרה שהוא מאד אוהב לצפות בה, עם איזה אמריקאי קבוע שמדבר בקול צפצפה קצת.
נוווגלוי נאות, בדיוק סיימתי לכתוב ספר קומדי ואין בו סוגריים בכלל! (אל תתפסו אותי על אחד או 2, זה עדיין כשר בדיוק כמו פרה אדומה)
וואוהספרים של יעל רועי תמיד יהיו גם קומדיים כי כמו שכתבו כאן קומדיה זו צורת כתיבה שמביעה צורת הסתכלות על החיים, ויעל רועי היא כנראה קומדית במהותה.
בסדר הזה (ולא לקפוץ עלי, אוהדים):מה הכי מומלץ?
זה בגלל הז'אנר שלה שהוא מעניין, מיוחד ושונה מכולם. זה סוג הספרים שאת קוראת פרק ונעצרת אחריו כדי לחשוב. ואז קוראת את הפרק הבא כמובן...מדברים פה הרבה כל יעל רועי,
אחד ה-ספרים!6) עליה השלום - דבורי רנד.
אחד שלא הזכרת, ולדעתי הכי טוב - שוביש עוד המון מוכרים יותר או פחות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: