קול קורא!!! נטפרי או אר-אל אנא הפסיקו לשדרג

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מיסטר בין;2403765:
לדוגמא:
1. ענן דרייב, גוגל דרייב, דרופבוקס.
2. אתר 'קול חי'.
ויש עוד הרבה.

1. אני לא חושב שזה נקרא סינון יתר, נטפרי חקרה ומצאה שכשפותחים את גוגל דרייב להורדה חופשית דרופ' וכו' יש אפשרות להגיע לתכנים הגרועים ביותר... כל חברת סינון אתרים גם ברף נמוך יותר (שלא מסננת נניח תמונות נשים צנועות וכו') אמורה לחסום את זה או למצוא פתרון, שאר החברות בוחרות בגישה של התעלמות מהבעיה בתקוה שאנשים לא ישמימו לב לפירצות אך נטפרי שדוגלת בסינון ללא פשרות החליטה לחסום את האתרים האלו, עד שבעז"ה יימצא פתרון להם.
2. אכן, הרף שנטפרי הציבה את עצמה הוא גבוה, כמו שכתב בזמנו היוזם הקוסם והמבצע MAT האגדי "כמו עיתון חרדי (כמעט ;))..."

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לגבי מה שפותח האשכול התלונן,
אנחנו גם סובלים לאחרונה מבעיות
ואמרו לנו בפירוש בטלפון שזה משידרוגים

אני מאד שמחה שמשדרגים את המערכות
רק מקובל להודיע לפני כן
או לעשות אותם בשעות של לפנות בוקר כדי לא להפריע ללקוחות

ועכשיו אין צורך לרוץ ולכתוב שנטפרי מצוינים
זה לא קשור ואני יודעת וממליצה עליהם בחום.

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
מה הטלפון של 019?

מיסטר בין

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
הכל טוב ויפה אבל לגבי הדרייב נראה לי שאם כל החומרות עשו מהלך אחד יותר מדי כי כל פעם שאני צריך לשלוח למישהו קובץ שהוא גם מנטפרי או שמישהו שולח לי מתבזבז על פי רוב יותר משעתיים עד שכן יורד לא יורד וזה לא נכון שיהיה חסום אני הייתי חוסם לפני זה את ג'מבו מייל ועוד כאלו אתרים

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י מיסטר בין;2404652:
הכל טוב ויפה אבל לגבי הדרייב נראה לי שאם כל החומרות עשו מהלך אחד יותר מדי כי כל פעם שאני צריך לשלוח למישהו קובץ שהוא גם מנטפרי או שמישהו שולח לי מתבזבז על פי רוב יותר משעתיים עד שכן יורד לא יורד וזה לא נכון שיהיה חסום אני הייתי חוסם לפני זה את ג'מבו מייל ועוד כאלו אתרים.

כולם מודים שבדרייב יש אפשרות להגיע לתכנים הכי גרועים, ונטפרי חסמה את האפשרות להגיע לשם. זה שנטפרי היא הכי מחמירה זה לא חדש.

אבל לעצם הבעיה, מה שלא עובר במייל רגיל (מעל 25 מ"ב) אפשר לשלוח במג'יקוד. בנו אותו במיוחד בשביל זה.

גלינג

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י dLive;2405154:
כולם מודים שבדרייב יש אפשרות להגיע לתכנים הכי גרועים, ונטפרי חסמה את האפשרות להגיע לשם. זה שנטפרי היא הכי מחמירה זה לא חדש.

אבל לעצם הבעיה, מה שלא עובר במייל רגיל (מעל 25 מ"ב) אפשר לשלוח במג'יקוד. בנו אותו במיוחד בשביל זה.

בג'מבו/מג'יקוד/דרייב(בשיתןף פרטי)

yaffat

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י mat;2403039:
אני גולש על RL. יש לי מוזיקה שפועלת על האינטרנט ככה שאם יש ניתוק מיד אני מרגיש.
והכל חלק.

מציע לך לבדוק את הציוד שלך.

נראה לי שצריך להפריד בין 2 הדברים:
1. ניתוקים קבועים מידי פעם.
2. ניתוקים ארוכים בשבוע האחרון

אני גולשת על RL עם נטפרי.
מאוד מרוצה.
אני בכלל לא חווה ניתוקים במהלך גלישה סטנדרטית.
וכן חוויתי ניתוקים ארוכים מאוד בשבוע האחרון, שממש לא הצלחתי בכלל לגלוש זמן ממושך.

היו כנראה שידרוגים, אפשר להתלונן על שלא הודיעו מראש.
אבל כללית, אני חושבת שמי שיש לו הרבה ניתוקים ובעיות צריך לבדוק לעומק למה,
כי אם יש כאלו שהכל תקין אצלם אצל אותו סינון ואותו ספק, אז רוב הסיכויים שהבעיות נובעות מצירוף של נתונים ספציפיים אצל אותו גולש שיש לו בעיות.

בנוסף,
כל עוד נטפרי לא פה כדי להרוויח - לדעתי א"א להתלונן עליהם,
כל עוד אתה זה שבחרת בשירות שלהם, אתה יכול לומר תודה ותו לא.

אולי על RL שזו חברה שמטרתה היא רווח - אפשר להתלונן ולבקש פיצויים.
(רק אל תתחילו להתווכח אם מטרתם רווח או לא כי באמת אין לי מושג, אבל אם לא - קבלו את מה שכתבתי)

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
מי יודע מה המצב ב 019 מבחינת 'שדרוגים' כי אר אל פשוט גרועים

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י עוד אחד;2405847:

019 עובדים כמו שהם.
RL משדרגים כל הזמן (לא בציניות).
אם אתה מעוניין לעבור, הנה קישור לרשימת סוכנים של 019, אני ממליץ על הסוכן השני והשלישי ברשימה, אני מכיר אותם ויודע ששניהם אמינים.

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י עוד אחד;2405847:
אנחנו כבר תקופה ארוכה ב019 והכול נוסע חלק בלי שום בעיות,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה