עלה רףמסוכן
עלה רףמסוכן
אולי צריך להכניס שיעור בנושא הזה,במוסדות החינוך?צריך שהרבנים בחידירים יחדירו את המודעות הזאת לילדים שזה מסוכן וכו
ברגע שיחדירו הילדים יבינו את המשמעות!!
למה דווקא המלמדים? אולי ההורים בבית יסבירו כמה זה מסוכן? האשכול הזה לגמרי כולו באחריות המלמדים והמורים? איפה אנחנו כהורים בתמונה?צריך שהרבנים בחידירים יחדירו את המודעות הזאת לילדים שזה מסוכן וכו
ברגע שיחדירו הילדים יבינו את המשמעות!!
זה גם וגםלמה דווקא המלמדים? אולי ההורים בבית יסבירו כמה זה מסוכן? האשכול הזה לגמרי כולו באחריות המלמדים והמורים? איפה אנחנו כהורים בתמונה?
ולפעמים יש צורך גם להעניש, מעניין אם כל אלו שאומרים שצריך לנהוג רק בדרכי נועם, בלי עונשים, אם גם עם הילדים שלהם הם רק מסבירים ואף פעם לא מענישים על מנת לא לפגוע בנפשם הרכה של הילדים...
ילד בן 6-8 יודע שזה מסוכן אבל יש מושג כזה של היסחפות אחרי החברהיש כאן היתממות גדולה מידי
ילד בן 6,7,8,10,שעושה אזעקה יודע יפה מאוד שזה מפחיד ומבהיל ובדיוק בגלל זה הוא עושה את זה
וברור שצריך כאן עונש
לגבי העונש המדובר אני לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל לבוא להגיד שהילד המסכן לא יודע שאסור זו היתממות גדולה מידי.
ולגבי מעורבות של הורים, עניין החינוך מוטל על ההורים לא על המוסד ומי שחושב אחרת טועה, בסוף הילד נשאר שלכם ואם הוא יגדל פרא אדם זה לא יצחק למנהל או למד זה יציג לכם, לכן חובה שיתוף פעולה עם צוות החיידר זה לטובת ילדכם בלבד.
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות,כמו רוב המחנכים היום שלא מבינים דבר בחינוך, אלא התקבלו לגו'ב.
באיזה איזור?היום בבוקר (שבת חוה”מ) בבני ברק 7.40 בערך, שמעתי אזעקה ממרחק רב, אחרי התפילה שאלתי שני בנים שלי שהיו בדרך לתפילה כ”א במקום אחר שניהם גם שמעו את זה, מעניין שלא ראיתי שום תיעוד על אזעקה כזו.
יכול להיות שזה היה ילדים??
ג'וב בלי משכורת...כמו רוב המחנכים היום שלא מבינים דבר בחינוך, אלא התקבלו לגו'ב.
אצלינו גם שמעו בשבת בבוקר - גוש דןהיום בבוקר (שבת חוה”מ) בבני ברק 7.40 בערך, שמעתי אזעקה ממרחק רב, אחרי התפילה שאלתי שני בנים שלי שהיו בדרך לתפילה כ”א במקום אחר שניהם גם שמעו את זה, מעניין שלא ראיתי שום תיעוד על אזעקה כזו.
יכול להיות שזה היה ילדים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: