אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
קולי ואז זה הגיע לתא קולי, והבן אדם לא שינה את הקוד של התא קולי שלו הראשוני ?(כמו 0000 או 1234) וכך הם נכנסו לתא קולי מבחוץ והקשיבו לקוד. (אולי לא בכל החברות שייך ליכנס לתא קולי מבחוץ)
ברוב החברות אי אפשר להכנס כל עוד לא שינו ססמא ראשונית

well

משתמש פעיל
שאלה מענין לענין,
בתקופה האחרונה אני לא מצליח להיכנס לתא קולי (חברת פלאפון) באמצעות הסיסמה 1234 כמו שהיה תמיד, מישהו אולי יודע למה? יש איזו סיסמה אחרת?

MySend

משתמש צעיר
המחירים שלכם יקרים למי שצריך אסמס חד פעמי פעם או פעמיים בחודש
כבר יותר שווה להחזיק קו טלפון.
אולי תנסו לעשות משהו כזה שיהיה חד פעמי , אם אצטרך הודעה אחת בלבד אני לא ישלם בשבילה כל חודש 17 שקל. ומאמינה שלא רק אני

בנתיים עוד לא נתקעתי , עכשיו עברנו לכשר ובטח זה באמת יהיה נצרך אבל במחירים יותר הגיוניים.
תחשבו שמי שיש לו טלפון כשר משלם מאד יקר , לי יוצא לשלם יותר ממה שהייתי בסמארטפון מוגן,
צריך קו לוויז, קו לכשר, ועכשיו עוד משהו לאסמסים.
לפחות שיפתחו איזה משהו אוטומט כזה למי שאין אסמסים. יש הרבה כאלו

השרות נועד למי שלא רוצה להחזיק קו רגיל, והמחיר זה לא השיקול אצלו... אנחנו דווקא מחלקים מתנות, אבל זה בתור התנסות.

בקרוב יעלה אתר חדש ומערכת חדשה, מרהיבה ונוחה מאד לשימוש!

אנחנו נותנים שרות ומענה לכל לקוח ומתעניין.

MySend

משתמש צעיר
הזמנו מכשיר וויז מהדרן , והבנו שאי אפשר
בכל מקרה אנחנו לא רוצים שזה יהיה באותו מכשיר.. אסמס למייל זה רעיון מעולה , רק קצת יקר בהתחשב שלפעמים צריך הודעה אחת בחודש
באישי תמיד ניתן להגיע לפתרונות נוספים.

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

זהר מושקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
איך????
זה יכול מאוד להקל על החיים! (בנטפרי עם נטסטיק)

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אני קבלתי הודעה מגימייל בתור מענה קולי ולא sms (אני לא יודע איך, מישהו עשה את זה בשבילי)
אז גם הם נותנים את האופציה הזו ונראה לי שזה בשביל כבדי ראיה , ולכן זה הכיוון שצריך לעבוד איתו. כל מוסד ששמכבד את עצמו - גם בחו"ל - אמור לדאוג ללקוחותיו כבדי הראיה

שמחה קאופמן

משתמש חדש
פנטנט פשוט אם רוצים לדעת מה המספר טלפון שלכם (לא תמיד זה עובד)
מתקשרים 1893 מטלפון ניד
וזה מתנתק אחרי כמה שיות חוזר אליך הטלפון שלך על הצג.....
זה נועד לאשראי או משהוא לא הבנתי.......

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
סתם שאלה
אם לא עונים וזה מגיע לתא הקולי האם שומעים בתא הקולי את הסיסמה?
ואם כן, אז כדאי לכם לשמור על סיסמה לתא קולי ולא להשאיר את הסיסמה האונברסלית.
בדרך כלל צריך להקיש 1 לקבלת הסיסמה בבנקים כמו כן זה סיסמה לאותה כניסה כניסה מip אחר יחייב סיסמה אחרת שתופק

בורג קטן במערכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
אם יש לי סים בנטסטיק, איך אני יודע מה המספר שלו בכדי לשלוח לשם הודעות?

A052

משתמש סופר מקצוען
אם יש לי סים בנטסטיק, איך אני יודע מה המספר שלו בכדי לשלוח לשם הודעות?
זה כתוב בחשבונית או על הסים עצמו (מדבקה), ויש גם חברות שלא מודיעות את המס'.
וכמובן שאם עובד לך גם שליחת הודעות, אתה יכול לשלוח לחבר הודעה והוא יגיד לך מה המס'.

A052

משתמש סופר מקצוען
שלחתי בפרטי את המס' שלי (נטפרי - יכול להיות שהוא חסום להודעות)

גויאבה

משתמש צעיר
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
יש לגאוני וגאוניות פרוג פתרון לבעיה קשה, אפשרות לקבל קוד אימות לנייד כשר, בבנקים או חברות אשראי ששולחות קוד אימות ב SMS?
מדובר בבנק בחו"ל שמוכן לשלוח רק למספר שרשום על החשבון, ומבחינתם אין כזה דבר שאין SMS בנייד ואין להם אפשרות לשלוח קוד טלפוני.
האם יש אפשרות לקבל SMS קולי או משהו?
או לחילופין, יש למישהו טלפון של וועד הרבנים לענייני תקשורת, אולי להם יש רעיון.
לי יש קו טוקמן נוסף במכשיר פשוט לקבל אסמסים(אפשר במכשיר עם מקום ל2 סימים)
ואני לא משלם גרוש בחודש:p

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה