ברוב החברות אי אפשר להכנס כל עוד לא שינו ססמא ראשוניתקולי ואז זה הגיע לתא קולי, והבן אדם לא שינה את הקוד של התא קולי שלו הראשוני ?(כמו 0000 או 1234) וכך הם נכנסו לתא קולי מבחוץ והקשיבו לקוד. (אולי לא בכל החברות שייך ליכנס לתא קולי מבחוץ)
ברוב החברות אי אפשר להכנס כל עוד לא שינו ססמא ראשוניתקולי ואז זה הגיע לתא קולי, והבן אדם לא שינה את הקוד של התא קולי שלו הראשוני ?(כמו 0000 או 1234) וכך הם נכנסו לתא קולי מבחוץ והקשיבו לקוד. (אולי לא בכל החברות שייך ליכנס לתא קולי מבחוץ)
המחירים שלכם יקרים למי שצריך אסמס חד פעמי פעם או פעמיים בחודש
כבר יותר שווה להחזיק קו טלפון.
אולי תנסו לעשות משהו כזה שיהיה חד פעמי , אם אצטרך הודעה אחת בלבד אני לא ישלם בשבילה כל חודש 17 שקל. ומאמינה שלא רק אני
בנתיים עוד לא נתקעתי , עכשיו עברנו לכשר ובטח זה באמת יהיה נצרך אבל במחירים יותר הגיוניים.
תחשבו שמי שיש לו טלפון כשר משלם מאד יקר , לי יוצא לשלם יותר ממה שהייתי בסמארטפון מוגן,
צריך קו לוויז, קו לכשר, ועכשיו עוד משהו לאסמסים.
לפחות שיפתחו איזה משהו אוטומט כזה למי שאין אסמסים. יש הרבה כאלו
אם יש לכם קו לוויז אפשר לשים עליו גם הודעות דרך כל החברות הדרן נתיב וכוצריך קו לוויז
באישי תמיד ניתן להגיע לפתרונות נוספים.הזמנו מכשיר וויז מהדרן , והבנו שאי אפשר
בכל מקרה אנחנו לא רוצים שזה יהיה באותו מכשיר.. אסמס למייל זה רעיון מעולה , רק קצת יקר בהתחשב שלפעמים צריך הודעה אחת בחודש
איך אפשר???אם יש לכם קו לוויז אפשר לשים עליו גם הודעות דרך כל החברות הדרן נתיב וכו
איך????אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
ולאן זה מגיע?http://m.home/index.html#sms
בכדי לקבל SMS את צריכה לדעת מה מספר הפלאפון של הסים שקיבלת מ-019. זה רשום בכל חשבונית. ולבקש שישלחו למספר הזה.
בדרך כלל צריך להקיש 1 לקבלת הסיסמה בבנקים כמו כן זה סיסמה לאותה כניסה כניסה מip אחר יחייב סיסמה אחרת שתופקסתם שאלה
אם לא עונים וזה מגיע לתא הקולי האם שומעים בתא הקולי את הסיסמה?
ואם כן, אז כדאי לכם לשמור על סיסמה לתא קולי ולא להשאיר את הסיסמה האונברסלית.
אם יש לי סים בנטסטיק, איך אני יודע מה המספר שלו בכדי לשלוח לשם הודעות?אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
זה כתוב בחשבונית או על הסים עצמו (מדבקה), ויש גם חברות שלא מודיעות את המס'.אם יש לי סים בנטסטיק, איך אני יודע מה המספר שלו בכדי לשלוח לשם הודעות?
אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
לי יש קו טוקמן נוסף במכשיר פשוט לקבל אסמסים(אפשר במכשיר עם מקום ל2 סימים)יש לגאוני וגאוניות פרוג פתרון לבעיה קשה, אפשרות לקבל קוד אימות לנייד כשר, בבנקים או חברות אשראי ששולחות קוד אימות ב SMS?
מדובר בבנק בחו"ל שמוכן לשלוח רק למספר שרשום על החשבון, ומבחינתם אין כזה דבר שאין SMS בנייד ואין להם אפשרות לשלוח קוד טלפוני.
האם יש אפשרות לקבל SMS קולי או משהו?
או לחילופין, יש למישהו טלפון של וועד הרבנים לענייני תקשורת, אולי להם יש רעיון.
איך לא משלמים גרוש על קו טוקמן???לי יש קו טוקמן נוסף במכשיר פשוט לקבל אסמסים(אפשר במכשיר עם מקום ל2 סימים)
ואני לא משלם גרוש בחודש
טוקמן עולה רק הסים.איך לא משלמים גרוש על קו טוקמן???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: