שמעתי מדיין אחג גדול מומחה לדיני ממונות.עיקרונית בגלל זה מגיע לראוש כולל ולא לאברכים.הוא יכול להשתמש בכסף להוצאות העמותה בלי שום בעיהמניין?
ברגע שזה כך.גם רכב טסלה זה צורך של הכולל ומה תעשה...
שמעתי מדיין אחג גדול מומחה לדיני ממונות.עיקרונית בגלל זה מגיע לראוש כולל ולא לאברכים.הוא יכול להשתמש בכסף להוצאות העמותה בלי שום בעיהמניין?
יש לדיין כולל?שמעתי מדיין אחג גדול מומחה לדיני ממונות.עיקרונית בגלל זה מגיע לראוש כולל ולא לאברכים.הוא יכול להשתמש בכסף להוצאות העמותה בלי שום בעיה
ברגע שזה כך.גם רכב טסלה זה צורך של הכולל ומה תעשה...
יש לויש לדיין כולל?
לא הבנתי,עכשיו כל ראש כולל הוא חשוד בסחיטה???אין מילים
"המשכיל בעת ההיא ידום"
ממש לא!לא הבנתי,עכשיו כל ראש כולל הוא חשוד בסחיטה???
הוא דווקא זכור לי שמשלם טוב
כמה זמן לוקח להמציא סיפור?
מה הקשר????ממש לא!
אבל דיין שהוא גם ראש כולל אסור לו לדון בנושאים האלו!
מותר לו, אבל אסור לו לפסוק לעצמו שמותר לו לקחת לקחת את הכסף לעצמו (לעמותה)מה הקשר????
אסור לו ללמוד סוגיא ולהבין???
אז הוא חייב לסבור שזה של אברכים???
דיין אסור לו להחזיק כולל??
הוא ככה למד והוא ככה סובר.מי אמר שאסור לו לפסוק לעצמו?? אפילו אם זה מחלוקת הואא מוחזק והמוציא מחבירו עליו...מותר לו, אבל אסור לו לפסוק לעצמו שמותר לו לקחת לקחת את הכסף לעצמו (לעמותה)
כן אבל אתה לא שמעת בכלל את הצד הראשון של המטבע...
לא התחלתי אפילו לפרט מה עברנו..ואם היית מכיר את בעלי לא היית כותב את מה שכתבת...
אנחנו זוג צעיר, בעלי אחד האברכים היותר רצינים שקיימים היום, ואני לא אומרת את זה כי אני אשתו...
יש לו מידות נדירות וברור לי שהוא ספג הרבה הרבה יותר ממה שהוא סיפר לי...רק כי זה לשון הרע...
סתם שתראה קצת את הצד הראשון של המטבע....
בטוחה שיש מה להוסיף תמיד גם בצד השני, אבל אל תשפוט אותנו כזה מהר.........
גם למו"ץ אסור לפסוק לעצמוהוא ככה למד והוא ככה סובר.מי אמר שאסור לו לפסוק לעצמו??
זה לא ממש מגיע לכיס שלו, אבל הוא צריך בגלל זה לאסוף פחות תרומות לכוללחוץ מזה מי אמר לך שהוא לוקח לעצמו???
גם למו"ץ אסור לפסוק לעצמו
זה לא ממש מגיע לכיס שלו, אבל הוא צריך בגלל זה לאסוף פחות תרומות לכולל
התקבלה המחילה...אני מבקש מחילה אם היה נשמע שתגובתי נכתבה נגדכם.
אבל רציתי לאזן קצת את הרושם שנוצר בשרשור (עכ"פ הרגשתי) שראשי כוללים הם הרשעים הטוטאליים בסיפור, ורוב ככל האברכים הם שיות תמימות. וב"ה אשתדל בזמן הקרוב להעלות כמה סיפורים עסיסיים על השיות הלא תמימות. כולל נשותיהם שבשיחת טלפון קללו (כן כן) את ראש הכולל בשביל כמה פרוטות שלא באמת הגיעו להם, ולהיפך. פרטים בהמשך..
נ.ב כמובן שרוב ככל האברכים ורוב ראשי הכולל הם אנשים נפלאים, וכל אחד עושה את מלאכתו.. על הצד היותר טוב, וכל דברי נסובים על מקרי קיצון ואירועים חריגים של דין ודברים בין ראשי כוללים לאברכים.
אז ככהטוב אז ככה התפתחות בעלילה:
מסתבר שהראש כולל לשעבר הוציא את בעלי מהרשימה בגלל שהגיע ה-10 לחודש וזה היה בשבילו בעייתי לשקר שהוא נמצא שם אבל הראש כולל הנוכחי לצערנו לא הספיק לרשום את בעלי...ועכשיו ממש נדפקנו...
זה אומר שחודשיים עכשיו אין מלגות בכלל...
ולא צריכה לספר כמה כל שקל חשוב לזו"צ....
יש פתרונות עבורנו? עצה?
אין אדם נאמן אצל עצמו
התקבלה המחילה...
ברור ומובן שלא כולם צדיקים תמימים משום צד...הן אברכים והן ראשי כוללים..
אבל ברור שכל אחד צריך להיות ירא שמים ולעשות את המוטל עליו בשלמות עד כמה שניתן.
אחזור ואגיד שאתה פשוט לא מכיר את בעלי....וחבל..הפסד...אבל מנקודה אחת אני לא אחזור.
תתפלאי לשמוע, אבל מה שבעיניך ובעיני נשים רבות, שחושבות שהבעל שלהם הוא מתמיד גדול ואברך משכמו ומעלה, ובעל מידות טובות וכו' וכו', כל זה נכון לבית, איך הוא מתנהג בכולל, אין לכם שום מושג באמת!
כך שעדות האופי שלך ושל חברותיך על בעליהם, פסולה בעיני (לא בגלל עדות נשים..) ובעיני כל אברך מהשורה. כל זמן שלא נכחתם בעצמכם בכולל. או שמעתם עדות מאברך אובייקטיבי.
בתקווה להבנה. ואם לא תצרפי בפעם השלישית סמייל כועס לתגובתי...
אין מה לעשות רק אולי כדאי לבדוק שבאמתטוב אז ככה התפתחות בעלילה:
מסתבר שהראש כולל לשעבר הוציא את בעלי מהרשימה בגלל שהגיע ה-10 לחודש וזה היה בשבילו בעייתי לשקר שהוא נמצא שם אבל הראש כולל הנוכחי לצערנו לא הספיק לרשום את בעלי...ועכשיו ממש נדפקנו...
זה אומר שחודשיים עכשיו אין מלגות בכלל...
ולא צריכה לספר כמה כל שקל חשוב לזו"צ....
יש פתרונות עבורנו? עצה?
הראש כולל לשעבר לא יסכים לשמוע כלום..להשערתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: