יש פשוט אנשים שלא בנויים להיות עצמאיים, זה לא הופך אותם לבעייתיים, פשוט עם מבנה אישיות שונה ממה שאתם מכירים. לא בטוח שקאוצ'רית תעזור לה.טוב, זה כבר יישמע הטפה - אבל אם זו הבעיה ואת באמת רוצה לעזור לה תשלחי אותה לקואצ'רית.
זה לא סיפור להיות עצמאית, לא מדובר באיזה גרויסע עסק, מקסימום בעלה יעזור לה קצת (נשואה?).
יש היום ילדים בני עשר (!!) שיש להם "עסק" מהסוג הזה.
אני באמת לא מבין: מה העניין שלה להתחלק ברווחים עם עוד מישהו שעונה לטלפונים ומדבר פעם בשנה עם רואת חשבון??
לא הבנתי את הציניות. אני עוסק פטור וחוץ ממעט התעסקות עם לקוחות ודיווח פעם בשנה אין יותר מדי בלגן.מנסיון?
באמת?
זה משכורת כפולה?
תשלחי מייל למלונות ברחבי הארץ עם הקטלוג ומחיריםמצורף קטלוג שלה
היא מוכשת ממש
זו לא העבודהדבר ראשון אני ממליץ שתנסה לאהוב את מקום העבודה שלה עכשיו ולא לחלום על מקום אחר
ובמקביל יכולה לפתח עבודה בדברים שהיא אוהבת, אבל לאט לאט
נכוןיש פשוט אנשים שלא בנויים להיות עצמאיים, זה לא הופך אותם לבעייתיים, פשוט עם מבנה אישיות שונה ממה שאתם מכירים. לא בטוח שקאוצ'רית תעזור לה.
כדי להיות עצמאי ולשווק עסק צריך להיות אסרטיבי, עם כמויות של בטחון עצמי ועם יכולת לקפוץ למים ולקחת סיכונים. לא לכולם יש את זה וכשאין את זה, זה יכול להיות בעייתי מאוד בעסק. במיוחד בעסק כמו קונדטוריה, שכל שכנה או חברה בטוחה שהמוצרים הם בחינם ולוקח לך 2 דקות לעשות כל דבר, אז מבקשים הנחה והתחשבות וכל זה, ומי שלא יודעת לעמוד על שלה ולסרב יכולה למצוא את עצמה בפשיטת רגל....
ואני מדברת מנסיון... לא כל אחד בנוי להיות עצמאי.
הבנתי מראש. ובכל זאת נראה לי יותר בריא דרך לחיים 'להתמודד' מאשר 'להתמרד'...זו לא העבודה
זה התחום
מספרים לך שהבנאדם לא מתאים באופי להיות עצמאי, אז מה הקשר לבירוקרטיה החיצונית?לא הבנתי את הציניות. אני עוסק פטור וחוץ ממעט התעסקות עם לקוחות ודיווח פעם בשנה אין יותר מדי בלגן.
לא מדובר בלפתוח מאפייה ענקית, בסה"כ למכור 100/200 עוגות בחודש.
ואם מאוד קשה לה לבד עם הבירוקרטיה, בעלה יכול לסייע בערב או משהו.
כנראה יש לך איזו חברה בע"מ או מפעל ענק שזה נראה לך אבסורדי...
אשמח לשמוע פרטים בשביל מישהי אלופהאם היא ממודיעין עילית יש לי רעיון לשידוך
קרובת משפחה שמאוד מתענינת ומענינת
שהוביל כבר להצלחה, או שנמצא באמצע תהליך?מניסיון
שלחו מייל לhatsadikl ג’ימל כו’אשמח לשמוע פרטים בשביל מישהי אלופה
למה? אם יש תחום שיותר מעניין אותה?הבנתי מראש. ובכל זאת נראה לי יותר בריא דרך לחיים 'להתמודד' מאשר 'להתמרד'...
תודה!
בתור עצמאית אני ממש לא מסכימה איתך.יש פשוט אנשים שלא בנויים להיות עצמאיים, זה לא הופך אותם לבעייתיים, פשוט עם מבנה אישיות שונה ממה שאתם מכירים. לא בטוח שקאוצ'רית תעזור לה.
כדי להיות עצמאי ולשווק עסק צריך להיות אסרטיבי, עם כמויות של בטחון עצמי ועם יכולת לקפוץ למים ולקחת סיכונים. לא לכולם יש את זה וכשאין את זה, זה יכול להיות בעייתי מאוד בעסק. במיוחד בעסק כמו קונדטוריה, שכל שכנה או חברה בטוחה שהמוצרים הם בחינם ולוקח לך 2 דקות לעשות כל דבר, אז מבקשים הנחה והתחשבות וכל זה, ומי שלא יודעת לעמוד על שלה ולסרב יכולה למצוא את עצמה בפשיטת רגל....
ואני מדברת מנסיון... לא כל אחד בנוי להיות עצמאי.
הכל טוב ויפה. מסכימה איתך. אבל, יש אנשים שפשוט אין להם את זה ואין מה לעשות.בתור עצמאית אני ממש לא מסכימה איתך.
אפשר להיות עצמאי לא אסרטיבי שהמוצר שלו מוכר את עצמו (בעזרת פרסום... ולא שיווק עצמי)
הסיכונים יכולים להיות מזעריים - אם עובדים עם לקוחות קבועים וקונים את המוצרים בהתאם להזמנות עתידיות.
ולגבי הנחות יש משפט שעובד פלאים 'בעלי לא מרשה לי' או 'רואה החשבון שלנו אמר שזה המחיר המינימאלי שאנחנו יכולים לקחת ועדיין להרוויח'.
ואם היא תעבוד עם עסקים ולא עם יחידים?הכל טוב ויפה. מסכימה איתך. אבל, יש אנשים שפשוט אין להם את זה ואין מה לעשות.
יש אנשים שגם להגיד את המשפט "בעלי לא מרשה לי " וכדו' קשה להם. ולכן פחות מתאים להם להיות עצמאיים בעסק תחרותי כמו קונדיטוריה.
ובכן, פשוט לא ראיתם דבר כזה בעיניים. יש אנשים שלא מתאימים!ואם היא תעבוד עם עסקים ולא עם יחידים?
כלומר תציע את השירותים שלה לקייטרינגים קיימים?
יש. בהחלט.ובכן, פשוט לא ראיתם דבר כזה בעיניים. יש אנשים שלא מתאימים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: