דרוש מידע צריכה רעיונות מבריקים

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך

פרפרזה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
ובכן, פשוט לא ראיתם דבר כזה בעיניים. יש אנשים שלא מתאימים!
השאלה היא - בהינתן והיא אכן לגמרי לא מתאימה - מה הכי חכם לעשות?
לדעתך הפתרון הוא להכניס מישהו לעסק שיגזור קופון שמן על עבודה פשוטה ומינימלית, ולדעתי הפתרון הטוב והחכם ביותר בשבילה זה להפוך אותה לאחת שכן מסוגלת. ולא, זה לא דבר בלתי אפשרי - עם חיזוק הביטחון העצמי והדרכה מקצועית היא יכולה להצליח. לענ"ד זו העצה הטובה ביותר.
וגם אם את חולקת - כדאי לעשות את זה בצורה מכובדת, בלי זלזול וציניות.

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
ואם היא תעבוד עם עסקים ולא עם יחידים?
כלומר תציע את השירותים שלה לקייטרינגים קיימים?
זו דווקא אופציה
זה מה שהיא מחפשת אני חושבת
שיתופי פעולה
מישהי עם עסק קיים שרוצה להכניס שותפה או עובדת
כאלה

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ה שבעיקר מפחיד אותה זה שהיא לא תצליח והיא אומרת שהיא רואה כל כך הרבה פרסומות של דברים כאלה אז איך היא תיכנס לשוק.
לכן היא חשבה להיכנס לעסק קיים.
יש ריבונו של עולם בעולם... לא צריך להגיד יותר מזה...

מי אמר שהיא צריכה ישר ללכת על "עצמאות"? היא יכולה להתחיל לאט לאט ולראות מה קורה... רוב העצמאים התחילו כך (מטפלת ששילבה קוסמטיקה והיום היא רק קוסמטיקאית... רואת חשבון שהפכה לדולה. בתחילה במקביל אח"כ עצמאית. מורה ששילבה ניהול חוגים וכו...)
חבל לבזבז כישרון וחבל עוד יותר שהפחד מנהל אותה....

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
יש ריבונו של עולם בעולם... לא צריך להגיד יותר מזה...

מי אמר שהיא צריכה ישר ללכת על "עצמאות"? היא יכולה להתחיל לאט לאט ולראות מה קורה... רוב העצמאים התחילו כך (מטפלת ששילבה קוסמטיקה והיום היא רק קוסמטיקאית... רואת חשבון שהפכה לדולה. בתחילה במקביל אח"כ עצמאית. מורה ששילבה ניהול חוגים וכו...)
חבל לבזבז כישרון וחבל עוד יותר שהפחד מנהל אותה....
זה נכון אבל לא כל תקופה בחיים גם מתאימה
בסופו של דבר צריך להשקיע המון אנרגיות בלאזור אומץ ואם שאר תחומי החיים שלה דורשים כרגע את מירב האנרגיה שלה אז כן עדיף לה לחפש קודם כל משרה מסודרת בתחום (כמה שזה קשה למצוא)

איש שמח

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
חברה שלי צריכה עזרה, מצטטת אותה פה מילה במילה:
אני מכירה מישהי שמוכנה לפתוח עוסק פטור בשבילה, תעודת כשרות, לנהל את ההזמנות וכו'
כך שהיא רק תכין את המוצרים.
0527155130
בהצלחה

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מכירה מישהי שמוכנה לפתוח עוסק פטור בשבילה, תעודת כשרות, לנהל את ההזמנות וכו'
כך שהיא רק תכין את המוצרים.
0527155130
בהצלחה
שלחתי לה
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה