דרוש מידע צריכה רעיונות מבריקים

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך

bnoya

משתמש מקצוען
טוב, זה כבר יישמע הטפה - אבל אם זו הבעיה ואת באמת רוצה לעזור לה תשלחי אותה לקואצ'רית.
זה לא סיפור להיות עצמאית, לא מדובר באיזה גרויסע עסק, מקסימום בעלה יעזור לה קצת (נשואה?).
יש היום ילדים בני עשר (!!) שיש להם "עסק" מהסוג הזה.
אני באמת לא מבין: מה העניין שלה להתחלק ברווחים עם עוד מישהו שעונה לטלפונים ומדבר פעם בשנה עם רואת חשבון??
יש פשוט אנשים שלא בנויים להיות עצמאיים, זה לא הופך אותם לבעייתיים, פשוט עם מבנה אישיות שונה ממה שאתם מכירים. לא בטוח שקאוצ'רית תעזור לה.
כדי להיות עצמאי ולשווק עסק צריך להיות אסרטיבי, עם כמויות של בטחון עצמי ועם יכולת לקפוץ למים ולקחת סיכונים. לא לכולם יש את זה וכשאין את זה, זה יכול להיות בעייתי מאוד בעסק. במיוחד בעסק כמו קונדטוריה, שכל שכנה או חברה בטוחה שהמוצרים הם בחינם ולוקח לך 2 דקות לעשות כל דבר, אז מבקשים הנחה והתחשבות וכל זה, ומי שלא יודעת לעמוד על שלה ולסרב יכולה למצוא את עצמה בפשיטת רגל....
ואני מדברת מנסיון... לא כל אחד בנוי להיות עצמאי.

פרפרזה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מנסיון?

באמת?

זה משכורת כפולה?
לא הבנתי את הציניות. אני עוסק פטור וחוץ ממעט התעסקות עם לקוחות ודיווח פעם בשנה אין יותר מדי בלגן.
לא מדובר בלפתוח מאפייה ענקית, בסה"כ למכור 100/200 עוגות בחודש.
ואם מאוד קשה לה לבד עם הבירוקרטיה, בעלה יכול לסייע בערב או משהו.
כנראה יש לך איזו חברה בע"מ או מפעל ענק שזה נראה לך אבסורדי...

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
דבר ראשון אני ממליץ שתנסה לאהוב את מקום העבודה שלה עכשיו ולא לחלום על מקום אחר
ובמקביל יכולה לפתח עבודה בדברים שהיא אוהבת, אבל לאט לאט

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
דבר ראשון אני ממליץ שתנסה לאהוב את מקום העבודה שלה עכשיו ולא לחלום על מקום אחר
ובמקביל יכולה לפתח עבודה בדברים שהיא אוהבת, אבל לאט לאט
זו לא העבודה
זה התחום

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש פשוט אנשים שלא בנויים להיות עצמאיים, זה לא הופך אותם לבעייתיים, פשוט עם מבנה אישיות שונה ממה שאתם מכירים. לא בטוח שקאוצ'רית תעזור לה.
כדי להיות עצמאי ולשווק עסק צריך להיות אסרטיבי, עם כמויות של בטחון עצמי ועם יכולת לקפוץ למים ולקחת סיכונים. לא לכולם יש את זה וכשאין את זה, זה יכול להיות בעייתי מאוד בעסק. במיוחד בעסק כמו קונדטוריה, שכל שכנה או חברה בטוחה שהמוצרים הם בחינם ולוקח לך 2 דקות לעשות כל דבר, אז מבקשים הנחה והתחשבות וכל זה, ומי שלא יודעת לעמוד על שלה ולסרב יכולה למצוא את עצמה בפשיטת רגל....
נכון

אמנם אסרטיביות וביטחון עצמי אלו דברים שניתן לשפר..

ובשביל להגשים את החלום.. יתכן וכדאי להשקיע

ואגב ערך מוסף שניתן להפיק מהתהליך זה השיפור בתחומים הנ" ל.

נערך לאחרונה ב:

לורנס

משתמש מקצוען
בדיוק לאחרונה שמתי לב שהקינוחים הפרווה במלונות ובארועים (קייטרינג וכו) הם פשוט מזעזעים!
מרגרינה וקצפת.
אולי מישהו יכול להרים את הכפפה ולהציע שירות של קינוחי גורמה פרווה.
נכון שפרווה יותר קשה לעשות טעים מחלבי, אבל בבית כולם מצליחים לעשות טעים, למה ביצור המוני זה כ"כ קשה??

קוביד

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא הבנתי את הציניות. אני עוסק פטור וחוץ ממעט התעסקות עם לקוחות ודיווח פעם בשנה אין יותר מדי בלגן.
לא מדובר בלפתוח מאפייה ענקית, בסה"כ למכור 100/200 עוגות בחודש.
ואם מאוד קשה לה לבד עם הבירוקרטיה, בעלה יכול לסייע בערב או משהו.
כנראה יש לך איזו חברה בע"מ או מפעל ענק שזה נראה לך אבסורדי...
מספרים לך שהבנאדם לא מתאים באופי להיות עצמאי, אז מה הקשר לבירוקרטיה החיצונית?
צריך להתמודד עם לקוחות, עם מתחרים, עם נראות ושיווק ועוד כהנה וכהנה.

מנסיון מר של דחיפה של מישהו לא מתאים. לא לשם הציניות.

רבקיב

משתמש פעיל
שתפנה למעוף, יתנו לה ייעוץ מקצועי בכל התהליך.
הקמת עסק, בירוקרטיה, שיווק נכון וכל המסתעף
אשמח להמליץ מניסיון על יועץ תותח שעזר מאוד

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
בתור עצמאית אני ממש לא מסכימה איתך.
אפשר להיות עצמאי לא אסרטיבי שהמוצר שלו מוכר את עצמו (בעזרת פרסום... ולא שיווק עצמי)
הסיכונים יכולים להיות מזעריים - אם עובדים עם לקוחות קבועים וקונים את המוצרים בהתאם להזמנות עתידיות.
ולגבי הנחות יש משפט שעובד פלאים 'בעלי לא מרשה לי' או 'רואה החשבון שלנו אמר שזה המחיר המינימאלי שאנחנו יכולים לקחת ועדיין להרוויח'.

bnoya

משתמש מקצוען
בתור עצמאית אני ממש לא מסכימה איתך.
אפשר להיות עצמאי לא אסרטיבי שהמוצר שלו מוכר את עצמו (בעזרת פרסום... ולא שיווק עצמי)
הסיכונים יכולים להיות מזעריים - אם עובדים עם לקוחות קבועים וקונים את המוצרים בהתאם להזמנות עתידיות.
ולגבי הנחות יש משפט שעובד פלאים 'בעלי לא מרשה לי' או 'רואה החשבון שלנו אמר שזה המחיר המינימאלי שאנחנו יכולים לקחת ועדיין להרוויח'.
הכל טוב ויפה. מסכימה איתך. אבל, יש אנשים שפשוט אין להם את זה ואין מה לעשות.
יש אנשים שגם להגיד את המשפט "בעלי לא מרשה לי " וכדו' קשה להם. ולכן פחות מתאים להם להיות עצמאיים בעסק תחרותי כמו קונדיטוריה.

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
הכל טוב ויפה. מסכימה איתך. אבל, יש אנשים שפשוט אין להם את זה ואין מה לעשות.
יש אנשים שגם להגיד את המשפט "בעלי לא מרשה לי " וכדו' קשה להם. ולכן פחות מתאים להם להיות עצמאיים בעסק תחרותי כמו קונדיטוריה.
ואם היא תעבוד עם עסקים ולא עם יחידים?
כלומר תציע את השירותים שלה לקייטרינגים קיימים?

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
ובכן, פשוט לא ראיתם דבר כזה בעיניים. יש אנשים שלא מתאימים!
יש. בהחלט.
אם כי על רוב המכשולים כן ניתן לגבור אם יש רצון.

אבל אתם מדברים מהיכרות אישית עם השואלת?
אם לא, אולי כדאי לשאול מישהו שמכיר אותה, כי הפתרונות יכולים לסייע להתמודד עם הקושי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה