הוא אמור.הוא לא אמור לצאת כל 15-20 דקות?
ואז?
השבוע חיכיתי שעה וחצי,
אז נסעתי לכניסה לעיר ולקחתי 185 שנוסע לנווה אילן והלכתי ברגל.
בתנופה אמרו לי ש"יצאו 2 אוטובוסים מלאים מתחנת המוצא."
שטיות.
הוא אמור.הוא לא אמור לצאת כל 15-20 דקות?
הלוואי וזה יקרה -אולי ביהדות התורה כבר ראו את האשכול פה!!!
דפנה ליאל על החוק שמגבש ח״כ יעקב אשר לעיגון סמכויות סגני שרים: החקיקה הזו תאפשר לחרדים להיות אחראים בלעדיים בנושאים החשובים להם, כמו למשל בחינוך החרדי. ח״כ אשר יבקש להכניס את החוק להסכמים הקואליציוניים.
וגם בתחבורה מקלב יוגדר אחראי על הציבור החרדי ובא לציון אוטובוסים.......... והוא לא יצטרך לחתום על חילולי שבת וכדו'
אם זה יהיה בחוק, הם ייאלצו לרכוש... (לא נורא הם לא יתרוששו מזה... זה הרבה פחות ממעשרגעלט מ54 מליארד ...)לא התכוונתי לחוסר מקום בכבישים אלא לחוסר באוטובוסים בכלל (והרי לא ירכשו אוטובוסים
אבל קשה לסמוך על הרצון הטוב של החברות לתגבר את הקויםותגבור קוים אמור לעדן את התופעה
צודק לגמרי בא תרים עצומה בענין https://www.atzuma.co.il/createדעה אולי לא פופולרית אבל
החלום שלי שהמפלגות החרדיות ימנו שרים חיצוניים מקצועיים,
תחשבו על תסריט של שר תחבורה מקצועי מטעם יהדות התורה,
מה גם שתמיד הייתה בעיה עקרונית/אידיאולוגית לקחת תפקיד שר,
כמה לזות שפתיים זה ימנע, כמה פיות זה יסתום.
הלוואי שמישהו שם ייקח זאת לתשומת ליבו, שיש כזאת אופציה לפחות..
ולגבי החוק הנורבגי החוק חל גם על סגן שר,
זאת אומרת שר מקצועי מתחתיו סגן שר חרדי
וחוק נורבגי על סגן השר
קצת פוגעשטויות
אתה משקר ומוציא שם רע הוא עזר לי באופן אישי כמה פעמים, ומכירה עוד הרבה שהוא עזר להם (לדעתי אתה צריך לבקש ממנו מחילה).
מהמילים שכתבת נראה שאתה מאותו הפלג שלא זכה לקדש ש"ש וד"ל
קוראים לו פריסת קוויםיש כבר מודל שעובד מצויין
מה שהזוי שלמבשרת שנמצא לא רחוק מקרית יערים יש 6 קווים שנוסעים לשם, ואילו לקרית יערים רק קו אחד.הוא אמור.
ואז?
השבוע חיכיתי שעה וחצי,
אז נסעתי לכניסה לעיר ולקחתי 185 שנוסע לנווה אילן והלכתי ברגל.
בתנופה אמרו לי ש"יצאו 2 אוטובוסים מלאים מתחנת המוצא."
שטיות.
א. אתה רוצה שהסיוט של לראות עשרות אוטובוסים שלא עוצרים יחזור על עצמו גם בנסיעות עירוניות? עדיף כבר להידחס!!!שיעבירו חוק שאין להעלות יותר מ10 נוסעים בעמידה גם בנסיעות עירוניות
ונגמר הסיפור .
אין לי מושג על איזה מודל את מדברת, אבל מצב התח"צ בביתר ממש לא עובד מצוין.יש כבר מודל שעובד מצויין בעיר ביתר
נכון,מה שהזוי שלמבשרת שנמצא לא רחוק מקרית יערים יש 6 קווים שנוסעים לשם, ואילו לקרית יערים רק קו אחד.
יש להם ניהול, סדר וארגון, מצויינים.היתה תקופה שיצא לי להשתמש בקוי 'מהדרין' של בי"ש למי שמכיר.
הנסיעות תקתקו. אף פעם לא חיכיתי בתחנה זמן ארוך ואם היגיע אוטובוס מלא דאגו לנו מיד לחילופי.
הם פשוט מודאים שאין נוסעים שנשארו בתחנות.
בטוח לי שאם משרד התחבורה היה משקיע חשיבה+ משאבים+ מתיחס ברצינות המצב כאן היה נראה אחרת.
מה שקורה היום, שכל פעם לפני שאני זקוקה לתח"צ אני לוקחת בחשבון שיש מצב גדול שאצטרך מונית על חשבוני/ אחזור לביתי כלעומת שבאתי.
וזה מצב לא הגיוני. בעליל.
צודק לגמרי בא תרים עצומה בענין https://www.atzuma.co.il/create
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: