עכשיו הבנתיאבל ההשקעה של עירית ירושלים בקידום פרויקטים של פינוי בינוי בקרית יובל
כשזה נעשה באופן אקטיבי [הכרזה על מתחם] זה מריח מסריח
קרית יובל היא שכונה חרדית ולכן אסור לבצע שם פינוי - בינוי
חזירות שמביאה על החרדים רק שנאה ובצדק
איזה אגואיסטיות
עכשיו הבנתיאבל ההשקעה של עירית ירושלים בקידום פרויקטים של פינוי בינוי בקרית יובל
כשזה נעשה באופן אקטיבי [הכרזה על מתחם] זה מריח מסריח
זה קרה, בין השאר, בבני ברק של שנות הקמתה, אז הביאו חרדים לחסימת כביש שהיה עורק ראשי למעבר בין תל אביב לתל השומר. באותה תקופה העיר הייתה מעורבת.איפה זה קרה במקום מעורב
לא מדבר בקרוב להתחרד לגמרי
זו לא סיבת ההצלחה ובטח לא ניתן לזקוף זאת לזכותם של קנאי ירושליםמדובר בהישג עצום ומדהים שמעיד כאלף עדים על עוצמתם ונחישותם ומאבקם הנחוש של אנשי ירושלים.
כבודו לא מכיר את קריית הרצוג.קריית הרצוג התחילה להתחרד לפני 36 שנה והיא עדיין בשלבי התחרדות, בניין בשנתיים......
בצעירותי גרתי ברוממה. והיום אני ממש לא רוצה לגור שם.בצעירותי חלמתי לגור בירושלים , היום ממש לא , גם בחינם לא,
היום אני מגיע הרבה אבל ממש מרגיש לא בבית פשוט לחיות בתוך קניון ופרעס ענק,
לכאורה הכוונה לפרדס כץ.כבודו לא מכיר את קריית הרצוג.
היא כבר חרדית לגמרי.
מה כן יש? זה כמה קוצים פה ושם
צריך להבדיל בין התקופות ובין האנשיםזו לא סיבת ההצלחה ובטח לא ניתן לזקוף זאת לזכותם של קנאי ירושלים
זו הצלחה של הציבור הישיבתי הרגוע והלא מתלהם שפשוט חיפש מקום לגור וב"ה מצא
רק בשביל האמת הזו היה צריך את כל האשכולהבדל שני בין האנשים: כמובן שאני מתנגד לאלימות הפגנות וכו' ואינני נמנה על פלגים שתומכים בהם ואפילו אפשר לומר די קיצוני לצד השני, יחד עם זאת צריך לכבד ולהעריך מאד דמויות קנאיות א מ י ת י ו ת כרבי עמרם בלוי וחבריו וכגדולי ירושלים אחרים שקינאו לשם שמיים, ולא בשביל אינטרסים מכוערים ושליטה על הדור או על העיתון, ואת ההפרדה הזאת בין לשמה ללא לשמה מוכרחים לעשות בקנאות שהיא רצוייה אך ורק כאשר היא לש"ש.
אפשר לתקן את כבודועכשיו הבנתי
קרית יובל היא שכונה חרדית ולכן אסור לבצע שם פינוי - בינוי
חזירות שמביאה על החרדים רק שנאה ובצדק
איזה אגואיסטיות
צריך לבדוק את הנתונים, אבל איך שאני מכיר יש המון תכניות פינוי בינוי בתלפיות, קטמונים, בית הכרם, אזור המושבות, גילה ועודאפשר לתקן את כבודו
שכונת קרית יובל היא שכונה שהתחילה להיות מעורבת
ומאז ואילך לא היה דבר שלא נעשה כדי למנוע מהחרדים להגיע לשם
חלק מזה היה תוכניות פינוי בינוי וברגע שהפינוי בינוי נעשה במצב שמונע מאוכלוסיה מסוימת לפתח את הקהילה שלה
זה בהחלט מסריח
לא נראה לי שיש בעיה לעשות פינוי בינוי נניח בארנונה או קטמונים
משום מה המיקוד היה דוקא שם
כנראה שזה נכתב מבורות
(תודה ל M6255 על העלאת הנושא!)מי אמר שמותר, הרי ראש עיר שמגביל חרדים אתה קורא לו אנטישמי
אז תגיד בקול גדול שאתה ממליץ לחרדים להיות אנטישמים ולחסום חילונים
בעייני זה מגעיל
מתנצל
לדעתי יש לך טעות קבלן בונה לפי מה שמשתלם לו וזה זכותו(תודה ל M6255 על העלאת הנושא!)
למעשה הכוח להגביל אוכלוסייה באמצעות תכנון מסוים, היא חד צדדית לטובת החילוני ולרעת החרדי.
חילוני יכול לגור בכל דירה שהיא, וחרדים לא!
'אנטישמיות' במציאות הזאת, נמצאת בנקודת השוויון.
החרדים צריכים ליצור לעצמם סוג של תכנון או שינוי ברישוי, כדי שיוכלו לעמוד בנקודת מפתח טובה יותר מול משפר הדיור החילוני.
ככל שהחרדי נמצא בעמדה נמוכה יותר, אני לא יזלזל במי שיקרא לו אנטישמי, מהסיבה הפשוטה הבאה.
לתכנן דירות בארץ ישראל ליהודים שאין בה אפשרות סוכה- חוסמת את הרוכשים מלקיים את המצווה לתמיד.
ייתכן ואם הייתה לנו את היכולת, היינו צריכים להגביל בנייה לגובה באם היא לא תיתן פיתרון לכל חילוני שירצה לבנות סוכה גם בעוד 30 שנה.
עד כמה שאני יודע זה קרה הרבה אחרי והרבה פחות עם התערבות עירוניתצריך
צריך לבדוק את הנתונים, אבל איך שאני מכיר יש המון תכניות פינוי בינוי בתלפיות, קטמונים, בית הכרם, אזור המושבות, גילה ועוד
תיאורטית אם יש 40% חרדים בשכונה הם יכולים לגור בקומות הנמוכות של המגדלים.אבל זה נישה קטנה העיקרון הוא שתכנון של פינוי בינוי במקום שקיים בו קהילה חרדית וחילונית צריך לקחת בחשבון את שתי הקהילות
נכון שזה יותר קשה אבל צריך לדאוג לכל מי שגר במקום
זה בדיוק העניין! כחרדים מוחרמים.דעתי יש לך טעות קבלן בונה לפי מה שמשתלם לו וזה זכותו
יש מקומות שלא הגון לבנות בהם בצורה שלא תתאים לקהילה קיימת
אבל בתל אביב או כל מקום שאין דרישה לדירות שמתאימות לחרדים לא צריך להתחשב בהם
עדיין חסמת אותו מאפשרות סוכה, במקרה שהוא יחפוץ בכך בעתיד.אבל בתל אביב או כל מקום שאין דרישה לדירות שמתאימות לחרדים לא צריך להתחשב בהם
צריך מרפסות סוכה (או לפחות חניה לא מקורה שאפשר לבנות שם סוכה, הרבה פעמים במגדלים כל החניות מקורות)תיאורטית אם יש 40% חרדים בשכונה הם יכולים לגור בקומות הנמוכות של המגדלים.
בד"כ יש בין מגדלים שצפי"ם פתוחים מאד גדולים, יש תקן מסויים כמה שטח ציבורי צריך להיות לתושב וככל שיש יותר תושבים במגדל יהיה שטח פתוח בקרבתו.צריך מרפסות סוכה (או לפחות חניה לא מקורה שאפשר לבנות שם סוכה, הרבה פעמים במגדלים כל החניות מקורות)
מכיר איזור מגדלים בראשון של יהודים מסורתיים טובים וכל השטח הענק הפתוח (סוג של רחבה יפה ומפותחת) מלא בסוכות אולי יש תקווהבד"כ יש בין מגדלים שצפי"ם פתוחים מאד גדולים, יש תקן מסויים כמה שטח ציבורי צריך להיות לתושב וככל שיש יותר תושבים במגדל יהיה שטח פתוח בקרבתו.
בכל אופן לסוכה זה לא רלוונטי כי השכנים החילונים והעיריה לא בדיוק ישמחו לאפשר בניית סוכות בשטח ציבורי לשבעה ימים..
איך מורידים בחג את המרק החם מקומה 20 לסוכה?מכיר איזור מגדלים בראשון של יהודים מסורתיים טובים וכל השטח הענק הפתוח (סוג של רחבה יפה ומפותחת) מלא בסוכות אולי יש תקווה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: