נחוח השמרים
משתמש צעיר
היה מתכון בהדרכה מדוייקת של כמה זמן ללוש כמה זמן להתפיח וכו'
כשמי כן אני
חובבת שמרים מושבעת
בעבר הייתי מוכרת עוגות וחלות בימי חמישישי
כך שהמתכונים וההדרכות האלו, חולפים לי ליד העיניים
ואני יותר חכמה ......
מנסה להשוות
לא שמה לב לקטנות
וממשיכה בצורה שלי ו....
גורפת מחמאות!!!!!!
ראיתי מתכון. ולצערי לא מוצאת אותו עכשיו כי ממש רוצה לדעת למי מגיעה התודה רבה
ולומר לה שמכל מלמדי השכלתי......
כאמור,
ראיתי את המתכון
רפרפתי עליו
והמשכתי הלאה
דבר ראשון כי אין לי מיקסר. והיה כתוב שם כמה זמן מדוייק צריך ללוש.
אז אם זה לא עובר, אז למה להמשיך?
ועוד סיבה
אותי לימדו שככל שלשים יותר פעמים (כל רבע שעה 20 דקות אני לשה שוב)
השמרים מתפרקים ותופחים יותר טוב.
ובהדרכה היה כתוב להניח שעה בתוך שקית ולתת לזה לתפוח
נו, איך אני יכולה לוותר על הלישות ביניים?
דיל ויעבור......
ואז.
יום אחד
לשתי בצק
ונסעתי איתו לקרובי משפחה לעשות סדנת לחמניות לילדים
והבצק היה בתוך שקית יותר משעה
ותפח שם
ויצאו לחמניות חלומיות!!!!!!!!!
משהו שגם אני לא מכירה.
טוב. על המזל יצא טוב.
אבל ביום שישי, כשהכנתי חלות. החלטתי לנסות
והכנסתי את הקערה לתוך שקית
החזקתי את הידיים חזק כדי לא ללוש את הבצק בין לבין.
אחר כך קלעתי חלות ונתתי להם לתפוח עוד כמו שהיה כתוב
וטפו טפו
יצאו חלות מדהימות!
ולחמניות שאוכלים אצלנו ביום שישי
ליגה אחרת!!!!!!!!!!!
מי שמזהה את האשכול המבוקש
אשמח אם תעלי לי אותו
כשמי כן אני
חובבת שמרים מושבעת
בעבר הייתי מוכרת עוגות וחלות בימי חמישישי
כך שהמתכונים וההדרכות האלו, חולפים לי ליד העיניים
ואני יותר חכמה ......
מנסה להשוות
לא שמה לב לקטנות
וממשיכה בצורה שלי ו....
גורפת מחמאות!!!!!!
ראיתי מתכון. ולצערי לא מוצאת אותו עכשיו כי ממש רוצה לדעת למי מגיעה התודה רבה
ולומר לה שמכל מלמדי השכלתי......
כאמור,
ראיתי את המתכון
רפרפתי עליו
והמשכתי הלאה
דבר ראשון כי אין לי מיקסר. והיה כתוב שם כמה זמן מדוייק צריך ללוש.
אז אם זה לא עובר, אז למה להמשיך?
ועוד סיבה
אותי לימדו שככל שלשים יותר פעמים (כל רבע שעה 20 דקות אני לשה שוב)
השמרים מתפרקים ותופחים יותר טוב.
ובהדרכה היה כתוב להניח שעה בתוך שקית ולתת לזה לתפוח
נו, איך אני יכולה לוותר על הלישות ביניים?
דיל ויעבור......
ואז.
יום אחד
לשתי בצק
ונסעתי איתו לקרובי משפחה לעשות סדנת לחמניות לילדים
והבצק היה בתוך שקית יותר משעה
ותפח שם
ויצאו לחמניות חלומיות!!!!!!!!!
משהו שגם אני לא מכירה.
טוב. על המזל יצא טוב.
אבל ביום שישי, כשהכנתי חלות. החלטתי לנסות
והכנסתי את הקערה לתוך שקית
החזקתי את הידיים חזק כדי לא ללוש את הבצק בין לבין.
אחר כך קלעתי חלות ונתתי להם לתפוח עוד כמו שהיה כתוב
וטפו טפו
יצאו חלות מדהימות!
ולחמניות שאוכלים אצלנו ביום שישי
ליגה אחרת!!!!!!!!!!!
מי שמזהה את האשכול המבוקש
אשמח אם תעלי לי אותו