אם תגיד איזה שיר ואיזה קטע, אשתדל.מי יעשה לנו קצת צילצולים מהדיסקים האחרונים?<(שלמה כהן,ישי ריבו,דודי קאליש,עמיחי שפיגל,דודוי קנופלר
אם תגיד איזה שיר ואיזה קטע, אשתדל.מי יעשה לנו קצת צילצולים מהדיסקים האחרונים?<(שלמה כהן,ישי ריבו,דודי קאליש,עמיחי שפיגל,דודוי קנופלר
נראה לי שאפשר לחבר נוקיה 208 למחשב ע"י כבל USB וכך להכניס שירים וכל מה שרוצים, מעניין אם תצליחו, או רק אני, כי תיקנו לי משהו בגירסה הכשרה...
היום יש אפשרות להכניס ג"כ לפלאפונים כשרים 208 דרך תוכנה מיוחדת ששולטת על הבלוטוס מי שמעוניין שיפנה אלי באישי אשמח לעזורררררבגירסה הכשרה הרגילה, אי אפשר.
בכיףמישהו יכול לחתוך את הפזמון של זה?
תנסה מה שאני כותב, תגיד לי אם זה הלך..בגירסה הכשרה הרגילה, אי אפשר.
מי יודע על מה מדובר?היום יש אפשרות להכניס ג"כ לפלאפונים כשרים 208 דרך תוכנה מיוחדת ששולטת על הבלוטוס מי שמעוניין שיפנה אלי באישי אשמח לעזוררררר
לא עובד.תנסה מה שאני כותב, תגיד לי אם זה הלך..
כשאתה מדליק את הפלאפון, נפתח איזה חלון עם כיתוב באנגלית שבאמצע כתוב גם USB, תלחץ על "לא", ואז תנסה לחבר למחשב... באמת מעניין אותי אם אני מצליח בגלל התיקון של הגירסה...
H........מי חותך את הפזמונים פה??(כול זמר יש לו פזמון אני צריך את פזמונים של כל הזמרים אם אפשר )
תודה
כשר? להכניס צלצולים?מי יודע מה עושים בנוקיה 208???
איך???כשר? להכניס צלצולים?
דרך בלוטוס...
כן, יש לפחות 2 תוכנות שאפשר על ידם להיכנס לפלאפון שלך מפלאפון אחר ע"י התחברות דרך בלוטוס, וככה להכניס חומר ע"י 'העתק-הדבק'!מי יודע על מה מדובר?
למעשה האפשרויות שכעת זכורות לי זה:איך???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: