מצב
הנושא נעול.

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
נראה לי שאפשר לחבר נוקיה 208 למחשב ע"י כבל USB וכך להכניס שירים וכל מה שרוצים, מעניין אם תצליחו, או רק אני, כי תיקנו לי משהו בגירסה הכשרה...
בגירסה הכשרה הרגילה, אי אפשר.
היום יש אפשרות להכניס ג"כ לפלאפונים כשרים 208 דרך תוכנה מיוחדת ששולטת על הבלוטוס מי שמעוניין שיפנה אלי באישי אשמח לעזוררררר

תכל'ס

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מישהו יכול לחתוך את הפזמון של זה?

קבצים מצורפים

• חננאל-אוחנה-פלגי-המים.mp3
    3.4 MB · צפיות: 120
  • פשיסחא_ניגון_.mp3
    9.6 MB · צפיות: 136

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בגירסה הכשרה הרגילה, אי אפשר.
תנסה מה שאני כותב, תגיד לי אם זה הלך..
כשאתה מדליק את הפלאפון, נפתח איזה חלון עם כיתוב באנגלית שבאמצע כתוב גם USB, תלחץ על "לא", ואז תנסה לחבר למחשב... באמת מעניין אותי אם אני מצליח בגלל התיקון של הגירסה...

אוטוטו

משתמש פעיל
מי חותך את הפזמונים פה??(כול זמר יש לו פזמון אני צריך את פזמונים של כל הזמרים אם אפשר )
תודה

קבצים מצורפים

• כולם נקבצו המנגנים שלמה כהן משה לוק ישי ריבו מוטי שטיינמץ.mp3
    10.2 MB · צפיות: 182

מוח

משתמש צעיר
תנסה מה שאני כותב, תגיד לי אם זה הלך..
כשאתה מדליק את הפלאפון, נפתח איזה חלון עם כיתוב באנגלית שבאמצע כתוב גם USB, תלחץ על "לא", ואז תנסה לחבר למחשב... באמת מעניין אותי אם אני מצליח בגלל התיקון של הגירסה...
לא עובד.

רחלי שטינברגר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מישהו יודע אם יש אפשרות להוסיף רינגטונים באפ טק כשר?

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
למעשה האפשרויות שכעת זכורות לי זה:
1. ע"י התוכנות כפי שנכתב לעיל.
2. חבר שלי פעם קנה חיבור בלוטוס למחשב נייח, שדרכו התחברתי למכשיר, וראיתי את תוכן המכשיר במחשב.
אגב, נכון להיום אין לי פרטים להשיג את המוצרים שעליהם כתבתי, מצטער...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה