זה לא נשמע הכשר הקלאסייש עליו חותמת "ובחרת בחיים....מכשיר חסום".... לא מבינה בזה כל כך
לכאו' אמור לקלוט כרטיס
זה לא נשמע הכשר הקלאסייש עליו חותמת "ובחרת בחיים....מכשיר חסום".... לא מבינה בזה כל כך
לפעמים זה יפה שזה חוזר על עצמו וכל אחד לפי הטעם שלוהבהרה נחוצה
אפתח במילות תודה ושירות ברכה לכל המעלים לטובת כולנו
חושבני שיש ברשותי להעיר ע"מ להעצים את החסד שאתם עושים עם כולנו
בכל חברה קלאסית זמן הצלצול נע בין 30 - 31 שניות ככה שמי שחותך שירים בצורה שיושמע רק 15 שניות גורם לכך שהשיר יושמע פעמיים וחבל
במקביל גם שירים ארוכים אינם טובים היות ורוב המכשירים הנעים בציבורנו כיום שעיקרם זה c2 ו208 אין בהם בקושי ג'יגה וממילא אין אופציה להכניס הרבה דברים לכן מומלץ בזאת לחתוך כל שיר ל32 שניות וככה יצאנו ידי חובת כולם
ושוב תודה רבה
דן
לפעמים זה יפה שזה חוזר על עצמו וכל אחד לפי הטעם שלו
יש לי גם יאנג כשר
יש לי גם יאנג כשר
איפה אפשר להכניס כרטיס שם ? תוכל להסביר לי ?
זה לא עושה שגיעה בכרטיס ?
פעם היה לי כרטיס שהכנסתי אותו ל208 ופשוט הפלאפון שיבש לי את כל הכרטיס כך שאם חיברתי את הכרטיס למחשב, הוא בכלל לא רואה שיש כרטיס וגם אם יש דרך לראות שיש כרטיס הוא לא יכל להכנס לתוכן שלו כלל ! (את זה אמר לי טכנאי מחשבים שבדק אותו)
אז אפשר הדרכה בנושא ?
וגם הסיפור עם ה208 מאד מוזריש לי גם יאנג כשר
איפה אפשר להכניס כרטיס שם ? תוכל להסביר לי ?
זה לא עושה שגיעה בכרטיס ?
פעם היה לי כרטיס שהכנסתי אותו ל208 ופשוט הפלאפון שיבש לי את כל הכרטיס כך שאם חיברתי את הכרטיס למחשב, הוא בכלל לא רואה שיש כרטיס וגם אם יש דרך לראות שיש כרטיס הוא לא יכל להכנס לתוכן שלו כלל ! (את זה אמר לי טכנאי מחשבים שבדק אותו)
אז אפשר הדרכה בנושא ?
תסתכל כאן https://www.easy-time.info/איך-לחתוך-שיר-בחמש-שניותיש מצב להדרכה ברורה איך חותכים שירים?
@ליבי ;) הנה זה בא...
סליחה על העיקוב, ומוזמנת לבקש מה שבא לך...
וואיי איך זכרת...
תודה ענקית!
אבל העלית לי את השיר המלא..
עדיין מעריכה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: