תודה רבה!לא יודעת בקשר לציפורן.
בקשר לדם-
אחד הכללים הבסיסיים בעזרה ראשונה:
לא עוצרים דם באמצעים פיראטיים!
אם זה משהו קטן אפשר ללחוץ חזק עם היד,
ואם זה גדול אז לחבוש. (גם בחבישה ביתית אם זה לא מדמם חזק).
קרה לאחיינית שלי בגיל שנה הם הלכו איתה לאחות היא הייתה צריכה גם תפרים אבל בכל אופן אצלה השאירו את הציפורן וזה התאחה מאוד לא יפה ואסתטי היא צריכה עכשיו ללכת לכירוג בשביל לטפל באצבע שתראה אסטטית אז תבדקו אולי כן מומלץ להוריד את הציפורן ולתת לה את הזמן פשוט לגדול מחדש בצורה אסתטית???נטרקה דלת על אצבע, הילד בן עוד לא 3,
עוצרים את הדם עם קפה, או שזה מזיק,
והאם יעזור לתפוס את הציפורן חזק במקום שממנו היא יצאה, אולי היא תתחבר שוב?
אם יש למישהו עוד עצה או עזרה, אני אשמח.
הסתכלתי עכשיו, הציפורן חזרה אבל החלק של האצבע שמסביב לציפורן סגול...רק שימו לב
שהציפורן לא תלחז על האצבע
בצורה שעלולה לפצוע יותר.
הייתי מתייעצת עם רופא או אחות דרך שירות המענה הטלפוני של הקופההסתכלתי עכשיו, הציפורן חזרה אבל החלק של האצבע שמסביב לציפורן סגול...
זה אומר שזה הרע את המצב של האצבע?
אבל צריך לדאוג שעד שיגדל חדש שלא יתפתח שם פטריה או משהואדומה.אין מה לדאוג לציפורן תוך תקופה קצרה זה יגדל מחדש. מניסיון.
צומח רגיל כלא היה!אז השם שמר, כי אם לא שומרים זה לא צומח כמו שצריך - כך בדר"כ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: