דרוש מידע ציפורן חודרנית- המלצות לטיפול

dafdefet

משתמש מקצוען
מחפשת גם ממש המלצה
עבור בחור שסובל מזה רבות וכלום לא עוזר

אסתטיקה

משתמש מקצוען
אוקי אז למי שכואב מאוווד ועשה הכל ורוצה פתרון אחד בעז"ה, יש את ד"ר ריצארד יפה בירושלים יקר מאוד (אלא אם כן יש ביטוח בריאות) אבל גומרים על החודרנית וזהו.
המחיר הוא 2000 לכל ציפורן ולכל אחת נוספת 1000 ואם חוזר חינם...
לא אספר כמה היה לי... וכמה שנים סבלתי מזה... תורשתי אבל אצלי זה היה מיוחד...
זה בהרדמה מקומית וממית את השורש.
אין לי אחוזים אצלו אבל הנושא קרוב לליבי
וניסתי הכלללל
למי שמתעניין אחפש את הטלפון שלו.
לא שוללת פתרונות אחרים ותמיד עדיף לנסות, אבל כשזה עובד אז לא עובד ולפעמים צריך משהו יותר מסיבי

מזדהה עם כל מילה!
כמי שעברו הרפתקאות כאלו ואחרות בנושא, דר' ריצ'רד יפה הוא היחיד שבאמת עזר בצורה אבסולוטית.
כנראה שהיינו אצלו לפחות ל 15 טיפולים..
ב"ה מעולם לא חזר, וגם התהליך כמעט אינו כואב, ולאחר הטיפול ניתן להתהלך כאחד האדם.
למי שיש ביטוח רפואי הביטוח מכסה את הטיפול.
מס. הטלפון: 02-6254162
מגדל העיר ברח' קינג ג'ורג' בירושלים.

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

זהבוש

משתמש מקצוען
ברכסים יש אדם צדיק בשם הרב גנוט והוא מטפל יסודי מאד וללא תשלום!!!!!
אבל רק בבנים.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מנסיון מר ורב שנים, רוב רופאי הכירוגיה של הקופות שעובדים 'ביי דבוק' לא יעילים לאורך זמן מפני שהציפורן ממשיכה לחדור. אני הייתי אצל יותר מארבעה סוגי רופאים מומחים טבעיים וקונבנציונליים ולא הצליחו לעזור לי.
היחיד שהצליח לעזור לי, כשכבר היה לי ציפורן חודרנית בשני הרגליים ובכל צד של האצבע, זה שרף נורא וכמעט לא יכלתי לדרוך על הרגל,
הלכתי לד"ר שטיין מרחוב מנחם משיב בירושלים, ותוך חמש דקות הוא טיפל בכל החודרנים בלי כאב, ומאז כבר עשר שנים זה לא חזר בכלל!!!
ד"ר שטיין הוא חרדי ליטאי חוצניק, יש אצלו תמיד תור מאוד ארוך והוא לא רופא סימפתי במיוחד, אבל שווה לחכות כל דקה.
סליחה על הקפצת האשכול.
מתעניינת לגבי ד"ר שטיין
הבן שלי סובל מאוד מאוד מצפרניים חודרניות ב2 הבהנים.
השיטה של שטיין ממגרת לצמיתות, או כמו אצל הרופא שכבר היינו, הוציא וחזר...?

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אם כבר הקפיצו....
עדיין לא ראיתי מישהו שיש לו ציפורן חודרנית אמיתית שר' נח קפלן עזר לו סופית. (הוא יהודי צדיק אמיתי אבל לא פותר לצמיתות בעיות ציפורן חודרנית). גם אלי דיאמנט כנ"ל.
הפודיאטרים הם היחידים שיודעים לפתור את הבעיה מהשורש, תרתי משמע.
במקרה שלי זה היה ד"ר גרינוולד ז"ל ועכשיו עם בני זה היה אנדי קרף, שלפלא ששמו לא הוזכר כאן.
חיסל בפעם אחת בעיה של שנים שהוזנחה והגיעה לממדים מפחידים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה