דרוש מידע ציפורן חודרנית- המלצות לטיפול

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אלי דיאמנט , מקבל בבני ברק וכמדומתני בק"ס, מכוון את הציפורן לגדול נכון, היינו מאד מרוצים, (שני בנים) רק לא יודעת אם הוא מסכים שארשום את הפלאפון שלו פה. (אולי @חני גרינשטיין תוכל לענות על השאלה הזו)

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אלי דיאמנט , מקבל בבני ברק וכמדומתני בק"ס, מכוון את הציפורן לגדול נכון, היינו מאד מרוצים, (שני בנים) רק לא יודעת אם הוא מסכים שארשום את הפלאפון שלו פה. (אולי @חני גרינשטיין תוכל לענות על השאלה הזו)
מס' טלפון שלו
0523492323

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אני הייתי עם כמה ילדים אצל דר' ארנביץ. מקבל ממכבי ברח' אהרונוביץ בב"ב.
נהננו מאוד והוא פתר את הבעיה.
מה שטוב בטיפול שלו, זה שנותן הרדמה לעומת כירורגים אחרים שלא נותנים.

איש שדה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
איזה שיטה דר ארנביץ?
מקבל כרטיס מכבי
יש צורך בהפנייה?

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
כרטיס מכבי.
התורים אצלנו ממש בתדירות גבוהה.
אין צורך בשום הפניה.
הוא מזריק הרדמה וחותך את החלק של הציפורן שגורמת לדלקת.
הבן שלי עבר טיפול ב"הדסה", סוג של ניתוחון קטן ואח"כ הגיע אליו ואיתו הוא גמר את הסיפור.
אני ממליצה.

פוזיטיב

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
יש את איש החסד נח קפלן בבני ברק . מקבל בבית שלו . מטפל ידני עם שיטות של פעם . כואב אבל עוזר . (כפי ששמעתי ) . לא לוקח תשלום.

חכם בלילה

משתמש רשום
מנסיון מר ורב שנים, רוב רופאי הכירוגיה של הקופות שעובדים 'ביי דבוק' לא יעילים לאורך זמן מפני שהציפורן ממשיכה לחדור. אני הייתי אצל יותר מארבעה סוגי רופאים מומחים טבעיים וקונבנציונליים ולא הצליחו לעזור לי.
היחיד שהצליח לעזור לי, כשכבר היה לי ציפורן חודרנית בשני הרגליים ובכל צד של האצבע, זה שרף נורא וכמעט לא יכלתי לדרוך על הרגל,
הלכתי לד"ר שטיין מרחוב מנחם משיב בירושלים, ותוך חמש דקות הוא טיפל בכל החודרנים בלי כאב, ומאז כבר עשר שנים זה לא חזר בכלל!!!
ד"ר שטיין הוא חרדי ליטאי חוצניק, יש אצלו תמיד תור מאוד ארוך והוא לא רופא סימפתי במיוחד, אבל שווה לחכות כל דקה.

איש שדה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אפשר לקבל מספר טלפון של דר ארנביץ

פיש

משתמש חדש
מנסיוני, מי שפותר את הבעיה זה "פודיאטר", זה המקצוע של הלל גלוך שהוזכר פה, וכן להבחל"ח ד"ר גרינוולד ז"ל.
הם עושים הרדמה, ושמים חומר שלא יגדל הציפורן בצידי הרגל. הכאב הוא זריקה קטנה של ההרדמה, (ולפעמים גם זה לא מרגישים אחרי משחת אלחוש) אח"כ לא מרגישים כלום וזה פתרון סופי.
במכבי יש רק איזה 3-4 פודיאטרים בארץ, יש עוד פרטיים כמו אלו שהוזכרו.
אם הולכים סתם לכירורג שחותך זמנית, זה כמו ללכת לנח קפלן שעושה עבודת קודש בחינם, כשיש אחד בבני ברק שמפרסם ללא כאב, לוקח כסף ועושה מה שנח עושה בחינם.

בוקסה

משתמש פעיל
גם אני טיפלתי לפני שנה אצל דר ארנביץ מממכבי.
הזמנתי תור דרך *3555 והיה תור תוך שבוע.
נותן זריקת הרדמה, בודק כל הזמן שהכל בסדר, אני אפילו ביקשתי עוד הרדמה מרוב שפחדתי....
נותן הוראות ברורות איך לטפל בחתך ואין כמעט זכר.
הכמעט- הוא על שפיץ כלשהוא שצמח מעל הציפורן ולא נכנס לעור אלא נמצא על הציפורן- לא מפריע בכלל אבל אני מבינה שזה מה שנכנס פנימה וכל כך הכאיב.

ירושלמער

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
מס' טלפון שלו
0523492323
הוא יקבל גם נערה בגיל 15?

חייט

משתמש פעיל
אם פודיאטר לא עוזר אפשר בהרדמה מקומית
לעשות המתת שורשים וזה רק בחדר ניתוח
אבל לא חוזר יותר לעולם מנסיון

נועה ב

משתמש מקצוען
אוחחחחחחחחחחחח אייייייייי
ניסיתי הרבה
ובהמלצה הלכתי לרופא אחד לא זוכרת את שמו שכולםםם המליצו וגמרו את ההלל
אכן גמר לי את נושא הציפורן החודרנית אבל גמר לי גם את הציפורן בכלל:( :(

בייגלה

משתמש רשום
בעלי סבל בשתי הרגלים, וב2 צדדים בציפורן אחת, היה אצל המון, נסע לבית שמש וקריית ספר ועוד...
וכולם רק הכאיבו, אבל מהר מאוד הכל חזר
ואז הגיע להלל גלוך באשקלון, מטעם מכבי, טיפל בעדינות ובמהירות, וב"ה כבר כמה שנים הכל מצויין!

בהצלחה.
מקבל רק באשקלון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה