להקפיד לא לעבור לפני המתפלל. בדוק ומנוסה. אצלי הייתה לראשונה לפני חצי שנה ציפורן חודרנית וזה היה בתקופה שקצת לא הקפדתי ויומיים לאחר מכן קיבלתי ע"ע בל"נ להקפיד ונעלם כלא היה ומאז אין לי אפי' לא פעם אחת.מקפיץ שוב
נשמח לתגובה
דחוף
להקפיד לא לעבור לפני המתפלל. בדוק ומנוסה. אצלי הייתה לראשונה לפני חצי שנה ציפורן חודרנית וזה היה בתקופה שקצת לא הקפדתי ויומיים לאחר מכן קיבלתי ע"ע בל"נ להקפיד ונעלם כלא היה ומאז אין לי אפי' לא פעם אחת.מקפיץ שוב
נשמח לתגובה
דחוף
מצטרף להמלצה,במעיני הישועה יש את ד"ר איתן סביר, פודיאטור, מכניס לחדר ניתוח תחת טשטוש, במידה וזה חוזר ועושה קרן ליזר מיוחדת שלא יחזור,
אצלינו היו רופאים שרק עשו יותר נזק וגרמו לחודרנית איפה שלא היה,
עד שהגענו אליו, ניתן להשיג טופס 17 או ביקור בעלות 150 ש"ח, מנסיון רב בתחום.
ד"ר איתן סביר מקבל גם בבית חולים בצפון יותר, תבדוק, לא זוכרת איזה.גם אני סובל מציפורן חודרנית חוזרת
האם מישהו מכיר פודיאטור טוב [ממכבי] באזור חיפה והקריות
לי זה ארע,מנסיון בלבד
לא צריכים את כל הרופאים הכול הוא חתיכת כאב''' הולכים אליה ובסיעתע דישמיא הכול עובר בלי בעיות ....[מומלץ מאוד מנסיון]...באשדוד יש משהי מאוד מומחית בציפורן חדרנית ..הכול ללא כאבים.... מספר 0527653412
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: