מידע שימושי צינתוק דקה לפני הגעה לתחנה

אידינע

משתמש מקצוען
הצינתוק רעיון מצוין.
יש אפשרות לשמור במערכת בקשות צינתוק קבועות? בשביל הנסיעות היומיות הקבועות.

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
מישהו בדק וראה שזה נכון?

שיש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
רעיון מעולה ושימושי מאוד תודה ענקית למפתחים
רק צריך לדאוג שזה לא ייחסם ע"י הוועדה

אליהו ר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
היום השתמשתי בזה לקו 340 שמגיע לצומת רמות בין 9:45 ל 10:05 וקיבלתי צינתוק שתי דקות לפני שהאוטובוס הגיע (כמו שבחרתי במערכת) כך שזה מתעדכן בזמן אמת

זעירא

משתמש פעיל
סליחה על ה"איפכא מסתברא"... אבל מה ה"גליק" הגדול בכל זה, מה ההבדל אם אני מתקשר ושומע שעוד 5 דקות מגיע אוטובוס לבין זה שהוא מצנתק לי שעוד שתי דקות מגיע, מה גם שכשמקישים 5 שומעים גם איפה הוא נמצא, אז לא מספיק הבנתי את הבשורה.

אידינע

משתמש מקצוען
סליחה על ה"איפכא מסתברא"... אבל מה ה"גליק" הגדול בכל זה, מה ההבדל אם אני מתקשר ושומע שעוד 5 דקות מגיע אוטובוס לבין זה שהוא מצנתק לי שעוד שתי דקות מגיע, מה גם שכשמקישים 5 שומעים גם איפה הוא נמצא, אז לא מספיק הבנתי את הבשורה.
הגליק הוא התזכורת האישית לצאת לתחנה.
בשביל מי שזה שימושי, זה גליק גדול!

שיש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אחרי שהוא שולח צינתוק הוא מבטל את החיפוש או שהוא ימשיך לשלוח צינתוקים גם כשהאוטובוס הבא (מאותו קו) יגיע כעבור עשרים דקות או חצי שעה ? ואם כן יש אפשרות לבטל את הצינתוק ?

elibeli

משתמש מקצוען
אחרי שהוא שולח צינתוק הוא מבטל את החיפוש או שהוא ימשיך לשלוח צינתוקים גם כשהאוטובוס הבא (מאותו קו) יגיע כעבור עשרים דקות או חצי שעה ? ואם כן יש אפשרות לבטל את הצינתוק ?
זה לא שלח לי צינתוק נוסף.

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
לי זה שולח 2 צינתוקים, ראשון לפי מס' הדקות שביקשתי (או דקה שתים פחות, לפעמים) והשני דקה לפני.
מאד לעניין אבל מעניין למה זה

אליהו ר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לי זה שולח 2 צינתוקים, ראשון לפי מס' הדקות שביקשתי (או דקה שתים פחות, לפעמים) והשני דקה לפני.
מאד לעניין אבל מעניין למה זה
לי בפעם אחת זה גם צינתק פעמיים ובפעם אחרת צינתק רק פעם אחת באמת מעניין למה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
זו מערכת עוצמתית!!!
כי אם אתם מחכים לאוטובוס שאמור לצאת רק בעוד 45 דקות וזה יזכיר לכם לא לפספס.

זה איי קול שפיתחו גם את המייל הוירטואלי להציל אנשים מחיבור אינסופי לאינטרנט.

מצידי שירויחו גם, כרגע השירות צינטוקים הוא חינמי.
אולי בעתיד הם יגבו כסף? אפשר לנצל בנתיים
וייתכן שהם יעשו עסקת חבילה לכל השירותים שהם מציעים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה