תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
וירטואל מייל
וירטואל מייל
אפשר הסבר?וירטואל מייל
בקצרהאפשר הסבר?
מאיפה המערכת ו/או הטלפון ו/או האוטובוס יודעים אם אתה מתקשר מהבית או מהתחנה?בעקבות האשכול בדקתי מהבית על קו שההגעה שלו היא קבועה- התחנה בתחילת המסלול וזה צינתק בזמן.
אבל אשמח אם יש מישהו שבדק את זה מהתחנה עצמה.
אתרום קצת מההיכרות שלי עם המערכת.לי בפעם אחת זה גם צינתק פעמיים ובפעם אחרת צינתק רק פעם אחת באמת מעניין למה
זה חסום כבר (פרטנר)אם הזכירו את אייקול מאד כדאי להביא לידיעת הציבור את התחליף לנמבר שאייקול פיתח והוא "איתור עסקים ומוסדות ציבור" שמספרו 0723940802
המעלה באיתור עסקים שהוא 'משחרר' לך את המספר של העסק ואף מעדכן אותך אם פתוח או סגור כעת, וכן היכן כתובתו.
לאחר קבלת המידע ניתן ללחוץ על 5 ולקבל את המס' על הצג כך תוכלו לחזור לעסק בקלות.
המערכת לא יודעת רק רציתי להדגיש שלא הייתי בתחנה לוודא שזה באמת נכון אלא הייתי בבית ובדקתי קו שמגיע בד"כ באותה דקה לתחנה בגלל שהיא התחנה השניה במסלול.מאיפה המערכת ו/או הטלפון ו/או האוטובוס יודעים אם אתה מתקשר מהבית או מהתחנה?
אפשר לשלב את זה, שהנהג יקבל הודעה שמישהו התעניין על הקו בתחנה X במערכת הזואין על זה תודה,
רעיון הבא שצריך לפתח בשיתוף משרד התחבורה
בכל תחנה שיהיה כפתור, או אפילו מספר שיחייגו אליו, וברגע שלוחצים עליו הנהג של הקו המבוקש יודע שיש נוסעים בתחנה זו ויהיה חייב לעצור בה
בדומה לעצור שיש באוטובוס בירידה
בקל קו 072-2020200 במקום ללחוץ על הספרה 5 כדי לשמוע איפה הוא נמצאסליחה על ה"איפכא מסתברא"... אבל מה ה"גליק" הגדול בכל זה, מה ההבדל אם אני מתקשר ושומע שעוד 5 דקות מגיע אוטובוס לבין זה שהוא מצנתק לי שעוד שתי דקות מגיע, מה גם שכשמקישים 5 שומעים גם איפה הוא נמצא, אז לא מספיק הבנתי את הבשורה.
ביום שמשרד התחבורה/החברה/ הנהג יתחילו לחשוב עלינו...אפשר לשלב את זה, שהנהג יקבל הודעה שמישהו התעניין על הקו בתחנה X במערכת הזו
תודה על הפירוט!אתרום קצת מההיכרות שלי עם המערכת.
אם הזמנת צינתוק מעל 3 דקות הוא יצנתק פעמיים בזמן הנבחר ובדקה לפני הגעתו לתחנה. וזאת בשביל לתת תזכורת נוספת ולתת 'גיחה' אם צריך לתחנה.
כלומר , הוא מתרגם את המספרים לאותיות ? גדול.בהקלדה על מקשי הטלפון
מעולה. תודהאם הזכירו את אייקול מאד כדאי להביא לידיעת הציבור את התחליף לנמבר שאייקול פיתח והוא "איתור עסקים ומוסדות ציבור" שמספרו 0723940802
המעלה באיתור עסקים שהוא 'משחרר' לך את המספר של העסק ואף מעדכן אותך אם פתוח או סגור כעת, וכן היכן כתובתו.
לאחר קבלת המידע ניתן ללחוץ על 5 ולקבל את המס' על הצג כך תוכלו לחזור לעסק בקלות.
לא הבנתי. רצית לתפוס את הקו של עוד דקה? נו, אז מה הבעיה? המערכת צינתקה לך.תודה על הפירוט!
זה קצת מעצבן, כשהזמנתי צינתוק ל5 דקות לפני הגעת הקו, והיה קו שאמור להגיע בעוד דקה, קבלתי צנתוק של דקה וזהו.
למרות שדקה לא מספיקה לי.
לא, אני צריכה הודעה 5 דקות מראש כדי לתפוס את הקו.לא הבנתי. רצית לתפוס את הקו של עוד דקה? נו, אז מה הבעיה? המערכת צינתקה לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: