מידע שימושי צינתוק דקה לפני הגעה לתחנה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
בקצרה
כדי שלא להיות חייבים מחוברים למייל כל הזמן, ומאידך לא לפספס מיילים וכן לדעת מה שלחו לי במייל,
וכן אופציה נוספת בתשלום לשלוח מייל או להחזיר מייל בהקלטה או בכתיבה דרך הטלפון הכשר.
אתם מוזמנים לחפש https://www.gmail26.com/

סמוי

משתמש פעיל
אם הזכירו את אייקול מאד כדאי להביא לידיעת הציבור את התחליף לנמבר שאייקול פיתח והוא "איתור עסקים ומוסדות ציבור" שמספרו 0723940802
המעלה באיתור עסקים שהוא 'משחרר' לך את המספר של העסק ואף מעדכן אותך אם פתוח או סגור כעת, וכן היכן כתובתו.
לאחר קבלת המידע ניתן ללחוץ על 5 ולקבל את המס' על הצג כך תוכלו לחזור לעסק בקלות.

אברמל

משתמש פעיל
בעקבות האשכול בדקתי מהבית על קו שההגעה שלו היא קבועה- התחנה בתחילת המסלול וזה צינתק בזמן.
אבל אשמח אם יש מישהו שבדק את זה מהתחנה עצמה.
מאיפה המערכת ו/או הטלפון ו/או האוטובוס יודעים אם אתה מתקשר מהבית או מהתחנה?

סמוי

משתמש פעיל
לי בפעם אחת זה גם צינתק פעמיים ובפעם אחרת צינתק רק פעם אחת באמת מעניין למה
אתרום קצת מההיכרות שלי עם המערכת.
אם הזמנת צינתוק מעל 3 דקות הוא יצנתק פעמיים בזמן הנבחר ובדקה לפני הגעתו לתחנה. וזאת בשביל לתת תזכורת נוספת ולתת 'גיחה' אם צריך לתחנה.
ישנם ערים פקוקים כמו בני ברק שהצינתוק הוא 3 דקות לפני שמגיע לתחנה אבל בפועל הוא מגיע לאחר 5-7 דקות. המידע מתקבל מאתר של משרד התחבורה ואינה קשורה למנהל המערכת. (בדקתי את זה מול אתר משרד התחבורה ועוד)

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אם הזכירו את אייקול מאד כדאי להביא לידיעת הציבור את התחליף לנמבר שאייקול פיתח והוא "איתור עסקים ומוסדות ציבור" שמספרו 0723940802
המעלה באיתור עסקים שהוא 'משחרר' לך את המספר של העסק ואף מעדכן אותך אם פתוח או סגור כעת, וכן היכן כתובתו.
זה חסום כבר (פרטנר)
סליחה לא המספר הזה אלא מספר אחר של אייקול שהיה לי

סמוי

משתמש פעיל
אני נזכר בעוד פיתוח בלעדי במערכת 'כל היעדים' אפשרות לאיתור תחנה לפי הזנת מיקום בדיבור/בהקלדה על מקשי הטלפון. הוא נותן 9 תחנות סמוכות למיקום שהוזן (אמנם צריך לדעת לכה"פ את שם התחנה הרצויה שלולי זה לא יוכלו לדעת אם תחנה זו להלוך או לחזור)
האופציה קיימת בשלוחה 2 כאשר במקום להקיש את מס' התחנה מקישים 0 וסולמית והוא מביא את האופציה

נערך לאחרונה ב:

elibeli

משתמש מקצוען
מאיפה המערכת ו/או הטלפון ו/או האוטובוס יודעים אם אתה מתקשר מהבית או מהתחנה?
המערכת לא יודעת רק רציתי להדגיש שלא הייתי בתחנה לוודא שזה באמת נכון אלא הייתי בבית ובדקתי קו שמגיע בד"כ באותה דקה לתחנה בגלל שהיא התחנה השניה במסלול.

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אין על זה תודה,
רעיון הבא שצריך לפתח בשיתוף משרד התחבורה
בכל תחנה שיהיה כפתור, או אפילו מספר שיחייגו אליו, וברגע שלוחצים עליו הנהג של הקו המבוקש יודע שיש נוסעים בתחנה זו ויהיה חייב לעצור בה
בדומה לעצור שיש באוטובוס בירידה
אפשר לשלב את זה, שהנהג יקבל הודעה שמישהו התעניין על הקו בתחנה X במערכת הזו

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ה"איפכא מסתברא"... אבל מה ה"גליק" הגדול בכל זה, מה ההבדל אם אני מתקשר ושומע שעוד 5 דקות מגיע אוטובוס לבין זה שהוא מצנתק לי שעוד שתי דקות מגיע, מה גם שכשמקישים 5 שומעים גם איפה הוא נמצא, אז לא מספיק הבנתי את הבשורה.
בקל קו 072-2020200 במקום ללחוץ על הספרה 5 כדי לשמוע איפה הוא נמצא
תוכל ללחוץ על 8 והוא יגיד לך כל הזמן איפה הקו עומד נוסע מגיע וכו

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אתרום קצת מההיכרות שלי עם המערכת.
אם הזמנת צינתוק מעל 3 דקות הוא יצנתק פעמיים בזמן הנבחר ובדקה לפני הגעתו לתחנה. וזאת בשביל לתת תזכורת נוספת ולתת 'גיחה' אם צריך לתחנה.
תודה על הפירוט!
זה קצת מעצבן, כשהזמנתי צינתוק ל5 דקות לפני הגעת הקו, והיה קו שאמור להגיע בעוד דקה, קבלתי צנתוק של דקה וזהו.
למרות שדקה לא מספיקה לי.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מעולה. תודה

סמוי

משתמש פעיל
תודה על הפירוט!
זה קצת מעצבן, כשהזמנתי צינתוק ל5 דקות לפני הגעת הקו, והיה קו שאמור להגיע בעוד דקה, קבלתי צנתוק של דקה וזהו.
למרות שדקה לא מספיקה לי.
לא הבנתי. רצית לתפוס את הקו של עוד דקה? נו, אז מה הבעיה? המערכת צינתקה לך.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לא הבנתי. רצית לתפוס את הקו של עוד דקה? נו, אז מה הבעיה? המערכת צינתקה לך.
לא, אני צריכה הודעה 5 דקות מראש כדי לתפוס את הקו.
הקו של עוד דקה לא עוזר לי , הוא קרוב מידי. אני רוצה את הבא.

האלמוני

משתמש מקצוען
איך שולחים להם הערות?

בקווי אגד תעבורה מופיע על המסך בעת הצינתוק רק הספרה האחרונה של הקו ולא כל המספר, עוד מישהו נתקל בזה עם חברה אחרת?
כמו"כ אם אפשר שיהיה אופציה לקבל צינתוק על האוטובוס הראשון שמגיע, לא משנה איזה קו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה