אני מהפורום השכן ורציתי לברר לגבי צילום של ביתי בת ה-3 חודשים, האם יש אפשרות להוציא בגיל כזה תמונות סטודיו יפות? ואם יש מישהי/ו באזור ירושלים שמצלם כאלה גילאים אם יוכל להשאיר לי הודעה בפרטי, תודה
נכתב ע"י חמודה;718811:אבל היא לא מצלמת בגיל הזה
מה את אומרת.......נכתב ע"י פייגיפ;718814:לדעתי בגיל הזה (3 חדשים) הם עדיין לא "בשיא המתיקות" עד חצי שנה לא כדאי בכלל לצלם.......סבלנות........
זה לא היה הצילומים הכי קלים שלי אפילו שאחרי הכל הם יצאו מהממים.נכתב ע"י איציק'ל;719170:מה את אומרת.......
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=90158
נכתב ע"י photosbyrik;719120:פשוט יש כאילו שיקחו את הכסף שלך ויצלמו ואני מעדיפה שתבואי שהיא בגיל מתאים יותר ולתת לך תמונות מדהימות.
אצלי החבילה הבסיסית היא 40 תמונות ואני אישית לא מצליחה להוציא 40 תמונות מגוונות בגיל הזה. איציק הגיעה עם אח שלו אז כל אחד לקח 20 תמונות ולכן זה היה אפשרי.נכתב ע"י אחינועם;719217:זה לא נכון שצלמות יצלמו רק בשביל הכסף.
אם יכולה לקבל הנצחה של תינוקה גם בגילאים המתוקים האלו
ויש תוצאות יפות.
נכתב ע"י photosbyrik;719227:אצלי החבילה הבסיסית היא 40 תמונות ואני אישית לא מצליחה להוציא 40 תמונות מגוונות בגיל הזה. איציק הגיעה עם אח שלו אז כל אחד לקח 20 תמונות ולכן זה היה אפשרי.
אני ממש לא חושבת שצלמות עושות הכל בישביל הכסף.
השבוע היה לי כאן תאומים בני 3 חודשיים והם היו כאן 6 שעות!!!!!!! כן אחרי הכל הוצאתי להם תמונות אבל זה היה מאוד קשה ועם הם היו באים בגיל שבועיים או 7 חודשיים זה היה מקל על החיים ולדעתי התמונות היו מוצלחות יותר.נכתב ע"י אחינועם;719230:זה משהו אחר..
לרגל כניסתי לשוק אין אצלי הגבלת כמות מינימום כך שבהחלט אפשר
להוציא תמונות יפות.
ריקי מה יש לך לומר להגנתך??נכתב ע"י הלו קיטי;719183:כשקראתי את המשפט הנ"ל נזכרתי בתמונות שריקי עשתה לבת שלך..
תמונות מדהימות!
זה לא היא בקטלוג של עזר מציון?
נכתב ע"י איציק'ל;719354:ריקי מה יש לך לומר להגנתך??
אני בטוח שהתמונה שלי לא הסתובבה בשום מקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: