צילום לתינוקת

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י איציק'ל;719354:
ריקי מה יש לך לומר להגנתך??:)

אני בטוח שהתמונה שלי לא הסתובבה בשום מקום.

התמונה של עזר מציון היא עם אותו בגד ושומנים מתוקים אבל זה תינוקת אחרת :)

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוהו...... נלחצתם.......... לא אמרתי שהם לא מתוקים בגיל 3 חדשים רק שאם כבר הולכים ומצלמים תעשו זאת בגיל שהם עוד יותר מתוקים. מגיל חצי שנה שאז הם יותר ערניים ומשתפים פעולה! ואז הם מקבלים את שיא המתיקות! ובלי להעליב שום ילד בגיל 3 חודשים ומטה ;)

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י פייגיפ;719610:
אוהו...... נלחצתם.......... לא אמרתי שהם לא מתוקים בגיל 3 חדשים רק שאם כבר הולכים ומצלמים תעשו זאת בגיל שהם עוד יותר מתוקים. מגיל חצי שנה שאז הם יותר ערניים ומשתפים פעולה! ואז הם מקבלים את שיא המתיקות! ובלי להעליב שום ילד בגיל 3 חודשים ומטה ;)

צודקת!

תור הזהב

משתמש מקצוען
אגב מישהו יכול להסביר מה מלהיב בצילומי העירום שהתחילו להופיע לאחרונה?
רוב הילדים והבוגרים שאני מכירה מתביישים גם מהתמונה הבודדת שצילמו אותם באמטיה ... אלא עם הדור החדש יצא יותר מעוות מדורנו אנו.

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תור הזהב;719654:
אגב מישהו יכול להסביר מה מלהיב בצילומי העירום שהתחילו להופיע לאחרונה?
רוב הילדים והבוגרים שאני מכירה מתביישים גם מהתמונה הבודדת שצילמו אותם באמטיה ... אלא עם הדור החדש יצא יותר מעוות מדורנו אנו.

אל תתחילי עם זה עכשיו, בסדר?

אפשר לסכם את זה במשפט אחד- על טעם וריח...

צבי קלאר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י פייגיפ;719610:
אין עוד הרבה תינוקות בשנות ה-7 חודשים לחייהם שעירניים כמו הבת שלי בגיל שלש חודשים... וריקי תוכל להעיד....

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גמני מחפשת צלמת תינוקות (חצי שנה), באזור אשדוד, יש למשהו נסיון?

איקס עיגול

משתמש רשום
ביום חמישי מישהי חדשה פרסמה בקול הקריות, היה נראה תמונות מאד יפות. יש לך את העיתון?

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא, אין לי.
לא הייתי בבית.
מי זאת?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י gol;720224:
גמני מחפשת צלמת תינוקות (חצי שנה), באזור אשדוד, יש למשהו נסיון?

פערי מאירוביץ

tzivi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
פערי מקסימה, מקצועית מאד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה