התייעצות פתרון לבעיית ההון עצמי

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
ולכן? בנק ישראל אמור לתת להם לעצום עינים??? יציבות הבנקים = יציבות שלי ושלך ושל כל המשק.
אני לא רוצה לחיות במדינה שכל הבנקים בה עצומי עינים
אגב, בנק לאומי יצא חוצץ כנגד העסקאות האלו, הם לא רוצים להכיר בדירות שנמכרו בעסקאות של 10/90 כהתקדמות במכר לצורך הליווי הבנאי כי הם לא מאמינים בהתכנות העסקה. ועדין זה לא מתקרב לסיכון של 90% משכנתא לאדם פרטי.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
ולכן? בנק ישראל אמור לתת להם לעצום עינים??? יציבות הבנקים = יציבות שלי ושלך ושל כל המשק.
אני לא רוצה לחיות במדינה שכל הבנקים בה עצומי עינים
אגב, בנק לאומי יצא חוצץ כנגד העסקאות האלו, הם לא רוצים להכיר בדירות שנמכרו בעסקאות של 10/90 כהתקדמות במכר לצורך הליווי הבנאי כי הם לא מאמינים בהתכנות העסקה. ועדין זה לא מתקרב לסיכון של 90% משכנתא לאדם פרטי.
על זה עניתי לך שבאנגליה זה כבר ככה כמה שנים ועוד לא קרה כלום
צריך לשלב בזה קצת רצון אמיתי לעזור לאזרחים שכרגע אין בשילוב עם כל מיני הגבלות ותנאים

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
על זה עניתי לך שבאנגליה זה כבר ככה כמה שנים ועוד לא קרה כלום
כבר עניתי לך לעיל שלהעתיק נקודה אחת מתוך מכלול ממדינה זה לא אחראי. באנגליה יש מושג של דיור ציבורי. השכרת הדירה לחסרי ציבור כשהמדינה משלמת שכירות. הנה כבר סיבה למה הבנק מוכן לתת משכנתא על דירה, יש גב שמן מאחורי כל דירה. תמיד יוכלו להשכיר את הנכס למדינה.
למה ישראל לא עושה זאת? יכול להיות שפשוט היא לא יכולה ולא רק לא רוצה. אנחנו מדינה עם עוד כמה פרמטרים תקציביים ואין לנו את האפשרות שהמדינה תשלם דיור ציבורי בנקודת זמן זו

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
כבר עניתי לך לעיל שלהעתיק נקודה אחת מתוך מכלול ממדינה זה לא אחראי. באנגליה יש מושג של דיור ציבורי. השכרת הדירה לחסרי ציבור כשהמדינה משלמת שכירות. הנה כבר סיבה למה הבנק מוכן לתת משכנתא על דירה, יש גב שמן מאחורי כל דירה. תמיד יוכלו להשכיר את הנכס למדינה.
למה ישראל לא עושה זאת? יכול להיות שפשוט היא לא יכולה ולא רק לא רוצה. אנחנו מדינה עם עוד כמה פרמטרים תקציביים ואין לנו את האפשרות שהמדינה תשלם דיור ציבורי בנקודת זמן זו
תכלס מייאש לחשוב על קנית דירה לילדים במצב כזה

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
וזה לא סותר שעדין צריך במדינה רצון יותר חזק לעזור לשכבות העם גם בתחום הדיור. יש כ"כ הרבה פרות קדושות לשחוט בדרך כדי לתעל יותר תקציבים לזה. כמו: ביטול פטור ממס על קרנות השתלמות, עידון של הפנסיות התקציביות וכו'.
עם כל היאוש ה' ישמור אם היו מקדמים פתרונות כלכליים לא אחראיים. לכלכלה יש חוקים משלה. וגם חסרי הדיור היו במצב מיאש עוד יותר במדינה שלא היתה מתנהלת לפי חוקי הכלכלה. ניסיתי פעם להסביר את זה למי שכינה את עליית הריבית (שנגסה גם בי בנשכנות נדיבה) "גזירת הריבית" כאילו זה מכוון דוקא להקשות על הציבור החרדי והעני על גב הבנקים העשירים.

התותח מאמזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
למה באנגליה למי שקונה דירה ראשונה
מקבל 95 אחוז משכנתא ל40 שנה
אם זה בעייתי למה הם מאשרים?
לדעתי מי שפועל בצורה מוזרה פה, זה הבנקים באנגליה,
כי אם קרה מה שקרה בארה"ב, ברור שלמדו את הלקח כאן בארץ אין לי מושג מה היה קודם..
והשאלה הגדולה היא, איך באנגליה לא חוששים מקריסה ענקית כמו שקרה ב 2008

אני רואה ש @משפחה מאושרת כבר הסביר את ההבדל
הנה כבר סיבה למה הבנק מוכן לתת משכנתא על דירה, יש גב שמן מאחורי כל דירה. תמיד יוכלו להשכיר את הנכס למדינה.

אולי תשאל את @משפחה מאושרת איך שומרים על אופטימיות ואושר..

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
וזה לא סותר שעדין צריך במדינה רצון יותר חזק לעזור לשכבות העם גם בתחום הדיור. יש כ"כ הרבה פרות קדושות לשחוט בדרך כדי לתעל יותר תקציבים לזה. כמו: ביטול פטור ממס על קרנות השתלמות, עידון של הפנסיות התקציביות וכו'.

עם כל היאוש ה' ישמור אם היו מקדמים פתרונות כלכליים לא אחראיים. לכלכלה יש חוקים משלה. וגם חסרי הדיור היו במצב מיאש עוד יותר במדינה שלא היתה מתנהלת לפי חוקי הכלכלה. ניסיתי פעם להסביר את זה למי שכינה את עליית הריבית (שנגסה גם בי בנשכנות נדיבה) "גזירת הריבית" כאילו זה מכוון דוקא להקשות על הציבור החרדי והעני על גב הבנקים העשירים.
אבל לעשות את זה עם הגבלות למשל כמו הסכומים שיש את זה במחיר למשתכן הוא די זהיר

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
לדעתי מי שפועל בצורה מוזרה פה, זה הבנקים באנגליה,
כי אם קרה מה שקרה בארה"ב, ברור שלמדו את הלקח כאן בארץ אין לי מושג מה היה קודם..
והשאלה הגדולה היא, איך באנגליה לא חוששים מקריסה ענקית כמו שקרה ב 2008

אני רואה ש @משפחה מאושרת כבר הסביר את ההבדל

אולי תשאל את @משפחה מאושרת איך שומרים על אופטימיות ואושר..
זה הטעות שלכם
באנגליה אני יודע שאנשים משתמשים בדבר הזה רק לפריפריות ב98 אחוז
כי לוקחים בחשבון שלא תמיד יש שוכר וכו
לגבי אופטימיות אני בן אדם מאוד אופטימי יש אומרים אפילו מדי
מה שכן מפריע זה משהו אחר ובזה אני פחות אופטימי לצערי זה הסתכלות הראשונית איך המדינה מסתכלת על האזרחים וזה בסוף משפיע על איך האזרחים מסתכלים אחד על השני באנגליה ההסתכלות הראשונית זה שבן אדם רוצה להיות טוב וישר והגון
ובארץ ההסתכלות הראשונית זה שאתה גנב נוכל שקרן וכן הלאה

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
דוגמא פשוטה באמריקה כל החברים והמתחרים שלך יעזרו לך לפתוח עסק ובארץ אוהבים אותך קטן רק כשאתה קורס עוזרים לך

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
במחיר למשתכן יש את הפרמטר הכי טוב - שווי הדירה גבוה מהמחיר שהצרכן משלם. יש לך דרך לשכפל את זה בלי תוכניות מחיר מטרה וכו'?
אם זה דירה על הנייר עד שהדירה מוכן
השווי עולה והבנק די מבוטח

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
זה הטעות שלכם
באנגליה אני יודע שאנשים משתמשים בדבר הזה רק לפריפריות ב98 אחוז
כי לוקחים בחשבון שלא תמיד יש שוכר וכו
לגבי אופטימיות אני בן אדם מאוד אופטימי יש אומרים אפילו מדי
מה שכן מפריע זה משהו אחר ובזה אני פחות אופטימי לצערי זה הסתכלות הראשונית איך המדינה מסתכלת על האזרחים וזה בסוף משפיע על איך האזרחים מסתכלים אחד על השני באנגליה ההסתכלות הראשונית זה שבן אדם רוצה להיות טוב וישר והגון
ובארץ ההסתכלות הראשונית זה שאתה גנב נוכל שקרן וכן הלאה
לא הבנתי מה הקשר בין האמונה שאדם רוצה להיות טוב וישר והגון לסיכון של הבנקים במתן 90% משכנתא

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
לא הבנתי מה הקשר בין האמונה שאדם רוצה להיות טוב וישר והגון לסיכון של הבנקים במתן 90% משכנתא
כי שם הם כן נותנים ולדעתי זה הסיבה
ואגב הרבה אנשי מקצוע אמרו לי גם ככה

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
עוד נקודה אתה מסתכל רק על מימוש הנכס שהבנק כמעט ולא מגיע לשם במיוחד בציבור החרדי
אבל יש גם את הנושא של יכולת החזר
ולדעתי מי שלוקח משכנתא של 5/6 בפרפריה יש לו יכולת החזר לא פחות ממי שלוקח בירושלים משכנתא של 10/12 עד 15 אלף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה