אבל כדי שזה ייחשב כשכר להנחה במעון, צריך שזה יהיה משכורת.מלגה לא מצריכה שום קבלה.
מותר וזה חוקי.
אבל כדי שזה ייחשב כשכר להנחה במעון, צריך שזה יהיה משכורת.מלגה לא מצריכה שום קבלה.
מותר וזה חוקי.
מה זה הכנסות שחורות או לא חוקיות?
תשלום של הכולל בצ'יק נראה חשוד?
לא צריך שכר.אבל כדי שזה ייחשב כשכר להנחה במעון, צריך שזה יהיה משכורת.
כלומר
אם פתחתי עוסק פטור, אסור שיהיו לי הפקדות מזומן לבנק בלי שהנפקתי עליהם קבלה?
ואם קיבלתי מתנה?
או משכתי כסף ואח"כ הפקדתי חזרה את חלקו?
יש לי עוסק פטור.הכל מותר, אבל צריך שיהיו הסברים מוכנים לכל זה, רצוי עם אסמכתאות, ושהפקיד שמנהל את הביקורת יהיה נחמד ויקבל את ההסברים.
בגדול, חשבון אברכי פשוט וחביב, עם פה ושם הפקדה מסבתא, סביר שיעבור את הביקורת בשלום.
גם אם אני ילך עם רו"ח?יש לי עוסק פטור.
ואני מתחום החשבונאות.
לדעתי זה כן כאב ראש, דוח שנתי, הצהרת עסקאות, קבלות, הצהרת הון...
אנשים צריכים לדעת לקראת מה הם הולכים. כנראה תלוי באופי.
בגדול לא.גם אם אני ילך עם רו"ח?
מנהל חשבונות לרוב לא מגיש דוחות.לעוסק פטור מספיק גם מנהל חשבונות כמייצג
זמין יותר ובד"כ יגבה שכ"ט נמוך יותר
לתשומת לבכם
כלומר
אם פתחתי עוסק פטור, אסור שיהיו לי הפקדות מזומן לבנק בלי שהנפקתי עליהם קבלה?
ואם קיבלתי מתנה?
או משכתי כסף ואח"כ הפקדתי חזרה את חלקו?
אם זוג יביא עכשיו רב ויתחתן כדת משה וישראל ויגדל משפחה לתפארת - בלי להרשם לנישואין ברבנות וישארו חד הוריים - איזו השלכה לדעתך תהיה על זה על "החיים המשותפים בבית היהודי"?? או על ילדיהם??
אם מסתמכים על ההכנסות של שניהם בהצגה לבנקנראה לי שגם משכנתא יכולים לקחת בני זוג.
את האמת...באמת בעיה,
לפעמים מלווים כסף לבני משפחה וחברים, והם מחזירים לחשבון וכמובן לא מוציאים ע"ז קבלה.
מה עונים בחקירה?
תוכלי לפרט יותר בענין הזה?
תודה
אין לליברמן שום עניין שהחרדים יצאו לעבוד....שמעתי שראיינו אשת היי טק שבעלה אברך. היא טענה שאברכים לא יצאו מהלימוד רק אולי הנשים יורידו שעות וכו'.
אז אמרו לה- איך פעם שעברה שנתניהו עשה אותו דבר, אחוז הגברים העובדים עלה משמעותית אח"כ ואיך שביטלו את הגזירה אחוז העובדים ירד? לא היה לה מה לענות.
(וכי מה רציתם שתענה? שכולם עובדים בשחור? פתחו סתם עוסק פטור?)
ז"א שכל מה שעושים פה יכול לחזור כבומרנג- הנה ראיתם שזה עזר? תראו את אחוז הגברים החרדים שיצאו לעבוד!! זו השיטה והדרך לגרום להם לעשות זאת!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: