וודאיזה קריטי שהכל יהיה שופרסל כן?
פשוט המתכון מועתק מאתר מתכונים של שופרסל, ולא ערכתי אותו.
וודאיזה קריטי שהכל יהיה שופרסל כן?
הוידאו חסום בנטפרי
מה שחסום בנטפרי, חסום גם אצלי, כולנו נטפריהוידאו חסום בנטפרי
אם יש לך כאלו שהורדת נשמח...
אצלנו המרק הזה נמצא בתפריט החורף השבועי כבר מהילדות שלי ..כל כך טעים וכל כך קל להכין אותו - שכולם מתמכרים לתהליך ולתוצאה!!!
( )
שאלה, האם קרוטונים מלחם ברכתם "המוציא" ?
קניתי ניוקי מוכן, ואני רוצה לאפות אותו עם פירורי לחם, מישהי יודעת כמה זמן, והאם זה יהיה רך?
כי על החפיסה כתוב שצריך לבשל.
תודה
תודה רבה על התשובה המהירה!בעיקרון צריך לבשל את הניוקי בסיר של מים רותחים 2-3 דקות ואז להעביר למחבת ולטגן (אם את עושה חלבי תטגני עם חמאה )ואז זה יוצא קריספי לבסוף מוסיפים את הפירורי לחם .
לא העלית שום קישור.
אז את ממליצה על זה?סופגניות
הבצק יצא ממש לא נעים ודביק...
לא שמתי ברנדי
העלו את המתכון בדף הראשון...
אז את ממליצה על זה?
כולנו ממתינים לתרגום...מצאתי מתכון באנגלית לעוגה שנראת טוב, וכתוב לי ככה, אני לא מבינה את הכמויות, אשמח לעזרה.
שוקולד מתוק למחצה 5 גרם (150 גרם)
שוקולד חלב 5 גרם (150 גרם)
קישור למתכון:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: