פרווה פשטידת ברוקולי ממרווה לצמא לפני כשנה

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לפני החגים שנה שעברה
היה מתכון מוצלח במרווה לצמא
של פשטידת ברוקולי
(זה היה 2 שכבות של פשטידה בשני צבעים)
העיתון נזרק לצערי ואני מחפשת את המתכון
יש אולי למישהי ???
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לפני החגים שנה שעברה
היה מתכון מוצלח במרווה לצמא
של פשטידת ברוקולי
(זה היה 2 שכבות של פשטידה בשני צבעים)
העיתון נזרק לצערי ואני מחפשת את המתכון
יש אולי למישהי ???
פשטידות בטטה וברוקולי אישיות / א. טהלר / מרווה לצמא סוכות תשפ"ד
כ-20 פשטידות
תבנית סיליקון שקעים או תבניות מאפינס אובליות
גודל כוס: 200 מ"ל

לשכבת הבטטה:
2 בטטות קלופות וחתוכות גס
1 בצל קלוף
1 גזר קלוף
1/4 1 כוסות שמן
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות קטשופ
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה

לשכבת הברוקולי:
600 גרם ברוקולי
1 בצל קלוף
1/2 כוס שמן
4 ביצים
2 כפיות שטוחות מלח
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
הכניסי לבלנדר את כל רכיבי שכבת הבטטה, פרט לקמח ולאבקת האפיה, וטחני דק בלהב הסכין.
העבירי את הבלילה לקערה, הוסיפי את הקמח ואבקת האפיה וערבבי היטב.
שמני את תבניות המאפינס ומלאי אותן בבלילת הבטטה עד למחצית מגובה כל תבנית. אפי ב-180° במשך 10 דקות.
הכניסי את הברוקולי למסננת וצקי מעליו מים רותחים.
הסירי את התפרחת מהברוקולי ושמרי בצד.
הכניסי לבלנדר את הברוקולי ללא התפרחת, הוסיפי את שאר החומרים וטחני יחד בלהב הסכין לבלילה חלקה.
צקי את הבלילה מעל לבלילת הבטטה, סדרי את תפרחות הברוקולי מעל, שמני קלות, כסי ואפי כשעה, הסירי את הכיסוי ואפי 10 דקות נוספות, צנני היטב ושחריי מהתבנית.
הפשטידות מצוינות בהקפאה, חממי לפני ההגשה.
 

תמיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פשטידות בטטה וברוקולי אישיות / א. טהלר / מרווה לצמא סוכות תשפ"ד
כ-20 פשטידות
תבנית סיליקון שקעים או תבניות מאפינס אובליות
גודל כוס: 200 מ"ל

לשכבת הבטטה:
2 בטטות קלופות וחתוכות גס
1 בצל קלוף
1 גזר קלוף
1/4 1 כוסות שמן
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות קטשופ
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה

לשכבת הברוקולי:
600 גרם ברוקולי
1 בצל קלוף
1/2 כוס שמן
4 ביצים
2 כפיות שטוחות מלח
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
הכניסי לבלנדר את כל רכיבי שכבת הבטטה, פרט לקמח ולאבקת האפיה, וטחני דק בלהב הסכין.
העבירי את הבלילה לקערה, הוסיפי את הקמח ואבקת האפיה וערבבי היטב.
שמני את תבניות המאפינס ומלאי אותן בבלילת הבטטה עד למחצית מגובה כל תבנית. אפי ב-180° במשך 10 דקות.
הכניסי את הברוקולי למסננת וצקי מעליו מים רותחים.
הסירי את התפרחת מהברוקולי ושמרי בצד.
הכניסי לבלנדר את הברוקולי ללא התפרחת, הוסיפי את שאר החומרים וטחני יחד בלהב הסכין לבלילה חלקה.
צקי את הבלילה מעל לבלילת הבטטה, סדרי את תפרחות הברוקולי מעל, שמני קלות, כסי ואפי כשעה, הסירי את הכיסוי ואפי 10 דקות נוספות, צנני היטב ושחריי מהתבנית.
הפשטידות מצוינות בהקפאה, חממי לפני ההגשה.
לא הבנתי ,
שמים את הבטטות במעבד מזון ? (בשכבה הראשונה )
או מה בדיוק עושים איתם?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה