רייזי בירנבוים
קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
לא הבנתי, מישהו פה מתלונן על משהו טוב שהולך לקרות?
נכתב ע"י Pencil;n4871718:כל 1000 צלצולים מהאתר בגרסתו הישנה = פס בבטריה........
כמובן לא ברצינות....
נכתב ע"י הוליווד;n4871732:אם אינך מסוג האנשים שיודעים לקבל ביקורת בונה, כנראה שאתר פרוג לא נועד בשבילך.
היה שלום! בהצלחה לך!
נכתב ע"י שלוימלה B;n4871763:אני מסכים עם דעתך כי זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר.
גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אך עדיין אינני חושב שראוי לצאת בכותרות בומבסטיות על פרישה עקב כך אם רצונך לפרוש זוהי זכותך אבל לבוא מעל במה של מישהו אחד שסייע לך במשך שנים
גם לי יש הרבה מאד טענות על העיצוב החדש אבל לבוא ולהכריז בקול רעש גדול אני פורש! אני הולך!
זה דבר לא הגיוני בעליל לא מכבד ואפילו מבזה..
ולסיום בנימה האישית דומני כי השתלחות באופן בוטה וחד כל כך כפי שבחרת לתקוף אותי זה הדבר שירחיק את העולם מפרוג...
נכתב ע"י שלוימלה B;n4871763:אני מסכים עם דעתך כי זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר.
גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אך עדיין אינני חושב שראוי לצאת בכותרות בומבסטיות על פרישה עקב כך אם רצונך לפרוש זוהי זכותך אבל לבוא מעל במה של מישהו אחד שסייע לך במשך שנים
גם לי יש הרבה מאד טענות על העיצוב החדש אבל לבוא ולהכריז בקול רעש גדול אני פורש! אני הולך!
זה דבר לא הגיוני בעליל לא מכבד ואפילו מבזה..
ולסיום בנימה האישית דומני כי השתלחות באופן בוטה וחד כל כך כפי שבחרת לתקוף אותי זה הדבר שירחיק את העולם מפרוג...
נכתב ע"י hbecker;n4871703:הודעות פרטיות איך שולחים?
נכתב ע"י welcome;n4872088:לוחצים על הניק מימין, או על תמונת הניק, נפתח עמוד הפרופיל שלו, ושם בצד ימין למעלה יש לחצן 'הודעה פרטית'.
נכתב ע"י דן הלמדן;n4871237:סיבת העריכה היא כפילות
ואנצל במה זו להיות פה לרבים מן האנשים שאולי לא הבינו למה והודעתם מופיעה פעמיים אז הנה עוד פרק קטן שצריך תיקון בפורום המחודש כששלחתי את הודעתי הופיע לי הודעת שגיאה אז לחצתי שוב על שלח ושוב הופיעה הודעת שגיאה החלטתי להתיאש וחזרתי לפורום וכעת לתדהמתי אני רואה שלא רק שההודעה עלתה אלא עלתה פעמיים וזה תירץ לי קושיה שהיתה מוזרה לי מדוע רבים מן ההודעות כפולות
ושוב תודה להנהלה על הכל
נכתב ע"י הכלנית;n4868978:הפורום איבד את כל הטעם הטוב . מי ביקש את השדרוג המיותר ??? בינתיים פרשתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: