פרשתי מהפורום - שלום !!!

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י נתין;n4869947:
ומזל טוב לך על מילוי הבטריה:)

אני מוציא אותה למכירה פומבית תמורת צלצולים. כמה אתה שם?

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מקופלת;n4870749:
יש אייקון של מצלמה בצד ימין ויש אייקון של סיכה משרדית בצד שמאל. ניסיתי את שניהם וקיבלתי הודעת שגיאה.
לתיק עבודות - כרגע כניסה לפרופיל ושם יש טאב של תיק עבודות
גם אשכולות שבמעקב יש בפרופיל טאב- "במעקב עבורך" וכן בהודעות יש התראות על הודעה חדשה באשכול שאת עוקבת אחריו

כל הודעות השגיאה זה מקומות בהם המתכתים עדיין עובדים על ההשקה של האתר החדש ועדיין לא נתנו מענה לכל הבאגים שהם למעשה עבודות ידניות ספציפיות של סנכרון האתר עם האתר הישן, הם רואים את התקלות ואת התלונות של כולנו, ובטוח שהזמן יעשה את שלו, אז... ניתן להם את הזמן, לא כך?...

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שימו לב גם שתמונת הפרופיל של הניקים בממשק החדש הוגבלה למקום מאד קטן וסימטרי (מרובע דווקא), זה מאתגר אותנו, בעיקר את הגרפיקאים שבינינו לשפר את הלוגואים שלנו למקום מאד קטן וסימטרי, זה מגביל את הקומפוזיציה החופשית בעיצוב הלוגו, אך נראה לי שהאתגר הזה יביא בשבילנו תוצאות טובות יותר, אני ניסית להתחדש יחד עם האתר בחידוש הלוגו, ו... די מרוצה.

כדאי לנסות...

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ועוד טיפ קטן, בגלל האיטיות של האתר לעת עתה, לפעמים אנחנו מעלים תגובה, וכתוב שיש בעיה, אנחנו מנסים שוב ולמעשה יוצרים כפילויות בהודעות, אל תעלו שוב, תאתחלו את העמוד ותראו שתגובתכם נקלטה בהצלחה

אז בהצלחה.

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי הם יכולים לעשות שמעל מספר מסוים של לייקים הספרה תחליף צבע ותבלוט יותר, או שגודל הספרה יגדל מעט ויודגש.

פונפונית אדומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י welcome;n4870943:
שימו לב גם שתמונת הפרופיל של הניקים בממשק החדש הוגבלה למקום מאד קטן וסימטרי (מרובע דווקא), זה מאתגר אותנו, בעיקר את הגרפיקאים שבינינו לשפר את הלוגואים שלנו למקום מאד קטן וסימטרי, זה מגביל את הקומפוזיציה החופשית בעיצוב הלוגו, אך נראה לי שהאתגר הזה יביא בשבילנו תוצאות טובות יותר, אני ניסית להתחדש יחד עם האתר בחידוש הלוגו, ו... די מרוצה.

כדאי לנסות...

איך מוסיפים לוגו?
מעולם לא ניסיתי, אז אני לא יודעת.
ואולי עכשיו זה ההזדמנות.
תודה.

ואגב- את הקשיים אני מקבלת ברוח טובה, דווקא (או בכל אופן- מנסה...) בכל אופן- כל ההתחלות קשות. ובוודאי- שידרוגים. ועוד בכזה סדר גודל...
אבל השידרוגים שאני רואה בנתיים- ממש מוצאים חן בעיני.
כמו-
האפשרות לעבור מדף לדף באשכול בלי להצטרך לגלול עד ללמטה למטה או למעלה למעלה....
אפשרויותת עריכת הטקסט- ברורים ופשוטים יותר מבגרסה הקודמת...
הפונט דווקא נחמד למדי.
ואם לא שמתם לב- העיצוב אומנם שונה, אבל לא משושקש יותר (מה שהיה יכול להפריע בהחלט!) רק צריך להתרגל.

אז ברכותי שלוחות לכל אילו שמנסים ורוצים להתרגל.
וברכת פרידה לפורשים

אופס! מצאתי! הסתדרתי...
הנה- הלוגו (הזמני) שלי בצד...

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני עדיין מנסה להתלמד במערכת החדשה
מה שהיה מוזר לי מהרגע הראשון מהי בטרייה הזו הניצבת מתחת שם המשתמש
ומעל במה זו אודה למנהלי האתר שושים עשו ויעשו הכל על מנת לסייע לכל אחד מאיתנו
ישר כח עצום

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
סיבת העריכה היא כפילות
ואנצל במה זו להיות פה לרבים מן האנשים שאולי לא הבינו למה והודעתם מופיעה פעמיים אז הנה עוד פרק קטן שצריך תיקון בפורום המחודש כששלחתי את הודעתי הופיע לי הודעת שגיאה אז לחצתי שוב על שלח ושוב הופיעה הודעת שגיאה החלטתי להתיאש וחזרתי לפורום וכעת לתדהמתי אני רואה שלא רק שההודעה עלתה אלא עלתה פעמיים וזה תירץ לי קושיה שהיתה מוזרה לי מדוע רבים מן ההודעות כפולות
ושוב תודה להנהלה על הכל

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גיטי ג;n4871201:
איך מוסיפים לוגו?
מעולם לא ניסיתי, אז אני לא יודעת.
ואולי עכשיו זה ההזדמנות.
תודה.

[/B][/COLOR]

הכי קל שיש בממשק החדש, בצד שמאל למעלה (כשמדפדפים לראש הדף) יש את ה'משתמש' שלך, את לוחצת עליו נפתח לך 'הפרופיל שלי', את לוחצת עליו ומגיעה לעמוד הפרופיל שלך, שם מופיעה בצד ימין למעלה התמונה שלך, ובמקרה שאין תמונה אז האייקון של הצללית, כשעומדים עם החץ על התמונה [בלי ללחוץ] מופיעה שורה 'עריכת תמונת לוגו קבוע', קליק > העלאת תמונה > חיתוך לפי הצורך > שמור, זהו... יש לך תמונת פרופיל.

בהצלחה.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אסתר10;n4870399:
שדרוג מוצלח מאוד
תודות לכל העוסקים במלאכה

אם מוצלח מאד לך ,אולי תעני לי על השאלות?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הודעות פרטיות איך שולחים?

מקופלת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י רותי12;n4871616:
אם מוצלח מאד לך ,אולי תעני לי על השאלות?

רותי אני כבר לגמרי מסוקרנת! איזו הדרכה את רוצה להעלות??
אבל זה שא"א להעלות תמונות ולשלוח הודעות פרטיות וכו' וכו', זה לא אומר שהשדרוג לא מוצלח.
זה רק אומר ש"כאן בונים" ועדיין לא הכל גמור.

ציטטתי אותך עכשיו, מסתבר שקיבלת על כך התראה. זה למשל שדרוג מוצלח... :)

בקיצור, יקח עוד זמן עד שכולנו נהנה לדמרי מהשדרוג המוצלח.
מקווה שעדיין יהיה לך חשק להעלות את התמונות כשיתאפשר.

הוליווד

משתמש צעיר
בלי להתייחס לעצם השדרוג - אם הוא מוצלח או לא,
חייבת לציין שזה מזכיר לי פורום חרדי ישן שהיה מאד פופולארי בזמנו, ולאחר שעבר שדרוג ומתיחת פנים, הוא איבד הרבה מהמוניטין שלו, והגולשים הקבועים בו ירדו בהמון אחוזים, וכנ"ל הרייטינג שלו.

"חדשני" אינה מילה נרדפת ל"ידידותי".

יש לשדרג, אוקיי. הבנו ת'רעיון. אני הייתי משדרגת את המינימום ההכרחי. מוותרת על פונטים חדשניים ולא קריאים, ושאר ירקות, ומשאירה כמה שיותר את העיצוב המוכר והידידותי, בתוספת פיצ'רים ושכלולים. הפתגם "לכל דבר ניתן להתרגל" אינו תמיד נכון. יהיו כאלה שיתרגלו ויהיו כאלה שלא. "מאד אהבתי" את אלו שמגיבים לכל אלו שחשים כי אתר פרוג העכשווי כבר לא ה"מקום שלהם" בסגנון - לא טוב לך, אז שלום ולא להתראות. "אך אחד לא חייב לך כלום", "תגיד תודה ותשתוק" וכו'...

ההצלחה של הפורום היתה ריבוי החברים והפעילות. כל אלו שיעזבו, או שימעיטו לבקר/להשתתף בפורום - בהחלט ישאירו את רישומם.

חבל על דאבדין...

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אספרסו;n4871707:
באמת מעניין מה זאת הבטרייה, יש משהו שהצליח לפענח אותה?

כל 1000 צלצולים מהאתר בגרסתו הישנה = פס בבטריה........:)

כמובן לא ברצינות....

הוליווד

משתמש צעיר
נכתב ע"י שלוימלה B;n4868992:
מישהו משלם לכם משכורת שאתם חייבים להיות פה???
לא טוב לכם?היו שלום!
בהצלחה לכם!
אני לא מבין את המחשבה המעוותת הלזו...

מישהו משלם לך משכורת כדי להשתלח באנשים ולהאיץ את בריחת הניקים?
נראה לי שהפורום יהיה משעמם ורדוד בצורה זוועתית, אם מי שיישאר בו יהיה "שלוימלה B" וכמה מחבריו.
לא מבינה את את המחשבה המעוותת שכולם חייבים לאהוב את מה שאתה אוהב. הפורום בנוי על חו"ד לגבי עבודות מכל התחומים. גרפיקות/קליפים/איורים, וכן, גם לגבי בניית אתרים.
זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר. גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אם אינך מסוג האנשים שיודעים לקבל ביקורת בונה, כנראה שאתר פרוג לא נועד בשבילך.
היה שלום! בהצלחה לך!

!music

משתמש צעיר
נכתב ע"י הוליווד;n4871732:
מישהו משלם לך משכורת כדי להשתלח באנשים ולהאיץ את בריחת הניקים?
נראה לי שהפורום יהיה משעמם ורדוד בצורה זוועתית, אם מי שיישאר בו יהיה "שלוימלה B" וכמה מחבריו.
לא מבינה את את המחשבה המעוותת שכולם חייבים לאהוב את מה שאתה אוהב. הפורום בנוי על חו"ד לגבי עבודות מכל התחומים. גרפיקות/קליפים/איורים, וכן, גם לגבי בניית אתרים.
זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר. גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אם אינך מסוג האנשים שיודעים לקבל ביקורת בונה, כנראה שאתר פרוג לא נועד בשבילך.
היה שלום! בהצלחה לך!

אני מסכים עם דעתך כי זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר.
גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אך עדיין אינני חושב שראוי לצאת בכותרות בומבסטיות על פרישה עקב כך אם רצונך לפרוש זוהי זכותך אבל לבוא מעל במה של מישהו אחד שסייע לך במשך שנים
גם לי יש הרבה מאד טענות על העיצוב החדש אבל לבוא ולהכריז בקול רעש גדול אני פורש! אני הולך!
זה דבר לא הגיוני בעליל לא מכבד ואפילו מבזה..
ולסיום בנימה האישית דומני כי השתלחות באופן בוטה וחד כל כך כפי שבחרת לתקוף אותי זה הדבר שירחיק את העולם מפרוג...

!music

משתמש צעיר
אני מסכים עם דעתך כי זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר. גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו. אך עדיין אינני חושב שראוי לצאת בכותרות בומבסטיות על פרישה עקב כך אם רצונך לפרוש זוהי זכותך אבל לבוא מעל במה של מישהו אחד שסייע לך במשך שנים
גם לי יש הרבה מאד טענות על העיצוב החדש אבל לבוא ולהכריז בקול רעש גדול אני פורש! אני הולך!
זה דבר לא הגיוני בעליל לא מכבד ואפילו מבזה..
ולסיום בנימה האישית דומני כי השתלחות באופן בוטה וחד כל כך כפי שבחרת לתקוף אותי זה הדבר שירחיק את העולם מפרוג...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה