נכתב ע"י נתין;n4869947:ומזל טוב לך על מילוי הבטריה
אני מוציא אותה למכירה פומבית תמורת צלצולים. כמה אתה שם?
נכתב ע"י נתין;n4869947:ומזל טוב לך על מילוי הבטריה
נכתב ע"י מקופלת;n4870749:יש אייקון של מצלמה בצד ימין ויש אייקון של סיכה משרדית בצד שמאל. ניסיתי את שניהם וקיבלתי הודעת שגיאה.
לתיק עבודות - כרגע כניסה לפרופיל ושם יש טאב של תיק עבודות
גם אשכולות שבמעקב יש בפרופיל טאב- "במעקב עבורך" וכן בהודעות יש התראות על הודעה חדשה באשכול שאת עוקבת אחריו
נכתב ע"י welcome;n4870943:שימו לב גם שתמונת הפרופיל של הניקים בממשק החדש הוגבלה למקום מאד קטן וסימטרי (מרובע דווקא), זה מאתגר אותנו, בעיקר את הגרפיקאים שבינינו לשפר את הלוגואים שלנו למקום מאד קטן וסימטרי, זה מגביל את הקומפוזיציה החופשית בעיצוב הלוגו, אך נראה לי שהאתגר הזה יביא בשבילנו תוצאות טובות יותר, אני ניסית להתחדש יחד עם האתר בחידוש הלוגו, ו... די מרוצה.
כדאי לנסות...
נכתב ע"י גיטי ג;n4871201:איך מוסיפים לוגו?
מעולם לא ניסיתי, אז אני לא יודעת.
ואולי עכשיו זה ההזדמנות.
תודה.
[/B][/COLOR]
נכתב ע"י אסתר10;n4870399:שדרוג מוצלח מאוד
תודות לכל העוסקים במלאכה
סתם נשלח אלף פעם....נכתב ע"י רותי12;n4871616:אם מוצלח מאד לך ,אולי תעני לי על השאלות?
נכתב ע"י רותי12;n4871616:אם מוצלח מאד לך ,אולי תעני לי על השאלות?
נכתב ע"י רותי12;n4871616:אם מוצלח מאד לך ,אולי תעני לי על השאלות?
נכתב ע"י אספרסו;n4871707:באמת מעניין מה זאת הבטרייה, יש משהו שהצליח לפענח אותה?
נכתב ע"י שלוימלה B;n4868992:מישהו משלם לכם משכורת שאתם חייבים להיות פה???
לא טוב לכם?היו שלום!
בהצלחה לכם!
אני לא מבין את המחשבה המעוותת הלזו...
נכתב ע"י הוליווד;n4871732:מישהו משלם לך משכורת כדי להשתלח באנשים ולהאיץ את בריחת הניקים?
נראה לי שהפורום יהיה משעמם ורדוד בצורה זוועתית, אם מי שיישאר בו יהיה "שלוימלה B" וכמה מחבריו.
לא מבינה את את המחשבה המעוותת שכולם חייבים לאהוב את מה שאתה אוהב. הפורום בנוי על חו"ד לגבי עבודות מכל התחומים. גרפיקות/קליפים/איורים, וכן, גם לגבי בניית אתרים.
זכות כל אחד כאן להביע את דעתו על עיצוב האתר. גם למעצב האתר החדש של פרוג יש הרבה במה להשתפר ולהתמקצע... וחו"ד של חברי הפורום רק יועילו לו.
אם אינך מסוג האנשים שיודעים לקבל ביקורת בונה, כנראה שאתר פרוג לא נועד בשבילך.
היה שלום! בהצלחה לך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: