נכתב ע"י פרסומון;n4869677:לכל המתלוננים, אני מבין אתכם מצוין, בדיוק אחרי שסיימתם את ה-36 תשלומים על אישור ההרשמה ואתם אמורים להתחיל ליהנות מהפורום, הגיעו כמה שודדים, והפכו את הפורום למקום מוזר ומציק, כדי שתצטרכו להירשם שוב ולשלם במקום אחר. אולי תחשבו על כיוון של תביעה בבית המשפט או משהו דומה.
חבר'ה, אף אחד לא שילם פה כסף על התחברות, אי לכך, תלונות מעין לכן פרשתי מכאן כמו רבים שעזבו כאן בכעס רב על המנהלים של האתר לא מתאימים ואפילו כפוי טובה. לא מתאים לכם כרגע, תגידו תודה יפה על השנים שנהניתם וקיבלתם מהפורום הזה, ותמשיכו את החיים.
חוצמזה, מדובר בשדרוג, אין פה מישהו שלא מבין את זה, אין כאן מנהל שמנסה לעצבן מישהו, אלא להיפך, המנהלים נהנים שהאתר שלהם הוא במה כלל ציבורית וככל שהפורום גדול יותר כולם מרוויחים, גם המנהלים וגם המשתמשים. לשדרג אתר בסדר גודל כזה זו השקעה עצומה, גם מבחינה כספית, גם מבחינת זמן, וגם מכמות האנרגיות שמושקע בפרויקט כזה. אני מניח שהמנהלים רוצים ושמחים לקבל הערות בונות, מה מפריע ועד כמה מפריע ולנסות לשפר עד כמה שאפשר, אבל לא תלונות.
והנני לברך את כל העוסקים במלאכה, שיצליחו לסיים את השדרוג במהירות האפשרית ולרוח כל המשתמשים ושהפורום ימשיך להיות מקום פורה ומצליח בכל התחומים.
נכתב ע"י פרסומון;n4869677:לכל המתלוננים, אני מבין אתכם מצוין, בדיוק אחרי שסיימתם את ה-36 תשלומים על אישור ההרשמה ואתם אמורים להתחיל ליהנות מהפורום, הגיעו כמה שודדים, והפכו את הפורום למקום מוזר ומציק, כדי שתצטרכו להירשם שוב ולשלם במקום אחר. אולי תחשבו על כיוון של תביעה בבית המשפט או משהו דומה.
חבר'ה, אף אחד לא שילם פה כסף על התחברות, אי לכך, תלונות מעין לכן פרשתי מכאן כמו רבים שעזבו כאן בכעס רב על המנהלים של האתר לא מתאימים ואפילו כפוי טובה. לא מתאים לכם כרגע, תגידו תודה יפה על השנים שנהניתם וקיבלתם מהפורום הזה, ותמשיכו את החיים.
חוצמזה, מדובר בשדרוג, אין פה מישהו שלא מבין את זה, אין כאן מנהל שמנסה לעצבן מישהו, אלא להיפך, המנהלים נהנים שהאתר שלהם הוא במה כלל ציבורית וככל שהפורום גדול יותר כולם מרוויחים, גם המנהלים וגם המשתמשים. לשדרג אתר בסדר גודל כזה זו השקעה עצומה, גם מבחינה כספית, גם מבחינת זמן, וגם מכמות האנרגיות שמושקע בפרויקט כזה. אני מניח שהמנהלים רוצים ושמחים לקבל הערות בונות, מה מפריע ועד כמה מפריע ולנסות לשפר עד כמה שאפשר, אבל לא תלונות.
והנני לברך את כל העוסקים במלאכה, שיצליחו לסיים את השדרוג במהירות האפשרית ולרוח כל המשתמשים ושהפורום ימשיך להיות מקום פורה ומצליח בכל התחומים.
נכתב ע"י הגפן;n4869741:מזל שיש את 'פרסומון'!
נכתב ע"י הגפן;n4869741:מזל שיש את 'פרסומון'!
בנוסף לדברי פירסומוןנכתב ע"י פרסומון;n4869677:לכל המתלוננים, אני מבין אתכם מצוין, בדיוק אחרי שסיימתם את ה-36 תשלומים על אישור ההרשמה ואתם אמורים להתחיל ליהנות מהפורום, הגיעו כמה שודדים, והפכו את הפורום למקום מוזר ומציק, כדי שתצטרכו להירשם שוב ולשלם במקום אחר. אולי תחשבו על כיוון של תביעה בבית המשפט או משהו דומה.
נכתב ע"י נתין;n4869947:ומזל טוב לך על מילוי הבטריה
נכתב ע"י הכלנית;n4869352:בעבר היינו רואים את כל ההודעות ברגע מלמעלה כולל כל הפורומים והיום השם ישמור עד שמוצאים משהו ............... לכן פרשתי מכאן כמו רבים שעזבו כאן בכעס רב על המנהלים של האתר
נכתב ע"י רותי12;n4870285:זה ברח לפני תיקון השגיאה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: