בלת"קבירושלים יש עמותת לביא אפשר לעשות מסלול כפול בוקר ומסלול כפול בצהריים ולהגיע בין 5000 ל6000
026241786 יש להם הרבה מסלולים להציע
לגבי איזור המרכז יש ג"כ רעיונות בנושא זה?
בלת"קבירושלים יש עמותת לביא אפשר לעשות מסלול כפול בוקר ומסלול כפול בצהריים ולהגיע בין 5000 ל6000
026241786 יש להם הרבה מסלולים להציע
מה זה דורש?שבת בדירות עלי שיח /שיח סוד כו'
איפה יש ביקוש???אם אתם זו''צ אז אפשר מלצרות בשבתות. (אופרוף, שבת שבע ברכות ועוד) שכר נחמד של 1700-2000 ש''ח לשבת.
ויש ביקוש.
איך אפשר להשיג משרה כזאתמשגיח כשרות במלון בשבתות
מתאים רק לזוצים
(משגיחים רציניים לא רוצים שהילדים שלהם יסתובבו בבתי מלון)
איך מגיעים אליהם?יש ברמת גן של חברת אביב שנותנים מסלולים רמת גן-ב"ב-פ"ת שכל כיון זה 75 שקל שזה בערך 4000 שקל לחודש
ובת"א יש חברת יובל חינוך שישנם מסלולים ת"א -ב"ב-פ"ת שכל מסלול זה 90 שקל שזה 5000 אלף שקל לחודש
יש לי מספר טלפון שלהם במידה שאתה מעונין
איפה יש ביקוש???
ר' ישראל סלנטר אמר ש'העולם הזה של השני הוא העולם הבא שלי'.סליחה אם אני קצת תוקפן.
אתה אברך כולל צריך הכי לא לדאוג לגבי פרנסה!!! אתה מהעילית של הקב"ה! לאברכי הכולל יש ברכה מיוחדת!
מסופר על הרב שטינינמן שהיה אדם שרצה לעזוב את הכולל בשביל לעבוד והתייעץ אם הרב שטיינמן, הרב שטיינמן אמר לו שהוא יכול להרוויח כסף, אבל את הברכה של המן הוא יפסיד.
הדבר שהכי טוב שתעשה הוא ללמוד את שער הבטחון כל יום ולהתחזק בבטחון! כמה כסף תקבל נקבע מלמעלה מראש - אתה תקבל אותו!!! אל תדאג!!!
לגבי השתדלות - בחובת הלבבות שער הבטחון כתוב שלכל אחד יש משיכה טבעית למקצוע מסוים, תברר עם עצמך איזה משיכה יש לך, מה אתה אוהב לעשות? מחשבים, עיצוב, בנייה, וכו... תעבוד בזה בצורה שלא תשפיע על הלימודים ו... סמוך על אבא שבשמיים, הוא דואג לאברכי הכוללים יותר מכולם!!!
פשוט אמונה חזקה ותמימה בלי יותר מידי שכל!!!
תהיה חזק! עם ישראל נשען על אנשים כמוך.
צודק!!!ר' ישראל סלנטר אמר ש'העולם הזה של השני הוא העולם הבא שלי'.
אבל יש כאלו שדואגים לעולם הבא של השני על חשבון העולם הזה שלו.
תפנה אליי m3138357איך מגיעים אליהם?
רלוונטי עדיין??בהסעה של הבוקר בדר"כ מגיעים ל-2000 לחודש (שזה לא רע יחסית לעבודה..) ואפשר לבקש מאיזור לאיזור מסוים, כך שלפעמים במקום לנסוע לכולל באוטובוס, פשוט נוסעים בהסעה ומרויחים על הדרך...
וגם בצהריים יש בשעות שונות (מ-3 עד 6)
עכשיו הזמן לדבר איתם, כי מסדרים את המסלולים, אם אתם רוצים יש לי את המספר של האחראית.
ויש המון בני תורה שעושים את זה...
בהצלחה!
נראה לי שכן, כי בכל מקרה יש מדי פעם שינויים...רלוונטי עדיין??
זה נשים/גברים? מופרד וכו?יש בירושלים בשערי רווחה שעובדים מ4 עד שמונה בבוקר כחמישים שקל לשעה
מחסנאות גברים בלבדזה נשים/גברים? מופרד וכו?
נראה לי שכן, כי בכל מקרה יש מדי פעם שינויים...
אבל צריך להשים לב שעיקר שיבוצים זה בספטמבר כל מה שנשארו זה מסלולים שאין לזה הרבה ביקוש וצריך להיות גמיש ממה שנשאררלוונטי עדיין??
בשערי רווחה זה ממש על טהרת קודש אין בכלל עובדות נשים כל העובדים זה גברים כולל קופאים סדרניםזה נשים/גברים? מופרד וכו?
אי אפשראיך אפשר להישאר אברך שקוע בלימוד ולהרוויח קצת כסף מהצד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: