בקשה פרנוסה לאברך

מצב
הנושא נעול.

משה שטערן

משתמש רשום
יש ברמת גן של חברת אביב שנותנים מסלולים רמת גן-ב"ב-פ"ת שכל כיון זה 75 שקל שזה בערך 4000 שקל לחודש
ובת"א יש חברת יובל חינוך שישנם מסלולים ת"א -ב"ב-פ"ת שכל מסלול זה 90 שקל שזה 5000 אלף שקל לחודש
יש לי מספר טלפון שלהם במידה שאתה מעונין

ynf

משתמש פעיל
יש ברמת גן של חברת אביב שנותנים מסלולים רמת גן-ב"ב-פ"ת שכל כיון זה 75 שקל שזה בערך 4000 שקל לחודש
ובת"א יש חברת יובל חינוך שישנם מסלולים ת"א -ב"ב-פ"ת שכל מסלול זה 90 שקל שזה 5000 אלף שקל לחודש
יש לי מספר טלפון שלהם במידה שאתה מעונין
איך מגיעים אליהם?

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
סליחה אם אני קצת תוקפן.
אתה אברך כולל צריך הכי לא לדאוג לגבי פרנסה!!! אתה מהעילית של הקב"ה! לאברכי הכולל יש ברכה מיוחדת!
מסופר על הרב שטינינמן שהיה אדם שרצה לעזוב את הכולל בשביל לעבוד והתייעץ אם הרב שטיינמן, הרב שטיינמן אמר לו שהוא יכול להרוויח כסף, אבל את הברכה של המן הוא יפסיד.
הדבר שהכי טוב שתעשה הוא ללמוד את שער הבטחון כל יום ולהתחזק בבטחון! כמה כסף תקבל נקבע מלמעלה מראש - אתה תקבל אותו!!! אל תדאג!!!
לגבי השתדלות - בחובת הלבבות שער הבטחון כתוב שלכל אחד יש משיכה טבעית למקצוע מסוים, תברר עם עצמך איזה משיכה יש לך, מה אתה אוהב לעשות? מחשבים, עיצוב, בנייה, וכו... תעבוד בזה בצורה שלא תשפיע על הלימודים ו... סמוך על אבא שבשמיים, הוא דואג לאברכי הכוללים יותר מכולם!!!
פשוט אמונה חזקה ותמימה בלי יותר מידי שכל!!!
תהיה חזק! עם ישראל נשען על אנשים כמוך.
ר' ישראל סלנטר אמר ש'העולם הזה של השני הוא העולם הבא שלי'.
אבל יש כאלו שדואגים לעולם הבא של השני על חשבון העולם הזה שלו.

ר' ישראל סלנטר אמר ש'העולם הזה של השני הוא העולם הבא שלי'.
אבל יש כאלו שדואגים לעולם הבא של השני על חשבון העולם הזה שלו.
צודק!!!
כבר כתבתי:
לגבי השתדלות - בחובת הלבבות שער הבטחון כתוב שלכל אחד יש משיכה טבעית למקצוע מסוים, תברר עם עצמך איזה משיכה יש לך, מה אתה אוהב לעשות? מחשבים, עיצוב, בנייה, וכו... תעבוד בזה בצורה שלא תשפיע על הלימודים ו... סמוך על אבא שבשמיים, הוא דואג לאברכי הכוללים יותר מכולם!!!

אבל אכן העלת נקודה חשובה.

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אפשר לעבוד בשעות הערב בתחזוקה במוסדות חינוך (אין צורך בדרך כלל בניסיון קודם. זה מגיע עם הזמן.... מניסיון...).
או ניקיון בתי כנסת.
שזה לא עבודה קשה מדי וזה מצווה וכן זה מכניס טוב....

משה שטערן

משתמש רשום
יש בירושלים בשערי רווחה שעובדים מ4 עד שמונה בבוקר כחמישים שקל לשעה
וגם באיזור מרכז יש מלקטים בתנובה מ10 עד 2 בלילה בפ"ת מתחיל מחמישים שקל לשעה

יהודיפשוט

משתמש פעיל
בהסעה של הבוקר בדר"כ מגיעים ל-2000 לחודש (שזה לא רע יחסית לעבודה..) ואפשר לבקש מאיזור לאיזור מסוים, כך שלפעמים במקום לנסוע לכולל באוטובוס, פשוט נוסעים בהסעה ומרויחים על הדרך...
וגם בצהריים יש בשעות שונות (מ-3 עד 6)
עכשיו הזמן לדבר איתם, כי מסדרים את המסלולים, אם אתם רוצים יש לי את המספר של האחראית.
ויש המון בני תורה שעושים את זה...
בהצלחה!
רלוונטי עדיין??

משה שטערן

משתמש רשום

אתיופית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
למי שיש רשיון נשק
יש עכשיו ביקוש מאוד גדול למאבטחים
נגיד לשמור על ישיבה ,אתה נמצא בתוך הישיבה אפשר ללמוד כל הזמן
משלמים 70 לשעה ביום חול ו100 לשעה בשבת

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה