האם זה דרוש עבר צבאי?למי שיש רשיון נשק
יש עכשיו ביקוש מאוד גדול למאבטחים
נגיד לשמור על ישיבה ,אתה נמצא בתוך הישיבה אפשר ללמוד כל הזמן
משלמים 70 לשעה ביום חול ו100 לשעה בשבת
האם זה דרוש עבר צבאי?למי שיש רשיון נשק
בשעות אחה"צ אם זה הסעות של רווחה שזה פעוטות מסתיימים שמתחילים .15.30 כבר אפשר להיות בכולל בסדר בשעה 4.00 כדאי לקנות אופניים חשמליות מתקפלות שנכנסות במגש כך אפשר להספיק יותר להיות בזמן בכולל בלי להסתובב באוטובוסיםשעות הליווי הם בדרך כלל מתנגש עם שעות הכולל (ואני לא מדבר על ההסעה הראשונה של הבוקר)
לא, רק צריך לעשות רשיון נשק מעל גיל 27 עכשיו בגלל המלחמה זה יותר פשוט הברוקרטיההאם זה דרוש עבר צבאי?
זה אכן אחריות שלו.על זה שנראה מהפוסט שהוא "דואג" לפרנסה
מכמה תגובות נראה שלא הובנתי נכון.זה אכן אחריות שלו.
ובנאדם שלומד וגם עושה השתדלות לפרנסה הוא ממש לא מפסיד מהמן.
בכל מקרה, בשינויים כאלה תמיד אפשר לשאול שאלת רב ולקבל את ברכתו.
תביאו לי ישיבה כזו ואלך ללמוד שם ולהרוויח סכום מהצד בתור מאבטח...למי שיש רשיון נשק
https://chat.whatsapp.com/IfivWCOEoJM3coYfx01jpeתביאו לי ישיבה כזו ואלך ללמוד שם ולהרוויח סכום מהצד בתור מאבטח...
אני עם רישיון ונשק.
זה כאב עצום שאברך מוכשר בעל יכולת שקידה לא יכול לפרנס את עצמו רק בעבודות מבזות או בשכר מינימום (אם בכלל)אם אתם זו''צ אז אפשר מלצרות בשבתות. (אופרוף, שבת שבע ברכות ועוד) שכר נחמד של 1700-2000 ש''ח לשבת.
ויש ביקוש.
כל מילה!זה כאב עצום שאברך מוכשר בעל יכולת שקידה לא יכול לפרנס את עצמו רק בעבודות מבזות או בשכר מינימום (אם בכלל)
זה תוצר גרוע של מערכת החינוך המקובעת שלנו שלא נותנת שום אופציה להשתכר בהמשך החיים גם אם המצב ידרוש זאת
חסום בנטפרי
רק מה חשבת?חסום בנטפרי
חז"ל אומרים פשוט נבילה בשוק ואל תצטרך לבריות לפי החז"ל עדיף יותר שתמכור נבילות ברחובות של עזה וגנין מללכת לבקש תרומות מהציבור וק"ו להפרנס בדברים שהם רק הגדר פחותי כבוד כמו מלצר ונקיון וכו' יש פה רק ענין של כבוד אישי ולא איסורים ח"וכל מילה!
מלצרות, ניקיון, חנות, מטבח, משלוחים וכו'
חבל מאוד
זה כאב עצום שאברך מוכשר בעל יכולת שקידה לא יכול לפרנס את עצמו רק בעבודות מבזות או בשכר מינימום (אם בכלל)
זה תוצר גרוע של מערכת החינוך המקובעת שלנו שלא נותנת שום אופציה להשתכר בהמשך החיים גם אם המצב ידרוש זאת
למי שיש וואצאפ אפשר להירשם לקבוצה כל הזמן יש דרושים לשמירה על ישיבות וכדו' אפשר לעשות קופה יפהחסום בנטפרי
ולמי שאין ווצאפ? לאנשים כמוני לדוגמא? איך אפשר להירשם?למי שיש וואצאפ אפשר להירשם לקבוצה כל הזמן יש דרושים לשמירה על ישיבות וכדו' אפשר לעשות קופה יפה
בעיקרון יש לו טלפון אני צריכה לשאול אותו אם הוא מסכים לפרסם כאןולמי שאין ווצאפ? לאנשים כמוני לדוגמא? איך אפשר להירשם?
אין כתובת מייל?בעיקרון יש לו טלפון אני צריכה לשאול אותו אם הוא מסכים לפרסם כאן
אבל תנסה בנתיים לבקש ממשהו שיש לו וואצאפ שירשם בשבילך ויעביר לך את המידע כי כל הזמן מחפשים
ישנם אנשים שאין לילדים מה לאכול,ולא מצליחים ללמוד מלחץ כספי והאשה בקושי עובדת אם בכללכל מילה!
מלצרות, ניקיון, חנות, מטבח, משלוחים וכו'
חבל מאוד
ומי שלא מתאים לו משרה בישיבה או חיידר מה יעשה? ינקה בניינים וכד'ישנם אנשים שאין לילדים מה לאכול,ולא מצליחים ללמוד מלחץ כספי והאשה בקושי עובדת אם בכלל
הם צריכים לעשות כל מה שאפשר בשביל לזון ולכלכל את הבית כפי שהתחייב בכתובה.
אברך שיכול/מתאים לקבל משרה בישיבה או בחיידר לא ילך לעבוד כקופאי /מלצר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: