איפה אפשר להיות? איך מחפשים? נשמח מאוד לתשובה. תודהמשגיח כשרות במלון בשבתות
מתאים רק לזוצים
(משגיחים רציניים לא רוצים שהילדים שלהם יסתובבו בבתי מלון)
איפה אפשר להיות? איך מחפשים? נשמח מאוד לתשובה. תודהמשגיח כשרות במלון בשבתות
מתאים רק לזוצים
(משגיחים רציניים לא רוצים שהילדים שלהם יסתובבו בבתי מלון)
הצעה 'מידי טובה' היא חשודה.אבל בעיקר להתרחק ממי שמבטיח שלווה כלכלית ועושר ועושר בלי גבול, רק אם תבוא ללמוד אצלו, או תשקיע אצלו.
מי שמתפתה לזה מובטח לו שיצא מן הכולל וגם לא יגמור את החודש ל"ע...
תכל'ס אפשר להרוויח, אבל אם משקיעים קצת, מרוויחים קצת
ראיתי אבל אני מכיר אותם טוב אחראיות בירושלים (אגב אביטל היא חדשה מחליפה את אמירה ) אני עבדתי שם שהייתי גר בירושלים אבל עכשיו עברתי לב"ב חשבתי שהתכוונת על ב"ב ואלעד כמה שידוע לי בב"ב אין להם הרבה מה להציע הם מפצלים הרבה קווים הם נותנים בקושי מסלול אחד ביום כך שאי אפשר להרוויח יותר 1800 שקל ובאלעד אני מבין שזה עובר לחברת חיצונית שלא משלם הרבהרגינה רכזת הסעות: 0549883969
אביטל רכזת הסעות:0532039951
תאשר שראית שאוכל למחוק...
בהצלחה!
פונים לרבנות המקומית שמפנה לרב המלון ואיתו סוגרים, את השכר מקבלים מהרבנות.איפה אפשר להיות? איך מחפשים? נשמח מאוד לתשובה. תודה
למיטיב ידיעתי זה לא מקום מתאים לאברכי הכוללים יש שם תערובות רח"ל כמו בחוף הים מעורב רח"לפונים לרבנות המקומית שמפנה לרב המלון ואיתו סוגרים, את השכר מקבלים מהרבנות.
בשביל זה צריך תעודת השגחה מטעם הרבנותפונים לרבנות המקומית שמפנה לרב המלון ואיתו סוגרים, את השכר מקבלים מהרבנות.
בטחון בקב"השלום
אשמח לקבל רעיונות איך אפשר להישאר אברך שקוע בלימוד ולהרוויח קצת כסף מהצד
כמובן עדיף כמה שפחות על חשבון הבית
סליחה אם אני קצת תוקפן.שלום
אשמח לקבל רעיונות איך אפשר להישאר אברך שקוע בלימוד ולהרוויח קצת כסף מהצד
כמובן עדיף כמה שפחות על חשבון הבית
לאבשביל זה צריך תעודת השגחה מטעם הרבנות
במה התקפת אותו? זה בדיוק מה שהוא רוצה..סליחה אם אני קצת תוקפן.
אתה אברך כולל צריך הכי לא לדאוג לגבי פרנסה!!! אתה מהעילית של הקב"ה! לאברכי הכולל יש ברכה מיוחדת!
מסופר על הרב שטינינמן שהיה אדם שרצה לעזוב את הכולל בשביל לעבוד והתייעץ אם הרב שטיינמן, הרב שטיינמן אמר לו שהוא יכול להרוויח כסף, אבל את הברכה של המן הוא יפסיד.
הדבר שהכי טוב שתעשה הוא ללמוד את שער הבטחון כל יום ולהתחזק בבטחון! כמה כסף תקבל נקבע מלמעלה מראש - אתה תקבל אותו!!! אל תדאג!!!
לגבי השתדלות - בחובת הלבבות שער הבטחון כתוב שלכל אחד יש משיכה טבעית למקצוע מסוים, תברר עם עצמך איזה משיכה יש לך, מה אתה אוהב לעשות? מחשבים, עיצוב, בנייה, וכו... תעבוד בזה בצורה שלא תשפיע על הלימודים ו... סמוך על אבא שבשמיים, הוא דואג לאברכי הכוללים יותר מכולם!!!
פשוט אמונה חזקה ותמימה בלי יותר מידי שכל!!!
תהיה חזק! עם ישראל נשען על אנשים כמוך.
שהאשה גם תשאר בבית...בטחון בקב"ה
על זה שנראה מהפוסט שהוא "דואג" לפרנסהבמה התקפת אותו? זה בדיוק מה שהוא רוצה..
לא נכון להביע ביקורת על אדם שרוצה לעשות טוב ולדאוג לפרנסת המשפחה.סליחה אם אני קצת תוקפן.
אתה אברך כולל צריך הכי לא לדאוג לגבי פרנסה!!! אתה מהעילית של הקב"ה! לאברכי הכולל יש ברכה מיוחדת!
מסופר על הרב שטינינמן שהיה אדם שרצה לעזוב את הכולל בשביל לעבוד והתייעץ אם הרב שטיינמן, הרב שטיינמן אמר לו שהוא יכול להרוויח כסף, אבל את הברכה של המן הוא יפסיד.
הדבר שהכי טוב שתעשה הוא ללמוד את שער הבטחון כל יום ולהתחזק בבטחון! כמה כסף תקבל נקבע מלמעלה מראש - אתה תקבל אותו!!! אל תדאג!!!
לגבי השתדלות - בחובת הלבבות שער הבטחון כתוב שלכל אחד יש משיכה טבעית למקצוע מסוים, תברר עם עצמך איזה משיכה יש לך, מה אתה אוהב לעשות? מחשבים, עיצוב, בנייה, וכו... תעבוד בזה בצורה שלא תשפיע על הלימודים ו... סמוך על אבא שבשמיים, הוא דואג לאברכי הכוללים יותר מכולם!!!
פשוט אמונה חזקה ותמימה בלי יותר מידי שכל!!!
תהיה חזק! עם ישראל נשען על אנשים כמוך.
באיזור 800-1100 שח לשבתכמה זה יוצא?
זה במקום כולל. זה בשעות של הסדרים...מאפית מצות
אני לא זוכרת על מה מדובר? מלצרות או השגחת כשרות בבית מלון?באיזור 800-1100 שח לשבת
תלוי בכמה נתונים
שבת בדירות עלי שיח /שיח סוד כו'אני לא זוכרת על מה מדובר? מלצרות או השגחת כשרות בבית מלון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: