מחיר למשתכן רכסים
משתמש רשום
אגב, מלבד ה 200 הנ"ל שזכו בהגרלות, הצטרפו אלינו גם רוכשים שרוצים לקבל עדכונים.
---
רכשתם דירה בגבעת הפרסה?
מוזמנים להצטרף לאיגוד!
---
רכשתם דירה בגבעת הפרסה?
מוזמנים להצטרף לאיגוד!
הדירה בקומת כניסה נמכרה כברחזון איש לחוץ למכור את מה שנשאר לו בשלב א לפני שהוא מתחיל לשווק את שלב ב לכן הוא לא העלה מחירים ולא מצמיד למדד
הדירה ב1820 היא במינוס 1 אין מולה בניין אלא גן משחקים
יש שם עוד דירה ב1850 בקומת כניסה
בכל מקרה צריך לדעת שהאזור שם נכון לעשיו נחשב קצת פחות טוב ושהמרפסות של חזון איש לא כאלה מרווחות
ומה המסקנה שלך?במשך 100 יום תחקרתי את כל מי שאני מכיר ברכסים
החוזה כעת אצל עו"ד ב"הומה המסקנה שלך?
שיהיה בשעטו"מהחוזה כעת אצל עו"ד ב"ה
בני ברק, אחיסמך, בית שמש ואלעד הם מקומות הרבה יותר מרכזיים והם לא בתקציב של רכסים ולכן א"א להשוות ביניהם.תודה!
אתה מרגיש טוב....
חרשנו את בני ברק, בדקנו את חריש ואחיסמך, נסענו לעפולה, היינו בבית שמש, ראינו דירות באלעד, עשינו שבת בחיפה
והחלטנו רכסים
אפשר בעדינות לשאול איזה סגנון משפחה אתם? (קלאסי/צדיקים/פתוחים)תודה!
אתה מרגיש טוב....
חרשנו את בני ברק, בדקנו את חריש ואחיסמך, נסענו לעפולה, היינו בבית שמש, ראינו דירות באלעד, עשינו שבת בחיפה
והחלטנו רכסים
אתה צודק. אבל השאלה הייתה אם לקנות דירת 2.5 - 3 חדרים במקומות היקרים או דירה 5 חדרים במקומות הזוליםבני ברק, אחיסמך, בית שמש ואלעד הם מקומות הרבה יותר מרכזיים והם לא בתקציב של רכסים ולכן א"א להשוות ביניהם.
אבל מבין עפולה, חריש וחיפה (וגם עוד כמה מקומות...), גם אני הייתי בוחר ברכסים.
אפשר לשאול.אפשר בעדינות לשאול איזה סגנון משפחה אתם? (קלאסי/צדיקים/פתוחים)
אתה מוזמן להצטרף לקבלת עידכונים מהאיגוד.החוזה כעת אצל עו"ד ב"ה
איך מקבלים?אתה מוזמן להצטרף לקבלת עידכונים מהאיגוד.
שלח מייל ABCG1979ABCG @ GMAIL.COMאיך מקבלים?
אפשר לשאול היכן קנית בסוף אני גם מתעניין על דירה ברכסיםתודה!
אתה מרגיש טוב....
והחלטנו רכסים
ברכסים.אפשר לשאול היכן קנית בסוף אני גם מתעניין על דירה ברכסים
איך זה אמור להוריד את המחירים ברכסים אם כבר היום מוכרים ברכסים דירות במחיר הזה שהם מתחילים איתם את השיווק ,(שברוב המקרים המחרים עולים לפי התקדמות הפרויקט,)מעניין האם המכרז בדרום קרית אתא שנסגר השבוע ילחץ את המחירים ברכסים מעט כלפי מטה.
שימו לב למחירים המתכוננים שם:
"אנחנו מתכוונים למכור דירת שלושה חדרים ב-1.35 מיליון שקל", מסביר שלום שטרית, מנכ"ל ובעלים בחברת הנדל"ן שתית. "דירות ארבעה חדרים נמכרו לפי מחיר של 1.55 מיליון שקל, ודירות חמישה חדרים ישווקו לפי מחיר של 1.8 מיליון שקל. חברת שתית נכנסה למכרז הזה כחלק מאסטרטגיה של החברה להעמיק את העבודה בפריפריה, מתוך הבנה שקריית אתא עתידה להיות המובילה באזור בכל התחומים. גם מיקום השכונה בין הקיבוצים, היציאה לכביש 6 והתכנון המאפשר בנייה של 9-7 קומות - מאפשרים לנו לא לקחת סיכונים בעלויות הבנייה. אנו צופים הוזלת מחירי הדיור בשיעור של 5%-10% ממחירי השוק".
וכן כתוב מפורש שיהיה שם 9קומות כך שזה מוצהר לא מותאם למגזר החרדי,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: