בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
בקיצור, המחיר שביקשו עבור דירה דומה בבית שמש בתחילת שנת 2021, לפני הקפיצה המטורללת במחירים.קרובת משפחה דיברה היום עם עץ השקד
דירות 3 חדרים 1,450,000
יקר!!!
בקיצור, המחיר שביקשו עבור דירה דומה בבית שמש בתחילת שנת 2021, לפני הקפיצה המטורללת במחירים.קרובת משפחה דיברה היום עם עץ השקד
דירות 3 חדרים 1,450,000
יקר!!!
אוקיי, אז בתוך הארבע אמות של רכסים מה טוב ומה נעים..יש היום חיידרים מעולים לספרדים ממשפחות טובות
וברכסים יש לי חברות ספרדיות שהבעלים שלהן למדו בישיבות לטאיות וממש ניסו להילחם בכל דרך להכניס לאשכנזי
אבל מאז שיצאה ההחלטה ( נדמה לי לפני 4 שנים ) שלא מקבלים בכורים ספרדים אז אין בזה שום פרצה, לא עזר כל הקשרים שהפעילו.
פתחו חיידר מעולה שהוא סניף של החיידר הלטאי והיום כבר ספרדים צריכים כמעט פרוטקציה להכנס לשם כי הרישום נסגר ברגע ובנתיים אין להם מקום לגדול..
צריך, אבל בפועל זה לא כך, בפועל הת"ת הספרדיים יותר מתאימים לבנים של חוזרים בתשובה..כידוע שאין מראים ל.... חצי עבודה
אין ספק שכמו בת"ת האשכנזיים יש ת"ת לבני אברכים ויש לבני עובדים, יש טובים ויש פחות, יש מודרניים ויש צולים, יש מגוון והצע רב. לא?
אותו דבר צריך לעשות גם בתלמודי התורה הספרדיים, שגם אצלם יהיה מגוון של רמות וסגנונות שיתאימו לכולם.
ממש לאאוקיי, אז בתוך הארבע אמות של רכסים מה טוב ומה נעים..
אבל מה הם יעשו כשיעלו לישיבה? איזה ישיבה נורמלית תסתכל עליהם?
לא חכמה לעשות את זה רק במקום אחד קטן מכל העולם.
צריך, אבל בפועל זה לא כך, בפועל הת"ת הספרדיים יותר מתאימים לבנים של חוזרים בתשובה..
הספרדים הבני תורה עדיין שולחים לליטאי, אפילו לק.אתא...
אני כן מכירה..ממש לא
כל החברות שלי הספרדיות שלחו לספרדי ברכסים ( בעיקר לתורה ודעת שזה נחשב הכי מתקרב להשקפה אשכנזית )
כולן ממש משפחות בני תורה
לא מכירה אף משפחה ששלחה לק.אתא
ומכירה הרבה מאד משפחות ספרדיות צעירות
אז זה מיעוט ממשאני כן מכירה..
אוקיי, אז בתוך הארבע אמות של רכסים מה טוב ומה נעים..
צריך, אבל בפועל זה לא כך, בפועל הת"ת הספרדיים יותר מתאימים לבנים של חוזרים בתשובה..
הספרדים הבני תורה עדיין שולחים לליטאי, אפילו לק.אתא.כון
נכון מאוד!אז זה מיעוט ממש
במיוחד שאני מכירה גם קצת את החיידר בק.אתא ויודעת שאין שם הרבה מרכסים
טעותאוקיי, אז בתוך הארבע אמות של רכסים מה טוב ומה נעים..
הספרדים הבני תורה עדיין שולחים לליטאי, אפילו לק.אתא...
עץ השקד העלו מחיר ב50K בשבוע האחרוןבקיצור, חבל שהנושא הלך לכוון אחר.. נחזור לנושא הנדלן ביררתי קצת..
עץ השקד מוכרים דירת 3 חד' 80 מ"ר במחיר הנל 1450
דירת 4 חד' 105 מ"ר ב-1670
אבל יש שם 45% מחיר למשתכן
מצפה השחר 3 חד' 76 מ"ר ב-1370
4 חד' 99 מ"ר ב-1650
חזון איש רק 5 חד' 118 מ"ר לא לכוון הנוף 1785
לכוון הנוף 1820
על איזה קומה מדובר?לכוון הנוף 1820
חזון איש לחוץ למכור את מה שנשאר לו בשלב א לפני שהוא מתחיל לשווק את שלב ב לכן הוא לא העלה מחירים ולא מצמיד למדדעל איזה קומה מדובר?
כלומר האם יש בניין מאחורה שמסתיר,
הדירות בקומות העליונות לפני שנה היו במחיר דומה....למחיר הנ"ל.
עובדה במצפה השחר דירות 3 חד' לא לכוון הנוף נמכרו בבניינים האחרונים בלמעלה מ-1.300 עם הצמדה בחצי למדד!! ונשאר לו רק 2-3 אחרונותמעניין אם יהיה ביקוש גדול ל 3 חדרים ב 1.4 פלוס
רוב הזוגות הצעירים שאני מכירה מרכסים שנואשים לדירה קשה להם לקנות במחיר כזה ( הרבה אומרים לי עד 1.2 גג!! )
השאלה אם לאנשים מבחוץ מהמרכז מחיר כזה לשלושה חדרים יקרוץ
כי משפחה עם 2 ילדים ומעלה כבר לא קונה 3 חדרים זה ממש לזוגות הצעירים...
שמעתי שמי שקנה את רוב הדירות 3 חדרים זה משקיעעובדה במצפה השחר דירות 3 חד' לא לכוון הנוף נמכרו בבניינים האחרונים בלמעלה מ-1.300 עם הצמדה בחצי למדד!! ונשאר לו רק 2-3 אחרונות
אין הלימה בין מחירי דירות ה3 שמעל 18K למטר, למחירי דירות ה4 חד' שמתחת 16K.בקיצור, חבל שהנושא הלך לכוון אחר.. נחזור לנושא הנדלן ביררתי קצת..
עץ השקד מוכרים דירת 3 חד' 80 מ"ר במחיר הנל 1450
דירת 4 חד' 105 מ"ר ב-1670
התרגיל שעשו ברכסים היה שמכרו 5 חדרים רק 100K יותר ל4 חדרים,אין הלימה בין מחירי דירות ה3 שמעל 18K למטר, למחירי דירות ה4 חד' שמתחת 16K.
לדעתי זה תרגיל של הקבלן לדחוף את האנשים לקנות את דירות ה4 חד' (כי אם כבר אז כבר...), ואז כשיגמור לשווק אותן הוא יעשה "מבצע" ויוריד את המחיר של דירות ה3 חד' למשהו ריאלי יותר באיזור ה1.35 מיליון...
זהו תרגיל ידוע של קבלנים, ששמעתי אותו בפירוש לפני הרבה שנים מפי אחד מהם...
עובדה במצפה השחר דירות 3 חד' לא לכוון הנוף נמכרו בבניינים האחרונים בלמעלה מ-1.300 עם הצמדה בחצי למדד!! ונשאר לו רק 2-3 אחרונותמעניין אם יהיה ביקוש גדול ל 3 חדרים ב 1.4 פלוס
רוב הזוגות הצעירים שאני מכירה מרכסים שנואשים לדירה קשה להם לקנות במחיר כזה ( הרבה אומרים לי עד 1.2 גג!! )
השאלה אם לאנשים מבחוץ מהמרכז מחיר כזה לשלושה חדרים יקרוץ
כי משפחה עם 2 ילדים ומעלה כבר לא קונה 3 חדרים זה ממש לזוגות הצעירים...
עכשיו יש שם דירות 3חד' ב-1.340 ו-1.370שמעתי שמי שקנה את רוב הדירות 3 חדרים זה משקיע
ועכשיו מדובר על לפחות 100,000 יותר
מענייןאין הלימה בין מחירי דירות ה3 שמעל 18K למטר, למחירי דירות ה4 חד' שמתחת 16K.
לדעתי זה תרגיל של הקבלן לדחוף את האנשים לקנות את דירות ה4 חד' (כי אם כבר אז כבר...), ואז כשיגמור לשווק אותן הוא יעשה "מבצע" ויוריד את המחיר של דירות ה3 חד' למשהו ריאלי יותר באיזור ה1.35 מיליון...
זהו תרגיל ידוע של קבלנים, ששמעתי אותו בפירוש לפני הרבה שנים מפי אחד מהם...
כבר קרוב ל 200 זוכים.נכון לעדכון האחרון רשומים אצלו כ160 זוכים (יש קישור בהודעות קודמות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: