אני שומעת ברדיו שאומרים חברי הכנסת על חבר כנסת אחד, או שאומרים ימים כלילות ולא לילות כימים.
העורך-דינית, מתאים שכן תהיה מוצאחנת....ומה אתם אומרים על הטעות ששמעתי פעם:
"העורך-דינית הזאת לא כל כך מוצאחנת בעיני".
לא שמעתי את זה........ומה אתם אומרים על הטעות ששמעתי פעם:
"העורך-דינית הזאת לא כל כך מוצאחנת בעיני".
אבל כַּזֵּיתוֹת שמעתם? לצערי גם תלמידי חכמים אומרים ככה. כך.לא שמעתי את זה........
מה צורת הרבים של כזית?אבל כַּזֵּיתוֹת שמעתם? לצערי גם תלמידי חכמים אומרים ככה. כך.
דיברתי פעם עם בתי בת ה-7 והזכרתי את המילה "סַבָּאִים", ואשתי גערה בי על שאני מרגיל את הילדים לעברית קלוקלת. ואז בתי רצתה להראות שהיא יודעת איך אומרים! היא הסתכלה לי בעיניים ואמרה ברצינות תהומית "סַבּוֹת".
כזיתים. ובמקום לומר "כארבעה זיתים" - הם אומרים "ארבע כזיתות".מה צורת הרבים של כזית?
כן, יש לך טעות.ערכתי בהודעה הקודמת:
בדקתי באקדמיה ואני רואה שלכאורה אין הבדל בין חרת לחרט.
למה היה לי תמיד ברור שיש לומר חרת על דגלו ועל לוח ליבו, לעומת חרט על שלט הבית?
יש לי טעות?
ראיתי פעם חומר כתוב רציני, ובטעות הערוך כתב כך:אני שומעת ברדיו שאומרים חברי הכנסת על חבר כנסת אחד, או שאומרים ימים כלילות ולא לילות כימים.
טוב, יאלה ביי...זכרתי שפעם מישהו פה כתב משפט שימושי שמכיל מילה בעברית, מילה אבנגלית, ומילה בערבית.
מהו?
טוב, יאלה ביי...
ברור סבתא רבתא!!!הייתי צריכה לכתוב סבתא רבא, ולדאבוני גיליתי במילון שצריך לכתוב רבתא.
מכירים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: