אולי,בול כמו בתנובה אגב.
לא טענתי שאין לזה תקדים.
כמובן שבמחיר המבוקש להן- זה שווה מאוד.
אבל במציאות- נתפסו קודם הדירות הגדולות והיקרות.
ובהמשך הזולות יותר- כמעט בסדר מוחלט.
אולי,בול כמו בתנובה אגב.
נכון,אולי,
לא טענתי שאין לזה תקדים.
כמובן שבמחיר המבוקש להן- זה שווה מאוד.
אבל במציאות- נתפסו קודם הדירות הגדולות והיקרות.
ובהמשך הזולות יותר- כמעט בסדר מוחלט.
היו שם כמה דירות 3 חדרים עם תיכנון ממש גרוע, לא בטוח שיהיה קל למכור דירה כלואה עם תיכנון גרוע, ובוודאי שזה ע"ח המחיר, בנוסף דירות 4 חדרים מתאימות גם למשפחה עם ילדים, 3 חדרים פחות מתאים כך שזה הרבה פחות מבוקש, למי שלא מתאים לגור שם ורוצה למכור זה לא הולך להיות קל או מאד ריווחינכון,
אבל מעניין מי ויתר על הזולות - היו 17 כאלה.
זו זכיה מכובדת לכל הדעות.
מי שחושב ככה מראה שהוא לא הבין את השוק.היו שם כמה דירות 3 חדרים עם תיכנון ממש גרוע, לא בטוח שיהיה קל למכור דירה כלואה עם תיכנון גרוע, ובוודאי שזה ע"ח המחיר, בנוסף דירות 4 חדרים מתאימות גם למשפחה עם ילדים, 3 חדרים פחות מתאים כך שזה הרבה פחות מבוקש, למי שלא מתאים לגור שם ורוצה למכור זה לא הולך להיות קל או מאד ריווחי
ברור שהראש שלי שונה, אני מסתכלת יותר על מגורים, אני לא יודעת אם 10K אבל אולי אם חוץ מזה הדירה סבירה,מי שחושב ככה מראה שהוא לא הבין את השוק.
דירת 3 חדרים חדשה באזור כזה בפרוייקט חדש כזה - הכי כלואה שיש - ניתנת להשכרה ב10K מינימום.
לא משלמים לפי קצב הבניה,לדעתי צריך להתאחד אם רוצים לעשות
וכן לגבי התשלומים זה נראה שהם חיכו שכולם ישלמו את הפעימה ב01/07 ורק אז שלחו את המכתב אבל לפעימה הבאה אמורה להיות יותר מאוחר כי אם משלמים לפי קצב הבניה אז לדעתם הקצב הואט
הקשר הוא רק שהקבלן יחד עם הבנק המלווה מתכננים את לוח התשלומים על בסיס הנחה כמה תארך הבניה, ותו לא.אולי לא כתוב מפורש שמשלמים לפי קצב הבניה אבל לפי מה שנראה לי זה מתפרש על התקופה בין חתימת החוזה לבין קבלת המפתח כלומר אם זה לוקח שנה התשלומים יהיו צמודים יותר לעומת דירה שלוקח שלוש שנים לבנות אותה ז"א יש איזשהו קשר עקיף
הקשר הוא רק שהקבלן יחד עם הבנק המלווה מתכננים את לוח התשלומים על בסיס הנחה כמה תארך הבניה, ותו לא.
(במחיר למשתכן גם זה לא, הכל לפי הנחיות משרד השיכון ועובר בקרה של חברת הבקרה).
אך לאחר שחתמת על החוזה, אתה משלם לפי החוזה
נכון, אבל אולי כל זה בהתחשב שגם אם הדירה לא תימסר בזמן תקבל פיצויים,לא משלמים לפי קצב הבניה,
יש לוח תשלומים ורק התשלום האחרון תלוי במסירת מפתח.
באמת מענין לשאולוכן לא ברור שזה מוגדר כח עליון, מלחמות בד"כ לא מוגדרות כח עליון כי באזורינו הם צפויות.....
צריך לשאול עו"ד שמבינים בזה,
@עו"ד נתן רוזנבלט מבין בזה?וכן לא ברור שזה מוגדר כח עליון, מלחמות בד"כ לא מוגדרות כח עליון כי באזורינו הם צפויות.....
צריך לשאול עו"ד שמבינים בזה,
כן, אני לא מכיר קבוצה, אני גם אשמח לשמוע@פעלתן יש לכם שם דירה?
ידוע לך אם יש איזשהי קבוצה לרוכשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: