אין לייש לך את התוכניות??
אין לייש לך את התוכניות??
53אתם יודעים בוודאות שזה 50 דיירים בבנין??
כמה קומות בבנין?
100%אתם יודעים בוודאות שזה 50 דיירים בבנין??
זה פשוט לא מסתדר לו עם המעליות...100%
150 דיירים ב3 בנינים
מה התוצאה??
כנראה הוא לא גר ברמת אברהםזה פשוט לא מסתדר לו עם המעליות...
ברוב בית שמש המצב ככה, אם אין 40 דירות ו2 מעליות יש 20 דירות+20 יחידות ומעלית אחת.כנראה הוא לא גר ברמת אברהם
מי שגר כאן מבין איך חיים כאן
ברור! זה בעיה ארצית שערורייתית של מנהל התכנוןברוב בית שמש המצב ככה, אם אין 40 דירות ו2 מעליות יש 20 דירות+20 יחידות ומעלית אחת.
זה לא רק רמת אברהם.
זה רק בגלל שכולם רצים לרמה דאגב, הציבור לא טיפש, ומצביע ברגליים. כך שלמרות כל המעלות הרבות של השכונה, מחירי הקניה שם זולים משמעותית מדירות מקבילות בשכונות החדשות האחרות.
גם בציבור שלנו, יש מחיר לחזות החיצונית של השכונה ולחוסר השטחים הציבוריים, ואפילו מחיר יקר - כ150-200K לדירה.
?זה רק בגלל שכולם רצים לרמה ד
אפי קפיטל מגרש 303 ברמת אברהם A-אשמח לשמוע חוות דעת על הפרויקט של אפי קפיטל ברמת אברהם
תעיין בכל האשכול על הפרויקטאין לי בעיה בעצם העובדה שיש 6 דיירים בקומה
אכפת לי שאין להם אלא כיוון אויר אחד בלבד! וזה בעיה
בעיה עוד יותר גדולה היא העובדה שיש כמעט 50 דירות בבניין
לא יסתדרו שם עם 2 מעליות! צריך מינימום 3 מעליות
מאוד יקר, פרויקט רוטשטיין הייטס, 50 מטר משם יותר זול יותר יפה, בנייה איכותית מאוד!אפי קפיטל ברמת אברהם (גרוסמן/ אידלשטיין)
6 דירות בקומה
2 מעליות בלבד! עם כמעט 50 דירות בבניין (בין 1 ל3 בצהריים המעלית לא שימושית כלל)
מרפסות קטנות מאוד!
21 למטר
מהו סגנון האוכלוסייה בפרויקט של רוטשטיין? אני מחפשת אזור עם סגנון אברכי.אפי קפיטל מגרש 303 ברמת אברהם A-
תעיין בכל האשכול על הפרויקט
מאוד יקר, פרויקט רוטשטיין הייטס, 50 מטר משם יותר זול יותר יפה, בנייה איכותית מאוד!
דבר ראשון חוס על כספך, רוטשטיין מציע דירות הרבה יותר טובות ובמחיר הרבה יותר זול!מהו סגנון האוכלוסייה בפרויקט של רוטשטיין? אני מחפשת אזור עם סגנון אברכי.
מידיעה, קנו שם גם הרבה מודרנים/חוצניקים. כך, שקשה להמליץ על המקום למי שמבקש במפורש סגנון אברכי.דבר ראשון חוס על כספך, רוטשטיין מציע דירות הרבה יותר טובות ובמחיר הרבה יותר זול!
אפי קפיטל (מתחם A) זה 'חווית מגורים' גרועה במיוחד.
לא תפסיד.
--
לא מתחייב לך מה יהיה הסגנון שם
אם כי בשבוע האחרון 2 אברכים סיפרו לי שרכשו שם דירות למגורים, אחד משפחה חסידית מירושלים
ואחד משפחה ליטאית מביתר, שניהם קנו דירות גדולות (150-170 מטר) ב3 מ' /3.6 מ'
בגדול יש סיכוי גדול למקום
-מלבדם אני מכיר עוד הרבה קונים שקנו שם דירות למגורים בחצי שנה האחרונה, רובם אברכים
- הקרבה לקהילה הקיימת!
- הקרבה לתח"צ, ולבתי כנסת קיימים!
עתידה להיות פנינת חמד לאברכים
אבל כל השכונה עצמה מעבר לדירות של החוצניקים שלא מתכוונים לגור אלא להשכיר, וכמובן ישכירו אברכים וסגנון שאוהב את השכונה הינה שכונה אברכית ממש!!מידיעה, קנו שם גם הרבה מודרנים/חוצניקים. כך, שקשה להמליץ על המקום למי שמבקש במפורש סגנון אברכי.
מהו המחיר של דירה עם 4 חדרים?דבר ראשון חוס על כספך, רוטשטיין מציע דירות הרבה יותר טובות ובמחיר הרבה יותר זול!
אפי קפיטל (מתחם A) זה 'חווית מגורים' גרועה במיוחד.
לא תפסיד.
--
לא מתחייב לך מה יהיה הסגנון שם
אם כי בשבוע האחרון 2 אברכים סיפרו לי שרכשו שם דירות למגורים, אחד משפחה חסידית מירושלים
ואחד משפחה ליטאית מביתר, שניהם קנו דירות גדולות (150-170 מטר) ב3 מ' /3.6 מ'
בגדול יש סיכוי גדול למקום
-מלבדם אני מכיר עוד הרבה קונים שקנו שם דירות למגורים בחצי שנה האחרונה, רובם אברכים
- הקרבה לקהילה הקיימת!
- הקרבה לתח"צ, ולבתי כנסת קיימים!
עתידה להיות פנינת חמד לאברכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: