"דלא חרבה ירושלים אלא על שהעמידו דיניהם על דין תורה ולא עבדו לפנים משורת הדין"רק אני רואה פה
שבאוטובוס אחד יש 2 ילדים
שפשוט לא משלמים!!!!!!!
אם זו התרבות
בהחלט יש לחברת האוטובסים סיבה להביא פקחים שיהיו קשוחים
ממש לא תיאורי זוועה כמו שיש פה בפרוג
אבל בהחלט אם יש דבר כזה
זכותם/חובתם לתת קנסות לכל ילד שלא משלם
בהחלט יכולה להיות התחשבות במקרים חריגים
כגון שיש רב קו והיה בעיה ולא עבר וכדו'
אבל סתם ככה לא לשלם בלי סיבה ?
אבל ברוב השכונות לא קונים במכולת ותיקות אלא במרכולים שכונתיים, ושם ברוב המקומות אין דבר כזה.
את טוענת שבאזורים חילוניים אין עמדות טעינה, אז אני יכולה להוכיח לך שיש (אבל נראה שאת לא מעוניינת )מה זה מענין אותי צילומי מסך מתל אביב ונס ציונה?
אם במקום העבודה שלי 20 דקות לכל 4 רוחות השמיים אין עמדת הטענה
אני בבעיה גם אם יש לך צילומי מסך מתל אביב...
רק בשביל להסביר אחת ולתמיד את הענין.מצורף פה חוברת על דיני ממונות בתחבורה ציבורית
עכשיו אני חושבת על זה..
ולא שאני מצדיקה חלילה מי שלא שילם.
זה חמור מאוד וממש גזל!
אבל בציבור שלנו מרובי ילדים באמת קשה לאחוז ראש עם 12 ילדים...
12 רב- קוים..
זה המוון!
הנורמלי בשנת 2024 זה שאי אפשר לשלם מחראהממ
לא יודעת
אצלינו בשכונה רוב המכולות הן ותיקות
כנראה גם זה תלוי ערים ואיזורים
אני טענתי שבמקום העבודה שליאת טוענת שבאזורים חילוניים אין עמדות טעינה, אז אני יכולה להוכיח לך שיש (אבל נראה שאת לא מעוניינת )
למעשה אני לא באמת הולכת לצלם מסך פה על כל מקום ישוב בארץ (וכל אחד יכול לבדוק בעצמו ע"פ הקישורים שהבאתי לעיל)
חוץ מזה אני תוהה אם אין או שאת לא מכירה?
לפי מה שאת אומרת שיש לכם מכולת של פעם מתחת לביתאז כמו ששם אין. יש מקומות נוספים שאין מן הסתם.
אגב מהבית שלי גם לפי הקישור יש רבע שעה להטענה הקרובה.
זה בטח רחוק מ-4 מהבית עד לתחנה...
בדקתי עכשיו על שני אזורים שונים, בשניהם כל העמדות שמופיעות באתר (לפחות האתר של קווים) פעילות מהיכרותלא כל העמדות שם קיימות/פעילות
רק נקוה שזה לא הסיבה שבאותה נסיעה עלו לפחות שני ילדים בלי לשלם.כן כבר אמרו פה שרק פקחי מטרופולין אנושיים...
לפי הדבר הזה זה עוד יותר תמוה
אצלי בכל מקרה זה לא 12 רב קווים
לכל מי שלא נוסע על בסיס יומי (ואין לו חופשי ממילא..)
יש רב קו אחד לכולם
שאני מטעינה אותו "תקופתית" בהמון כסף
ובודקת פעם ב.. מה המצב איתו.
גרה במודיעין עיליתכולכם ממודיעין עילית? נכון?
כנראה זה ההבדל בין הכותבים כאן
יש סיבהאולי כדאי לך להציע לו להפעיל עמדה כזאת, אין סיבה שהוא לא ירצה
יש כו"כ נקודות לדיון האם יש מקום להתיר ליסוע ללא תשלום.אני סבור שאם יש כזאת חנות, שבנוסף לכל הצרות הנ"ל גם מצליחה לאסור על גורמים אחרים לתת את אותו השירות, יש מקום בשעת הדחק ולא לכתחילה להקל.
לא אמרתי שהילדים שלי לא משלמיםלפי הדבר הזה זה עוד יותר תמוה
חופשי זה אמור להיות עוד יותר ידוע מראש ואם את מטעינה בבית את גם מקבלת מייל כמה ימים לפני שנגמר
ועל רב קו אחד אפשר לעקוב, לא סוף העולם
תעצרי פה.כנראה שהובנתי לא נכון
אבל מה שבאתי להגיד הוא שיש הודעות פה באשכול שפשוט יסתמו את פי במפגש המשפחתי הבא, כי מה אני אגיד?
לא נכון הם שוכחים שצריך להטעין את הרב קו ל3 ילדים רק אחת למלא זמן ולא באופן קבוע?
כי על נקיון רחובות, בגדים ואחריות בגינות וברחובות אני לא יכולה לדבר
כנראה שגם זה ירד מהרשימה וחבל מאוד
ובבקשה מי שלא הבין לבד שהבאתי את הדברים טיפונת לקצה כדי שתבינו למה התכוונתי שישב בשקט!!
נשמע שאת מתווכחת איתי על עובדות שלא ידועות לךבדקתי עכשיו על שני אזורים שונים, בשניהם כל העמדות שמופיעות באתר (לפחות האתר של קווים) פעילות מהיכרות
אם יש כמה בודדים שלא, זה עדיין לא אומר שאת צריכה "למסור את הנפש" על טעינת הרב קו
אני יכול לומר בודאות שבאזור ביתי ברדיוס של 10 דק' אין מקום להטעין, ובבוקר כאני או אישתי ממהרים לעבודה אין לנו בדרך לתחנה מקום להטעין. לא קרה לי אי פעם שלא תיקפתי, אבל יכול להבין אנשים כאלו במיוחד בראשון לחודש.א. אם אתה בבית אתה אמור לדעת איפה אתה מטעין את הרב קו
ב. אם אתה יוצא ליום רצוף נסיעות בתחב"צ אתה אמור לוודא לפני היציאה שיש לך מספיק כסף ברב קו
ג. עשיתי עכשיו חיפוש איפה אפשר להטעין רב קו
אזור רנדומלי באשדוד מיודעתנו
צפה בקובץ המצורף 1678344
עוד מאשדוד
צפה בקובץ המצורף 1678345
חור רנדומלי בשם כיסרא (באמת שלחצתי באמצע השומקום)
צפה בקובץ המצורף 1678347
ולקינוח, בדקתי גם על אסותא
צפה בקובץ המצורף 1678357
ולשואלים, הכל נלקח מאתר רב קו אונליין
יש גם בהופון, קווים ואפילו איזי
גם בלב ירושלים לקח לי 8 דקות למצוא מקום להטעין רב קו לאחר שירדתי מהאוטובוס כי היתרה היתה 0הלכתי לאורך הרחוב(ראשי. מרכזי. יש בו חנויות רבות) עברתי 3 תחנות נוספות ולא מצאתי עמדת הטענה או חנות להטעין אפילו אחת !!!
שלא לדבר על הדרך חזור. עיר חילונית. 0 אפשרויות הטענה.
מבינים אותך.נשמע שאת מתווכחת איתי על עובדות שלא ידועות לך
אני בדקתי את הענין היטב
אין.
והעמדות של קווים (2 במספר) - הפלא ופלא תקולות להפליא לאורך זמן - נראה לי בערך מאז ההתקנה.
לא שיעמם לי באותו בוקר שצעדתי לאורך הרחוב וחיפשתי בנרות ושאלתי כל עובר ושב..
אני בכלל מיהרתי לעבודה ולא עשיתי סקר.
ובעבודה, מבטיחה לך
הפעולה שביצעתי בסופו של דבר היתה מספיק מביכה כדי שאני אנסה הכל קודם לכן.
לגשת למנהל המחלקה שמשגע אותי על מכשיר טלפון חכם בתשלום שלו אפילו
ומתווכח איתי רבות על הטעות שלנו כחרדים להתנזר מזה - ולבקש ממנו הטענה בנייד שלו.
ואני מניחה שאם זה המצב באיזורים הקבועים שלי - אני לא היחידה בארץ שאיתרע מזלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: