יש שאלות על ערבים?בשביל כסף מאבדים צלם אנוש?..
גם בבסיס הצלם שלהם חלש...
יש שאלות על ערבים?בשביל כסף מאבדים צלם אנוש?..
והיום אפשר להטעים את הרב קו כמעט בכל מכולת/ קיוסק/ מאפייה/ כל סניף של ברכל וכן הלאה כך שלא זאת הבעיה
כיף לכם שזה המצב בעיר מגוריכםוגם אם הוא החליט לא לעבוד היה לי 4 מקומות בדרך לתחנה להטעין את הרב קו
לאיזה כיוון?ואו. איזו הגזמה.
פשוט הגזמה.
להעלות צילומסך מתל אביב, רמת גן או נס ציונה?כיף לכם שזה המצב בעיר מגוריכם
אני בדרך לאוטובוס היומי הן בדרך הלוך והן בדרך חזור - יש 0 מקומות להטענת רב קו
פעם עליתי לאוטובוס והרב קו היה ריק - שכחתי מזה. קורה.
ירדתי מיד מהאוטובוס.
הלכתי לאורך הרחוב(ראשי. מרכזי. יש בו חנויות רבות) עברתי 3 תחנות נוספות ולא מצאתי עמדת הטענה או חנות להטעין אפילו אחת !!!
שלא לדבר על הדרך חזור. עיר חילונית. 0 אפשרויות הטענה.
מכיון שלכל (או לפחות רוב) מי שכותב בפרוג יש אינטרנט בבית, לא כ"כ מופקע לקנות את הקורא כרטיסים של הרב קו, ומידי פעם לבדוק כמה כסף יש, ולדאוג שיהיה תמיד בשפע (הכסף לא הולך לאיבוד ולא מסתבר שילדים יבזבזו אותו על נסיעות מיותרות).אצלי גם בן 15 אפשר לשאול אותו כמה כסף נשאר ברב קו אחרי נסיעה
הוא חושב.. נראה לי היה כתוב 20.. נו באמת.. היה שם 5...
והוא נסע בדן שהמכשיר משמיע צפצוף כתום בסכום נמוך מ-12...
יודעים את זה.אם יודעים שגזל מחברת האוטובוסים חמור לא פחות מגזל משאול במכולת למטה או מכהן השכנים ליד מתנהגים בהתאם
משום מה נשמע לי שהמכולת שלכם היא החריגה, ורוב האנשים שהולכים לקנות ומגלים שאין להם כסף פשוט חוזרים הביתה להביא כסף (וממילא לא שוכחים יותר...)ואגב לא מכירה את שאול שלכם,
אבל שאול שלנו אומר לילד בכיף ובלי להכיר אותו גם - קח את המצרכים ותשלם לי את היתרה החסרה אחר כך..
וסתם שאלה, אם כל כך חשוב לך המעשים של הזולתאני כל בוקר רואה 4 אחים עולים יחד לאוטובוס ומעולם לא משלמים במכוון.
כשעולה פקח הם מהר יורדים.
יום אחד לא הספיקו לרדת הבת התקשרה לאמא ואמרה לה אנחנו עם פקח בתוך האוטובוס.. למזלם הצליחו לרדת בתחנה שאחרי בלי שבדק אותם.
מאז אני עוקבת כל בוקר ואין הם לא מתקפים
משום מה מהאשכול כאן נראה שלא רק מצוקה כספית גורמת לאנשים לא לשלם באוטובוס, נראה שיש כאלה שחושבים שזה סתם בזבוז כסףוסתם שאלה, אם כל כך חשוב לך המעשים של הזולת
לא טרחת כל התקופה הזאת לברר מול הקופת צדקה הקהילתית מה המצב שם?
לא מצדיקה כזאת התנהגות (אני מהסוג שילך שעה ברגל ולא יעלה בלי כסף ברב קו)
אבל משפחה שלא משלמת במודע של ההורים כזאת תקופה ארוכה אומרת דרשני
יכול להיות. ולכן אני גם בודקת לפני שילד יוצא.מכיון שלכל (או לפחות רוב) מי שכותב בפרוג יש אינטרנט בבית, לא כ"כ מופקע לקנות את הקורא כרטיסים של הרב קו, ומידי פעם לבדוק כמה כסף יש, ולדאוג שיהיה תמיד בשפע (הכסף לא הולך לאיבוד ולא מסתבר שילדים יבזבזו אותו על נסיעות מיותרות).
חוץ מזה שעם הקורא כרטיסים לא צריך לחפש קיוסקים להטעין......
ואגב לא מכירה את שאול שלכם,
אבל שאול שלנו אומר לילד בכיף ובלי להכיר אותו גם - קח את המצרכים ותשלם לי את היתרה החסרה אחר כך..
חח גם שאול שלנו נותן, אבל בכל זאת, לא בונים על זה מלכתחילה. וברוב המקומות (אלה שלא אומרים "ירדתי לשאול" למשל) אין דבר כזה, אם יש לך כסף תקנה, אם לא תשאיר את הדברים על המדף.משום מה נשמע לי שהמכולת שלכם היא החריגה, ורוב האנשים שהולכים לקנות ומגלים שאין להם כסף פשוט חוזרים הביתה להביא כסף (וממילא לא שוכחים יותר...)
את צודקתמשום מה מהאשכול כאן נראה שלא רק מצוקה כספית גורמת לאנשים לא לשלם באוטובוס, נראה שיש כאלה שחושבים שזה סתם בזבוז כסף
אני מדברת על עיר חרדית. רחוב ראשי. בשלב ההלוךלאיזה כיוון?
בא תשכנע אנשים במקומי שהם לא צריכים להפוך את העולם לגמרי כדי להטעין את הרב קו, כמו במקרה הזה למשל:
להעלות צילומסך מתל אביב, רמת גן או נס ציונה?
לצערי זה באמת נראה לפעמיםמשום מה מהאשכול כאן נראה שלא רק מצוקה כספית גורמת לאנשים לא לשלם באוטובוס, נראה שיש כאלה שחושבים שזה סתם בזבוז כסף
רוב בעלי המכולות הותיקים מאפשרים את זה. זה נקרא ''לרשום במכולת'' אני אישית לא אוהבת את השיטה אבל לפעמים זה עוזר.משום מה נשמע לי שהמכולת שלכם היא החריגה, ורוב האנשים שהולכים לקנות ומגלים שאין להם כסף פשוט חוזרים הביתה להביא כסף (וממילא לא שוכחים יותר...)
תן אחד באשכול פה שחושב שזה בזבוז כסף.משום מה מהאשכול כאן נראה שלא רק מצוקה כספית גורמת לאנשים לא לשלם באוטובוס, נראה שיש כאלה שחושבים שזה סתם בזבוז כסף
אבל ברוב השכונות לא קונים במכולת ותיקות אלא במרכולים שכונתיים, ושם ברוב המקומות אין דבר כזה.רוב בעלי המכולות הותיקים מאפשרים את זה. זה נקרא ''לרשום במכולת'' אני אישית לא אוהבת את השיטה אבל לפעמים זה עוזר.
למעשה אני כבר כמה שנים טובות לא הטענתי את הרב קו במ"ע אולי חוץ מפעם אחת 30 ש"ח כי בדיוק נגמר לי הכסףנשמע שבמו"ע המצב יותר טוב
שמחה בשבילכם.
נכון. אבל דיברנו על שאול מהמכולת. תבין דבר מתוך דבראבל ברוב השכונות לא קונים במכולת ותיקות אלא במרכולים שכונתיים, ושם ברוב המקומות אין דבר כזה.
עכשיו אני חושבת על זה..יכול להיות. ולכן אני גם בודקת לפני שילד יוצא.
מצד שני הימים שלי עמוסים
וקורה גם לי עצמי לעלות לאוטובוס והופס.. להזכר ששכחתי שאתמול נגמר לי המלאי
למזלי באוטובוסים של דן ניתן כיום לשלם באשראי.
בכל מקרה מדובר בדיון כללי על "ההם" .. וה"הם" לא בהכרח גולשים בפרוג.
ונשמע לי הגיוני שהם לא מחזיקים ראש כמה יש בכרטיסים
כמו שאני לא ואני צריכה לבדוק לפני שיוצאים
(ולא. לא בבוקר. גם ככה אני נשארת עם הנשמה ביד. ולא יודעת מה אצלכם - אצלי גם פעם בחודש קורה שאיזה ילד שכח לחם בבוקר..)
ממש לא.משום מה נשמע לי שהמכולת שלכם היא החריגה, ורוב האנשים שהולכים לקנות ומגלים שאין להם כסף פשוט חוזרים הביתה להביא כסף (וממילא לא שוכחים יותר...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: