טוב שיש פסח בשנה אחרי הכל צריך לנקות גם עם יוצאים...יש לי עצה נפלאה לעצלנים
לצאת מהבית לכל פסח
ואגב במקום לנקות לפסח יצטרף לקבץ נדבות שזה יותר קשה
טוב שיש פסח בשנה אחרי הכל צריך לנקות גם עם יוצאים...יש לי עצה נפלאה לעצלנים
לצאת מהבית לכל פסח
פתרון טוב... אבל אין כמו ההרגשה הזו שהצלחתם לעבור על כל הבית ולרענן אותו....זה באמת פתרון הכי טוב אבל מאד יקר
וגם לא כוולם אוהבים להיות מחוץ לבית בפסח
נכון מאד אבל אנשים מנקים ומנקים מבריקים את הבית כמו לא יודע מהפתרון טוב... אבל אין כמו ההרגשה הזו שהצלחתם לעבור על כל הבית ולרענן אותו....
כי אם כבר מנקים אז למה לא להגיע למקומות שפחות מגיעים אליהם? כשיש דד ליין אז אוטומטית נלחצים ועושים יותר. מגיעים למקומות שאין סיכוי שיעשו אותם במשך השנהנכון מאד אבל אנשים מנקים ומנקים מבריקים את הבית כמו לא יודע מה
לא צריך להשתגע מנקים רק במקומות שיודעים שבמשך השנה יש שמה חמץ ואז חוסכים גם מללא עבודה
כי אנשים מנקים מעל ומעבר איפה אפילו שלא צריך בכלל
נכון מאד ברור בטחכי אם כבר מנקים אז למה לא להגיע למקומות שפחות מגיעים אליהם? כשיש דד ליין אז אוטומטית נלחצים ועושים יותר. מגיעים למקומות שאין סיכוי שיעשו אותם במשך השנה
לוז מה אני עושה כל יום.באמת בואו נעבור לעצות לאמהות עובדות, שלהכניס שבת כל שבוע זה אתגר, אז איך, רבוש"ע, איך יהיה פה פסח???
כאישה עובדת.. הכל תלוי בהתארגנות מראש. אפשר להכין שבת מיום רביעי... ככה מגיעים רגועים לשבת.באמת בואו נעבור לעצות לאמהות עובדות, שלהכניס שבת כל שבוע זה אתגר, אז איך, רבוש"ע, איך יהיה פה פסח???
בגדול, אחרי תכנון מפורט וסימון דחיפות,באמת בואו נעבור לעצות לאמהות עובדות, שלהכניס שבת כל שבוע זה אתגר, אז איך, רבוש"ע, איך יהיה פה פסח???
להיות לחוץ זה לא כוונת חז"ל , זה ממש לא טוב ודוחק את אנשי הבית מלעשות ניקיון לפסחמה?-
רק אצלנו יש את האחד שלחוץ מעביד את כולם?!
חשבתי שאצל כולם זה ככה...
מי אמר???להיות לחוץ זה לא כוונת חז"ל
בתור פתגם אני אומרמי אמר???
גם אצלינו!!!!!מה?-
רק אצלנו יש את האחד שלחוץ מעביד את כולם?!
חשבתי שאצל כולם זה ככה...
בלי קשר לפסח,כאישה עובדת.. הכל תלוי בהתארגנות מראש. אפשר להכין שבת מיום רביעי... ככה מגיעים רגועים לשבת.
כנ"ל לגבי פסח, התארגנות מוקדמת פותרת הרבה מהבעיות
כמו"כ, אין כמו לעשות רשימות מסודרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: