צודקת לגמרי!!!!!חייבת לשאול- כולכן לא עובדות שיש לכן בכלל ראש להתחיל ולתכנן ולבצע???
אני עובדת עד ערב החג ממש עד 16:00 כל יום.
מגיעה הביתה אחרי יום עבודה ללא כוחות וללא חשק לנקות (במיוחד עם הילדים הקטנים שתובעים ודורשים 100% תשומת לב ויחס)
אז איך עושים את זה כך???
אנחנו עובדות. (אני גם לומדת בנוסף.)חייבת לשאול- כולכן לא עובדות שיש לכן בכלל ראש להתחיל ולתכנן ולבצע???
מגיעה הביתה אחרי יום עבודה ללא כוחות וללא חשק לנקות (במיוחד עם הילדים הקטנים שתובעים ודורשים 100% תשומת לב ויחס)
אז איך עושים את זה כך???
שימו לב שהשנה יש פחות מוצ"שים ארוכים כי חמישי הזה כבר מחליפים לשעון קיץ...נ.ב. יש מוצ"ש וכדו' שזה המון שעות יקרות
ישנים בשבת......חייבת לשאול- כולכן לא עובדות שיש לכן בכלל ראש להתחיל ולתכנן ולבצע???
אז איך עושים את זה כך???
איזה ילדים טובים שנרדמים ב 6:00אנחנו מנקים את הפסח בלילה שהילדים ישנים גם חוסך ביבי סיטר וגם מתקדמים בקצב מהיר בניקיון
אבל בלי עין הרע קמים לנו מוקדם מאד כי הם ישנים מוקדםאיזה ילדים טובים שנרדמים ב 6:00
בטח ההורים גם מסתפקים ב 5 שעות שינה בלילה...
עולם אטופי..
מה לעשות שאצלי הם לא נרדמים לפני 21:00
ואני בשעה הזו כבר לא מרוכזת מספיק אפילו בשביל להכין לעצמי קפה...
מספיק שישנו במעון או נרדמו לחצי שעה אחרי הגן בשביל לחגוג בשעות הללו..אבל בלי עין הרע קמים לנו מוקדם מאד כי הם ישנים מוקדם
אבל זה טוב יש לנו הרבה שמן פנוי לניקיון לפסח וגם רוגע ושלווה שזה חשוב מאד
בשעה 9 לשון זה מאד מאוחר לילדים
וגם השאלה באיזה גיל הם בכלל?
במצב כזה אין מה לעשות אנחנו לא נותנים להם לעצום עיניים כי אם הם ישנו עכשיו חצי שעה זה מתנקם לנו בלילהמספיק שישנו במעון או נרדמו לחצי שעה אחרי הגן בשביל לחגוג בשעות הללו..
זה ממש לברוח מהמציאות ומהבלגן בבית וגם עולה מלא כסף לצאת לחרות בפסחיש לי עצה נפלאה לעצלנים
לצאת מהבית לכל פסח
אם הולכים להוריםזה ממש לברוח מהמציאות ומהבלגן בבית וגם עולה מלא כסף לצאת לחרות בפסח
זה באמת פתרון הכי טוב אבל מאד יקראם הולכים להורים
ככל שיש כזו אפשרות
זה גם חוסך בכסף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: