חגים פסח- חג מופלא כל כך---- חוברת מתכונים לפסח

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני לא מוצאת...
אשמח שיעלו לכאן....
ממליצה לך מראש להכפיל
2 ביצים
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1.25 כוסות קמח מצה
1.25 כווסת קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים הכל בקערה לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מכדררים לכדורים בגודל בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים.
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה קלה.
מחלצים אחרי שהעוגיות התקררו.
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הני אין מילים, איזה כיף לקבל כזאת מתנה!! הולכת לנסות פה מלא מתכונים!
תדעי שיש לך המון זכויות באוכל הטעים שיהיה בכל כך הרבה בתים לכבוד פסח!
עשינו את הבלונדיז
ואת החיתוכיות שוקולד שקדים
יצא ממש מדהים
הבלונדיז טעים חבלז - יצאה כל כך גבוהה ויפה!
התפורר לי מאד בחיתוך. אולי עשיתי משהו לא טוב? אפיתי יותר מידי או משהו או שזה הולך ככה?

עריכה - בדקתי במתכון. הבת שלי שמה שקדים טחונים במקום קמח שקדים (אין לנו) אני מאמינה שזאת הסיבה?
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הני אין מילים, איזה כיף לקבל כזאת מתנה!! הולכת לנסות פה מלא מתכונים!
תדעי שיש לך המון זכויות באוכל הטעים שיהיה בכל כך הרבה בתים לכבוד פסח!
עשינו את הבלונדיז
ואת החיתוכיות שוקולד שקדים
יצא ממש מדהים
הבלונדיז טעים חבלז - יצאה כל כך גבוהה ויפה!
התפורר לי מאד בחיתוך. אולי עשיתי משהו לא טוב? אפיתי יותר מידי או משהו או שזה הולך ככה?

עריכה - בדקתי במתכון. הבת שלי שמה שקדים טחונים במקום קמח שקדים (אין לנו) אני מאמינה שזאת הסיבה?
כן.
קמח שקדים מתגבש יותר משקדים טחונים


כל הודעה כמו זו משמחת אותי
אם המתכונים משמחים אתכם בחג- קיבלתי מה שרציתי. זו המטרה וזה נשק יום הדין שלי. יהיה לי עם מה לבוא למעלה.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה רבה!
מהממת!!
 

elch3699

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@hbecker
יישר כח על בחוברת והמאמץ שנקבל אותה בכלי כל כך יפה
שאלה קטנה לגבי הרטטואי
בתמונה יש עשבי טיבול מנסה לזהות אולי פטרוזיליה ולא מפורט במתכון
אשמח לדעת מה זה ומתי להוסיף בסוף הבשול?
Screenshot_20210324-064900.png
 

טוב טובית

משתמש פעיל
כשאני רואה את החוברת מתכונים הזאתץץ אני מחליטה לקנות תנור לפסח הזה...
עד עכשיו אמרתי שממילא כלום לא טעים...:)
המתכון לבלינצס? לא ראיתי אותו בחוברת הקודמת - זה המתכון של החביתיות - איטריות למרק ?
 

עפה ברוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בקשר לאטריות של פסח (מהחוברת הקודמת)
אפשר להקפיא?
או כמה זמן זה טוב לפני?
כל שנה עשיתי את זה ממש בו ביום,
השנה אני רוצה כבר להעמיד את זה היום.
הגיוני?
תודה רבה!
@hbecker
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בקשר לאטריות של פסח (מהחוברת הקודמת)
אפשר להקפיא?
או כמה זמן זה טוב לפני?
כל שנה עשיתי את זה ממש בו ביום,
השנה אני רוצה כבר להעמיד את זה היום.
הגיוני?
תודה רבה!
@hbecker
לא כדאי להקפיא. המרקם נעשה מימי
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כשאני רואה את החוברת מתכונים הזאתץץ אני מחליטה לקנות תנור לפסח הזה...
עד עכשיו אמרתי שממילא כלום לא טעים...:)
המתכון לבלינצס? לא ראיתי אותו בחוברת הקודמת - זה המתכון של החביתיות - איטריות למרק ?
כן
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
יישר כח על בחוברת והמאמץ שנקבל אותה בכלי כל כך יפה
שאלה קטנה לגבי הרטטואי
בתמונה יש עשבי טיבול מנסה לזהות אולי פטרוזיליה ולא מפורט במתכון
אשמח לדעת מה זה ומתי להוסיף בסוף הבשול?צפה בקובץ המצורף 859367
פטרוזיליה וזה רק לקישוט, לכן לא כתבתי אותו ברכיבים
אם בכל זאת את רוצה זה רק בהגשה
 

פעמוני שלג

משתמש מקצוען
ממש תודה על כל המתכונים!
מהעוגת שוקולד הכנתי שתים.
אחת כבר בשלבי חיסול...

שאלה בקשר לסורבה מהמיץ ענבים, מה יקרה אם אני יפחית סוכר?
מה יקרה אם אני לא אשים בכלל סוכר?
אני עושה הרבה מתפוזים במשך השנה ותמיד שואלת את עצמי את השאלה הזו, זה הורס את המרקם?
 

פעמוני שלג

משתמש מקצוען
ואגב, טיפ בקשר לסורבה- אני לא טוחנת בכלל.
רק מוציאה מהמקפיא בתחילת הסעודה ומגרדת עם מזלג לכוסיות:)
 

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ממליצה לך מראש להכפיל
2 ביצים
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1.25 כוסות קמח מצה
1.25 כווסת קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים הכל בקערה לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מכדררים לכדורים בגודל בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים.
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה קלה.
מחלצים אחרי שהעוגיות התקררו.
וואוו, הרגע הוצאתי מהתנור, נראה מדהים!!
 

נדיר

משתמש צעיר
אפשר מתכון לפירורים לשניצל, שמוזכרים בכמה מתכונים? (לא שרויה)
אנחנו מצפים במקום בפירורים בשקדים גרוסים.
הטעם הכי מושלם שיכול להיות.
מנסים לפרגן את זה לעצמנו גם במשך השנה, אבל יש דברים ששמוקים רק לפסח...
 

רוני מולי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
תודה רבהה זה ממש עוזר יש כבר כמה ששמתי עליהם עיין והעתקתי לספר מתכונים.... :):)
 

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איפה קונים קמח שקדים?
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה