נווה הפסגה כולה חרדית. פסגת זאב צפון ברחובות מסוימים מאמינה שכןיש אזורים יותר חרדים בפסגת זאב? יותר ברמה של 50% חרדים ויותר?
בטח 400 -500 משפחות צעירות ואפילו יותר, וכן הרבה משפחות ספרדיות איכותיות ( עם ילדים בגילאי בר מצווה +)כמה חרדים יש בפסגת זאב מרכז?
משפחות צעירות. פחות פרחחים, יותר ילדים קטנים. שכונה שומרת מסורת ברובה.ומה סוג החילונים? משפחות עם ילדים ופרחחים שמסתובבים בשכונה או זוגות מבוגרים שקשה להם לעזוב?
איפה זה נווה הפסגה?נווה הפסגה כולה חרדית. פסגת זאב צפון ברחובות מסוימים מאמינה שכן
ממש לא נכון. החלק למטה (קמניץ) חרדי לגמרי אבל באזורים אחרים אינו כן.נווה יעקב - חרדי לגמרי
בין נווה יעקב לפסגת זאבאיפה זה נווה הפסגה?
לא נתקלתי. בבניין שלנו כולם שומרי שבת כולל תפילות בבית כנסת ויש רק כלבלב אחד (8 דיירים, 3 חרדים ועוד 5 כנ"ל)אבל יש חילונים מסוג גרוע שעושים מסיבות בקולי קולות ומוזיקה ומשסים את הכלבים שלהם בילדים החרדים המפוחדים...
לאהאווירה ברחובות חרדית?
איזה אזורים פחות חרדים? איזה רחובות?ממש לא נכון. החלק למטה (קמניץ) חרדי לגמרי אבל באזורים אחרים אינו כן.
איזה רחוב?בין נווה יעקב לפסגת זאב
פרויקט חרדי, בעיקר משפרי דיור
כל האזור מרח' פרדס ולמעלה אינו לגמרי חרדי. הרוב כן חרדי אבל כמעט בכל בניין יש דירה או שתיים לא חרדי.איזה אזורים פחות חרדים? איזה רחובות?
בין קמניץ לפרדס יש עוד כמה וכמה רחובותכל האזור מרח' פרדס ולמעלה אינו לגמרי חרדי. הרוב כן חרדי אבל כמעט בכל בניין יש דירה או שתיים לא חרדי
הרב בנימין צביאלי, זה דירות גדולות, למשפרי דיור בסטנדרט גבוה,כלומר - נשמע לי מצחיק לחפש דירה בפרדם ובאותה נשימה בנווה הפסגה.אני מחפשת ביד2 דירות למכירה בפרוייקט הזה, איפה לחפש?
ממזרח - קישור לג'מבויש פה למישהו אולי את העיתון "ממזרח" במייל?
או מכיר דירה למכירה באזור חרדי עד 2.2M?
במחיר כזה לא תמצאי בחרדי רק באזור המתחרדיש פה למישהו אולי את העיתון "ממזרח" במייל?
או מכיר דירה למכירה באזור חרדי עד 2.2M?
נווה יעקב חרדית. נקודה.ממש לא נכון. החלק למטה (קמניץ) חרדי לגמרי אבל באזורים אחרים אינו כן.
סלח לי שאני חולק אליך. בבניין שלי יש שכנים חילונים, לא מבוגרים, מפריאים לכל שער הדיירים. וכן בבניינים אחרים (כמובן לא כולם).זה נכון שאולי בכל בנין יש עדין שכן חילוני. אבל רוב רובה חרדים. וגם מי שנשאר זה רק אנשים מבוגרים שהם לא מפריעים לאיש. וחיים את שארית חייהם בשקט (ובדרך כלל הם בקשר טוב עם השכנים החרדים, ונעזרים בהם הרבה).
האווירה ברחוב היא אווירה חרדית.
בשבת, הרחובות שבתיים לגמרי, נדיר לראות מכונית עוברת. מי שיוצא לרחוב בשבת רואה שאין הבדל בין נוה יעקב לסורוצקין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: