דרוש מידע פניתם לחכי''ם החרדים (ולא רק) ועזרו לכם?

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
זה לא פעיל לשום ח"כ!!!
אני שלחתי שם פניות רציניות לכל החכי"ם החרדים, ואח"כ לכל אנשי גוש הימין (לפני 8 חודשים),
ואף אחד לא חזר אלי , אפי' לא הודעה אלקטרונית כלום נאדה גורנישט!
צריך מייל של העוזרים, החכים לא קוראים כל מייל, אלא העוזרים.
אורי מקלב לא חבר כנסת.
אבל אולי יכול לעזור בכל זאת.
זה ענין של אכפתיות, בשביל לארגן אוטובוס של אגד ב2 בלילה , לא צריך להיות ח"כ, אלא אדם עם לב רגיש.
כנראה כתובות פרטיות...
לא, אבל דרך העוזרים.
שמו כאן מס' טלפון, אבל בואו, זה מס' כשר, לפי מה שרואים אותו במקומות שונים אני מטיל ספק בקשר בינו לבין המס' הכשר.. וגם אם כן, זה לא נעים להטריד בטל'.. נשמח למי שיש את הכתובת מייל הרלוונטית.
תודה רבה!
מקלב מחזיק מספר כשר ועונה בו
0548410000
כשהוא לא יכול לענות , עונה מזכירה
וכשאומרים לה : "אני רוצה לשוחח דווקא עם הרב מקלב"
אז היא אומרת מתי לחייג שוב ואז הוא עונה.

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
אני פניתי לעזרה לח"כ ברוכי בפעם הקודמת שהיה ח"כ והוא עבד מאד קשה בשבילי.

אגב, זה היה סיפור מענין כי למחרת התנצלתי לפניו שהוא טרח בשבילי בשעת ערב מאוחרת, אז הוא אמר שהיה פניה יותר מאוחרת:
ב2 בלילה צלצל לו הטלפון ועל הקו היה יהודי חילוני מבוגר מטבריה, שאמר שהוא סובל מכאבים והוא צריך אופטלגין ואין לו בבית ואין בית מרקחת באזור שלו שפתוח עכשיו
אז ח"כ ברוכי אמר לי שהוא העלה פניה בקבוצה של עזר מציוןשל מחוברים לחיים ואחרי 5 דק' ליהודי היה אופטלגין בבית.

shali

משתמש מקצוען
אין שום צורך לסקול באבנים, לכל אחד יש משהו שמדבר אליו אישית יותר, והוא ישתדל לסייע בו.
אצל לפיד למשל, זה כל מה שקשור לילדים אוטיסטים.
(בגלל הבת שלו).
נכון בהחלט!!
אכן בנושא זה עזר...

כט

משתמש פעיל
אין שום צורך לסקול באבנים, לכל אחד יש משהו שמדבר אליו אישית יותר, והוא ישתדל לסייע בו.
אצל לפיד למשל, זה כל מה שקשור לילדים אוטיסטים.
(בגלל הבת שלו).
יש מי שיודע מי יותר עוזר בתחום של ביטוח לאומי
אגב אבא שלי היה צריך עזרה מורכבת מאוד עם תהליך של מס' חודשים והיחיד שעזר לו הוא אורי מקלב בתהליך ארוך מאוד ומיגע !!!
(וזה לאחר שפנה לנבחרי ציבור אחרים שעקב מורכבות הסיפור הפסיקו להרים לו!)

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
זה ענין של אכפתיות, בשביל לארגן אוטובוס של אגד ב2 בלילה , לא צריך להיות ח"כ, אלא אדם עם לב רגיש
רוב רובם של הפניות שמגיעות אל חברי הכנסת (למשל כל הדוגמאות שהועלו כאן ) לא באמת קשורים לתפקידם או לסמכויותיהם אלא שהם מקושרים עם האנשים הממונים ולכן השתרשה בציבור שלנו הנורמה שהדבר הכי טבעי הוא לפנות אליהם (למרות שפעמים רבות אין להם שום דרך לעזור, וודאי שאינם מחוייבים לכך )

יוחנן 1

משתמש מקצוען
יש מי שיודע מי יותר עוזר בתחום של ביטוח לאומי
אגב אבא שלי היה צריך עזרה מורכבת מאוד עם תהליך של מס' חודשים והיחיד שעזר לו הוא אורי מקלב בתהליך ארוך מאוד ומיגע !!!
(וזה לאחר שפנה לנבחרי ציבור אחרים שעקב מורכבות הסיפור הפסיקו להרים לו!)
הרב גולדנטל מהלשכה של דגל התורה.

איש חדש

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
בסופו של תהליך כולנו מפסידים מההתנהלות המוזרה הזאת.
זמנם של חברי הכנסת מוגבל, ותפקידם הוא לדאוג לכלל הציבור, ולא הגיוני ולא מעשי שחבר הכנסת יוטרד, בגלל כאבי בטן באמצע הלילה. וכמאמר יתרו "נבול תיבול".
כמו שאמרו פעם בצחוק, כשאצל חרדי יש שריפה בבית הוא מתקשר למקלב לא למכבי אש.

אולי אפילו יש כאן צד של חב לאחריני, בדומה לשוחד, לדוגמא אדם שמשלם כדי שיקדמו לו תור לרופא, או בועדת תכנון הוא לוקח משאב ציבורי וממשתמש בו על חשבון הציבור.

בציבור שלנו כל אחד שרוצה להוציא מרפסת מתקשר לחבר עיריה שהרי הוא בחר בו,
אבל בטווח הארוך זו פגיעה בכלל הציבור ובמשאבים שאמורים להיות לכולם בשווה.

אפאצ'י

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זמנם של חברי הכנסת מוגבל, ותפקידם הוא לדאוג לכלל הציבור, ולא הגיוני ולא מעשי שחבר הכנסת יוטרד, בגלל כאבי בטן באמצע הלילה. וכמאמר יתרו "נבול תיבול".

אולי אפילו יש כאן צד של חב לאחריני, בדומה לשוחד, לדוגמא אדם שמשלם כדי שיקדמו לו תור לרופא, או בועדת תכנון הוא לוקח משאב ציבורי וממשתמש בו על חשבון הציבור.

בלי להתייחס לגוף הדברים נפלא לראות אדם ששומר על צורת האדם שלו גם זמן רב מאוד לאחר שהתרגל לכסא ולמנעמי השלטון וזוכר כל אחד ואחד ללא משוא פנים ומשפחה
גם אנחנו נעזרנו בו לא פעם ותמיד עם כל הלב וכל הגיבוי כנגד כל הפקידות

פ.נ

משתמש מקצוען

חבר הכנסת מקלב היא שיאן הנוכחות בכנסת זאת אומרת שהוא עושה הרבה מעבר ולא נראה לי על חשבון אזרחים אחרים...(וגם עם יתקשרו על כאבי בטן מוזרים בלילה הוא לא יתחמק ויגיד מאיפה מה לעשות הוא יתאמץ לדבר עם האנשים הרלוונטים שמטפלים באותו תחום)

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בנוסף תחשבו כמה ימים באמת עובדים בכנסת..
כמה ימי פגרה יש..
ימים שלא צריכים להיות נוכחים ועוד...

לנו אישית חבר הכנסת מקלב, עזר לא בימי דיונים..
אלא בערבים.. ימי שישי, ובפגרה... (יש הרבה כאלו..)

פצוץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קרה לכם שנתקלתם באטימות במקומות שונים וה'שלוחי דרבנן' נחלצו לעזרתכם?
אשמח לקבל דרכי יצירת קשר לחכי''ם שעוזרים באמת כשפונים אליהם ולא שוכחים את יום הבוחר
(לא רק חכי''ם חרדים)
תודה רבה!
אורי מקלב- מס' 1!!!!!

noam1

משתמש מקצוען
שלחתי בעבר מייל (הכתובת באתר הכנסת) לגפני ודרעי בקשר לבעיה שקשורה לכלל הציבור החרדי העובד

לאחר כמה ימים קיבלתי טלפון מגפני שהתעניין והבטיח לעזור אבל אמר שדברים כאלו יכולים לקחת שנים
מלשכת דרעי לא חזרו

נ.ב כשהיו שרי חינוך גרועים לחרדים לא פעם הרבנים הורו לאנשים לפנות אליהם כשראו שיש עוול בקבלת תלמידות ואין מישהו בציבור החרדי שיכול לעזור...

הרצאות ניהול וארגון

נפש האדם ע"פ התורה, ארגון וניהול
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
050-620-2600 מירי רגב (אני לא זכיתי למענה)
ח"כ ברוכי עזר לי מאד, בגובה העיניים ובלי שום פוזות

קוויק

משתמש מקצוען
יוהו אני מרגישה חיה בעולם מקביל
לא ידעתי שמקובל ככה על כל צורך שלא יבוא, לפנות ישירות לחברי כנסת

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
גם אני לא.
מנסה לחשוב, על אלו בעיות פונים אליהם??
אתם לא רוצים לדעת... "נתקעתי בחדר" , "המכולת נסגרה " , "הפסדתי את האוטובוס",
ברצינות , מתקשרים אליהם על דברים הזויים שבדרך כלל לא באמת קשורים לתפקיד שלהם ,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה