גם מטאטא לפעמים יורהעל מקלב שמעתי נפלאות
ו....בבקשה לא לסכול אותי באבנים
אבל גיסתי נעזרה בענין מסוים ב..יאיר לפיד [רק הוא נענה לבקשתה...]
אין שום צורך לסקול באבנים, לכל אחד יש משהו שמדבר אליו אישית יותר, והוא ישתדל לסייע בו.על מקלב שמעתי נפלאות
ו....בבקשה לא לסכול אותי באבנים
אבל גיסתי נעזרה בענין מסוים ב..יאיר לפיד [רק הוא נענה לבקשתה...]
זה לא פעיל לשום ח"כ!!!באתר הכנסת יש את כתובות המייל (הפרלמנטרי) של כל חברי הכנסת.
אורי מקלב לא חבר כנסת.אוקי מקלב הכי עוזר לפי הידוע לי
אז יש כתובות מייל שלא קשורות לאתר הכנסת?זה לא פעיל לשום ח"כ!!! אני שלחתי שם פניות רציניות לכל החכי"ם החרדים, ואח"כ לכל אנשי גוש הימין (לפני 8 חודשים), ואף אחד לא חזר אלי , אפי' לא הודעה אלקטרונית כלום נאדה גורנישט!
כנראה כתובות פרטיות...אז יש כתובות מייל שלא קשורות לאתר הכנסת?
ואיך אפשר ליצור איתו קשר?אורי מקלב מיספר 1!!
היה לי ענין שהייתי צריכה לקבל תעודת מקצוע ובשל טעות אנוש של המקום לימודים שבו למדתי הענין נמרח שנה וחצי עד שהחליטו לפנות לאורי מקלב שסידר עוד באותו יום את זה!!!!!
את זה כולם יודעים אבל......
אורי מקלב יפנו אליו לטפל בכל תקלה הוא יטפל גם עם זה לא קשור אליו..
תאמין לי אבל יום שיש חצי שעה לפני שבת החשמל קורס חום של 38 מעלות היתקשרנו לחברת חשמל כמובן ללא שום דבר שיעשו ישר בצאת שבת היתקשרתי לבית שלו ואישתו ענתה ושאלה מה קרה וסיפרה לה את המקרה אמר שתיצור קשר עם חברת חשמל הגיע טכנאי פחות מרבע שעה....ואיך אפשר ליצור איתו קשר?
במספר הנ"ל?תאמין לי אבל יום שיש חצי שעה לפני שבת החשמל קורס חום של 38 מעלות היתקשרנו לחברת חשמל כמובן ללא שום דבר שיעשו ישר בצאת שבת היתקשרתי לבית שלו ואישתו ענתה ושאלה מה קרה וסיפרה לה את המקרה אמר שתיצור קשר עם חברת חשמל הגיע טכנאי פחות מרבע שעה....
אף אחד לא יודע?איך אני יכולה ליצור קשר עם ח"כ מירי רגב?
לבית שלו.....תודה!
אני אישית מעדיפה בפלא'.
במספר הנ"ל?
* * *
אשאל שוב,
אף אחד לא יודע?
לא יודע עד כמה זה יעזור, אבל המייל שמפורסם באתר הכנסת הוא: mregev @ knesset.gov.ilאיך אני יכולה ליצור קשר עם ח"כ מירי רגב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: