תקשורת פלאפון כשר

אבי2256

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
כיום אין פלאפונים כשרים ברמה טובה,
הרי כל מכשיר שקונים מכניס סכום מכובד לוועדת הרבנים לכן הפסיקו ליצר מכשירים כמו היאנג או הC2 וה208 שלצערם החזיקו שנים רבות
זה אכן מטורף אך אנחנו קהל שבוי שאין לו מה לעשות
הפלאפונים הכשרים יקרים הרבה יותר מהסמרטפונים (סמרטפון חדש עולה היום החל מ350 ש"ח)
ושווים לזבל
ברוך השם בכנסת הקודמת העבירו חוק שמבטל את השימוש בפלאפונים מדור 2 ו3 אולי זה יעזור במשהו.
צריך לזכור, זה שאנחנו חרדים עם פלאפון כשר לא אומר שאנחנו צריכים לסבול,
מקווה שבאמת כמו שמדברים הציבור הליטאי בראשות גדולי הדור כמובן עומד לפתוח וועדת רבנים חדשה לענייני תקשורת שתביא בשורה לציבור

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
סמרטפון חדש עולה היום החל מ350 ש"ח
לזה אתה קורא מכשיר איכותי?
קצת מצחיק שאתה משווה בין סמרטפון צעצוע לפלאפון איכותי,
ההשוואה האמיתית היא בין פלאפון כשר זול שעלותו כ-150 ש"ח אל מול סמארטפון צעצוע ב-350 ש"ח
במכשירים האיכותיים הפער אפילו אינו בר השוואה - המכשיר הכשר היקר ביותר נמכר בכ-550 ש"ח אל מול סמארטפון איכותי שנמכר במחיר של פי 10 ויותר
ב"ה אני עם מכשיר כשר איכותי שמחזיק מעמד כבר 3 שנים, מוזר לראות איך עיוותם את הנתונים כדי להתאים אותם למסקנה אליה רציתם להגיע

ה. מפרוג

משתמש פעיל
הרי כל מכשיר שקונים מכניס סכום מכובד לוועדת הרבנים לכן הפסיקו ליצר מכשירים כמו היאנג או הC2 וה208 שלצערם החזיקו שנים רבות
הפלאפונים הכשרים יקרים הרבה יותר מהסמרטפונים (סמרטפון חדש עולה היום החל מ350 ש"ח)
ושווים לזבל
ברוך השם בכנסת הקודמת העבירו חוק שמבטל את השימוש בפלאפונים מדור 2 ו3 אולי זה יעזור במשהו.
מקווה שבאמת כמו שמדברים הציבור הליטאי בראשות גדולי הדור כמובן עומד לפתוח וועדת רבנים חדשה לענייני תקשורת שתביא בשורה לציבור
כל מילה פנינה,

ושווים לזבל
משעשע לראות את כל החכמים בעיניהם שיודעים להסביר למה הפלאפון הכשר יקר
אבל כשמציאים להם לבוא ולייבא בעצמם הם פתאום מתנדפים מהשטח

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
@מנוי פרימיום מדוע אתם כועסים?!
אם יש לכם דעה אחרת, נשמח לשמוע
הדעה שלי כתובה למעלה, למקרה שפספסתם...
עצוב לראות איך אנשים מחפשים פרצות ונוח להם להאשים את כל הסביבה כדי להגיע למטרה שלהם
ההצעה להכשיר דגמים הקיימים בשוק מעידה על חוסר הבנה בסכנות המכשיר ה'תומך כשר' שהפיל חללים רבים

אבי2256

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
לזה אתה קורא מכשיר איכותי?
קצת מצחיק שאתה משווה בין סמרטפון צעצוע לפלאפון איכותי,
ההשוואה האמיתית היא בין פלאפון כשר זול שעלותו כ-150 ש"ח אל מול סמארטפון צעצוע ב-350 ש"ח
במכשירים האיכותיים הפער אפילו אינו בר השוואה - המכשיר הכשר היקר ביותר נמכר בכ-550 ש"ח אל מול סמארטפון איכותי שנמכר במחיר של פי 10 ויותר
ב"ה אני עם מכשיר כשר איכותי שמחזיק מעמד כבר 3 שנים, מוזר לראות איך עיוותם את הנתונים כדי להתאים אותם למסקנה אליה רציתם להגיע
ממש לא סמארטפון צעצוע אני מדבר על מכשירים של סאמסונג שהמצלמה שלהם בלבד שווה יותר מרוב המצלמות שיש לנו בבתים ושעולות לנו 1000 ש"ח, לא עיוותתי שום נתונים, אני עם יאנג כבר 9 שנים, מיד שהוא יצא קניתי אותו ושילמתי עליו אז 850 ש"ח!!!! כיום מחודש עולה 400!!!!! הוא הרבה יותר טוב מכל הכשרים האחרים והוא הרבה הרבה פחות באיכות מכל סמרטפון שקיים היום בשוק

קבצים מצורפים

• סמארטפון זאפ.png
    סמארטפון זאפ.png
    KB 175.9 · צפיות: 65
נערך לאחרונה ב:

אבי2256

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
משעשע לראות את כל החכמים בעיניהם שיודעים להסביר למה הפלאפון הכשר יקר
אבל כשמציאים להם לבוא ולייבא בעצמם הם פתאום מתנדפים מהשטח
הייתי שמח לייבא אבל וועדת הרבנים לא תאשר לי לייבא מכשירים איכותיים
הדעה שלי כתובה למעלה, למקרה שפספסתם...
עצוב לראות איך אנשים מחפשים פרצות ונוח להם להאשים את כל הסביבה כדי להגיע למטרה שלהם
ההצעה להכשיר דגמים הקיימים בשוק מעידה על חוסר הבנה בסכנות המכשיר ה'תומך כשר' שהפיל חללים רבים
אני לא מחפש שום פרצות! יש לי רק פלאפון כשר אורגינל של וועדת הרבנים!
ואני לא מדבר חס וחלילה על תומך כשר,
אני מעוניין שיעשו עוד מכשירים כמו היאנג, מכשיר כשר למהדרין בלי פרצות בכלל,
עד שיצרו שיומי טוב גם אותו פסלו לנו

אבי2256

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
דבריך סותרים את עצמם, האם הבחנת בכך?
לא, לא היה לי שיומי אבל הבנתי שלא היו בו בעיות אלא רק בזה שזה דומה ללא כשרים, שזה קיים גם בC2 208 ועוד,
אני מחפש עכשיו מכשיר ולא קניתי את השיומי אפילו שהוא של וועדת הרבנים, כי הורו לא לקנות.
אם יש משהו שהבנתי לא נכון אשמח שתסביר לי.
השאלה היא האם אתה מחפש להיות מוגן מפרצות
להגנה מסיכונים יש מחיר
בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שלא יהיה לי קליטה
בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שהמסך יפסיק לעבוד אחרי חודשיים
בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שאיכות השמע והמיקרפון יהיו ברמה נמוכה
זה מחיר שלא אמורים לשלם בשביל לקבל כשר.

קבצים מצורפים

• 1680169577363.png
    1680169577363.png
    KB 73.6 · צפיות: 51

קפה קפה

משתמש מקצוען
יש לי MTK פלוס חדש באריזה עם אחריות במחיר שאסור לגלות
במודיעין עילית

ה. מפרוג

משתמש פעיל
לא, לא היה לי שיומי אבל הבנתי שלא היו בו בעיות אלא רק בזה שזה דומה ללא כשרים, שזה קיים גם בC2 208 ועוד,
אני מחפש עכשיו מכשיר ולא קניתי את השיומי אפילו שהוא של וועדת הרבנים, כי הורו לא לקנות.
אם יש משהו שהבנתי לא נכון אשמח שתסביר לי.
ידוע לי שיש רבנים שאסרו גם את הc2, כי היה אפשרות להמיר סרטוני וידיאו (סרטים ...) לפורמט של C2 , אז אסרו אותו גם,
לכו תסבירו לאנשים שלראות סרט אפילו של רבע שעה במסך הפיצי הזה זה לא אפשרי......

ידוע לי שיש רבנים שאסרו גם את הc2, כי היה אפשרות להמיר סרטוני וידיאו (סרטים ...) לפורמט של C2 , אז אסרו אותו גם,
לכו תסבירו לאנשים שלראות סרט אפילו של רבע שעה במסך הפיצי הזה זה לא אפשרי......
ואני יודע על בחורים שהיו צופים במכשיר הזה בקליפים על בסיס יומי
ב"ה הרבנים לא טיפשים...
יש הורים שאם הם היו יודעים מה הבחורים שלהם מחזיקים ב'תומך כשר' הם היו מתעלפים מיד

בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שלא יהיה לי קליטה
בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שהמסך יפסיק לעבוד אחרי חודשיים
בשביל להיות מוגן מפרצות אין צורך שאיכות השמע והמיקרפון יהיו ברמה נמוכה
זה מחיר שלא אמורים לשלם בשביל לקבל כשר.
למה ציפית ממכשיר של 100 ש"ח ?
במכשירים הכשרים היקרים זה לא קורה, מניסיון...

לא הגיוני שתקנה מכשיר במאה שקל ותצפה ממנו ליותר

ה. מפרוג

משתמש פעיל
ואני יודע על בחורים שהיו צופים במכשיר הזה בקליפים על בסיס יומי
ב"ה הרבנים לא טיפשים...
יש הורים שאם הם היו יודעים מה הבחורים שלהם מחזיקים ב'תומך כשר' הם היו מתעלפים מיד
הבעיה שכאילו אפשר למנוע את זה בחור / בחורה שרוצה לצפות בסרטים וכל השאר כבר ימצאו מקום לצפות בו אם לא בפלאפון אז בנגן / בפלאפון של החבר או בכל מקום אחר....
אני גדלתי בבית שבו היה אינטרנט פתוח והיה לי גישה כמה שרציתי ומתי שרציתי, בחיים לא צפיתי בדבר דרך האינטרנט, אפילו לא דברים נורמלים, כי חינכו אותי לשמור על עצמי, כהיום אני עם פלאפון כשר מרצון.!! ברוך ה' לא צופה בכל הסרטים ושאר הדברים....

אבי2256

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
למה ציפית ממכשיר של 100 ש"ח ?
במכשירים הכשרים היקרים זה לא קורה, מניסיון...

לא הגיוני שתקנה מכשיר במאה שקל ותצפה ממנו ליותר
דיברתי על המכשירים של ה400-500 ש"ח
דיברתי על זה שבתור חרדי נגזר עליי לחיות עם אמצעי תקשורת דפוקים!!!
ואין לי אפשרות אחרת!

הבעיה שכאילו אפשר למנוע את זה בחור / בחורה שרוצה לצפות בסרטים וכל השאר כבר ימצאו מקום לצפות בו אם לא בפלאפון אז בנגן / בפלאפון של החבר או בכל מקום אחר....
אני גדלתי בבית שבו היה אינטרנט פתוח והיה לי גישה כמה שרציתי ומתי שרציתי, בחיים לא צפיתי בדבר דרך האינטרנט, אפילו לא דברים נורמלים, כי חינכו אותי לשמור על עצמי, כהיום אני עם פלאפון כשר מרצון.!! ברוך ה' לא צופה בכל הסרטים ושאר הדברים....
אני מכיר בית כזה שההורים חינכו את הילדים לשמור על עצמם
וכשההורים לא ידעו - הילדים גלשו היכן שההורים ממש לא היו רוצים...

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
האם אכן אי אפשר לקנות פלאפון דור 2?
Q10 שמת אתמול במכונת כביסה, מה תחליף לא יקר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה