מיט ארוהיגקייט
משתמש מקצוען
לי יש פלאפון דור 3 ועובד לי לכאורה יעבוד גם על C2
בעיקר F21S PROממליצה מאוד מניסיון על שיומי 1S QIN ושיומי F21
זה תלוי בסוגי פלאפונים יש C2שתומך את כל החברות ללא פריצה ויש שרק חברות מסוימותבטוח לא פרצה את הסים?
כל השיומי אותו זבל גם אני חשבתי בהתחלה ששיומי F21 {כמו החצי טאץ' אבל רגיל וכשר}יהיה לו מקשים טובים בגלל שזה מקשים נפרדים וקניתי ואחרי תקופה קצרה נדפק לי המקשיםממליצה מאוד מניסיון על שיומי 1S QIN ושיומי F21
אותו דבר.בסוף, איזה בטריה יותר טובה , לקחת את ה4*4 ולהחליף לבטריה גרמנית, או לקחת מלכתחילה את הQ7 ?
אותו דבר.
אז במה 4*4 עדיף מ Q7Q7 עדיף גם כשזה עם סוללה סינית [כתוב עליה made in china]??
נקנה ב-450 שח, עם המגן והכל
גם ה'סוללה הגרמנית' היא על טהרת הייצור הסיני, לא יודע למה היא מכונה גרמנית.Q7 עדיף גם כשזה עם סוללה סינית [כתוב עליה made in china]??
נקנה ב-450 שח, עם המגן והכל
התכוונתם הפוך, הQ7 אמור להיות טוב יותר מה4*4, בסוללה, קצת בתוכנה וגם קצת במכשיר.אז במה 4*4 עדיף מ Q7
אז למה שאלתי כבר לא יודע כמה אנשים וגם לפי ת"ק ואמרו שמכשיר השנה - הכי טוב זה 4*4התכוונתם הפוך, הQ7 אמור להיות טוב יותר מה4*4, בסוללה, קצת בתוכנה וגם קצת במכשיר.
אני מכירה מישהו שמוכר את זה ב- 430 ש"ח עם הכלמחיפוש קצר לא הצלחתי למצוא את הQ7 לקניה אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות במחיר ממוצע אשמח.
וסליחה על הטירטור..
אם יש את הפרטים אשמח מאדאני מכירה מישהו שמוכר את זה ב- 430 ש"ח עם הכל
על ניודים הוא מוריד מאד יפה והוגן
מחפשת נוקיה 3310 חדש שנת יצור 2019.לי יש מכשיר נוקיה 215 משרת אותי כבר שנתיים והכול פצצה.
המחיר שלו חצי ממחיר של המכשירים שהוזכרו לעיל.
אני ניידתי שני קווים וקבלתי אותו ב: 79 ש"ח עד הבית באתו יום.
הטלפון שלהם 0533188714
לאשתי יש נוקיה 3310 וגם הוא מעולה
זה לא עוד טלפון זה חברה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: