מישהו שמבין בזה אמר לי שאין הבדל בשמיעה בין דור 2 לדור 3, רק שיש אנטנות שמקבלות רק דור3, ולכן יש לדור 3 קליטה יותר טובה.לכל החברות יש דור 3 בו השמיעה והקליטה טובים יותר (לפחות *2 מדור 2).
אני הייתי בין הראשונים שקנו את השיואמי (הפלא השני שנמכר בחנות)בכל אופן מישהו יכול להסביר סוף סוף מה הסיפור עם שיומי, מה זה 2 הדגמים, האם זה נכון שרק עם הGPS זה המכשיר המקורי, וכל ההמצאות של סוכני הסלולר, מה נכון ומה פייק??
בין הראשונים - כמה זמן זה?אני הייתי בין הראשונים שקנו את השיואמי (הפלא השני שנמכר בחנות)
ואז לא הייתה בכלל גרסה עם GPS - ויש לי בוודאות מכשיר מקורי ויבואן רשמי,
אחרי מעט זמן הם הוציאו גרסה נוספת חדשה יותר עם תוכנת הניווט.
לפני 8 חוד' בערך ואני מרוצה מאד -בין הראשונים - כמה זמן זה?
ואיך הסיכום של חווית השימוש?
איפה החנות?אני ממליצה לקנות פלאפונים אצל יונג, שירות היימיש!
בכמה אתה מוכר אותם?אמטק קי אחד
K35
מוזמן להתקשר אילי 0549833711בכמה אתה מוכר אותם?
כמובן חדשים.
תקנו סוללה מקורית וזה יחזיק הרבה זמן.אז עכשיו אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות
כרגע יש לי C2 מאלי' אני מרוצה רק הסוללה אוי הסוללההההה
בבני ברק זה הטלפון 0504139250איפה החנות?
טלפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: