פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

קניתי בסוף שיאומי כשר ואני ממש מרוצה ממנו!!
ה' יעזור שיאריך ימים:)

ממליצה מאד על החנות hello ברש''י קרוב לרבי עקיבא, השרות שלו פצצה!!
מחירים מעולים,
והוא גם עזר להעביר את אנשי הקשר (לא מובן מאליו!) ועוד כל מיני פיצ'יפקעס.

הוא מאד מאד מבין בתחום וזה ניכר בהחלט.
אני אהבתי לתת לכם שירות, תודה רבה Hello

A Y G

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
מכשיר כשר אמור להוציא ולקבל שיחות בלבד, אז למה להשקיע סכותים כ''כ גבוהים על עיצוב?!

מכשיר כשר אמור להוציא ולקבל שיחות בלבד, אז למה להשקיע סכותים כ''כ גבוהים על עיצוב?!
העיצוב הוא תוספת, מכשיר כשר נמדד ביכולות הקליטה וצלילות השמע, ולגבי מכשיר השיאומי ספיציפי הוא דור 4 שזה אומר תוספת משמעותית לאיכות השמע, וטווח הקליטה...

פסיה

משתמש מקצוען
צריכה את עזרת המומחים בדחיפות:
בעבר קניתי c2 מחודש עם סים של פלאפון. אבל כל הזמן התנתק לי שיחות ומדי פעם (10 פעמים ביום לפחות!) לא יכלתי להוציא ולקבל שיחות. היה כתוב לי משהו כמו 'אין קליטה נסה מאוחר יותר'. וזה בלי שום קשר למיקום. זה יכל לקרות בבית, ברחוב וכד'. כשראיתי שאין לזה פתרון החלפתי להוט מובייל והכל הסתדר. (כמעט. היו לי ניתוקים שהבנתי שזה קשור לזה שזה מכשיר תומך כשר)
לאחרונה היה לי כמה בעיות עם חברת הוט מובייל ובמקביל הפלאפון נהרס. החלטתי לקנות שוב c2 מחודש ועברתי בחזרה לחברת פלאפון. שוב אותם הבעיות חזרו. וזה מכשיר אחר וסים אחר!
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מה הפתרון???
תודה רבה!!!
@הלוו-קיבי פוקס
@קליטה טובה
@סלולר בזול
@זליג פוקס
@ישראל ר.

נערך לאחרונה ב:

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צריכה את עזרת המומחים בדחיפות:
בעבר קניתי c2 מחודש עם סים של פלאפון. אבל כל הזמן התנתק לי שיחות ומדי פעם (10 פעמים ביום לפחות!) לא יכלתי להוציא ולקבל שיחות. היה כתוב לי משהו כמו 'אין קליטה נסה מאוחר יותר'. וזה בלי שום קשר למיקום. זה יכל לקרות בבית, ברחוב וכד'. כשראיתי שאין לזה פתרון החלפתי להוט מובייל והכל הסתדר. (כמעט. היו לי ניתוקים שהבנתי שזה קשור לזה שזה מכשיר תומך כשר)
לאחרונה היה לי כמה בעיות עם חברת הוט מובייל ובמקביל הפלאפון נהרס. החלטתי לקנות שוב c2 מחודש ועברתי בחזרה לחברת פלאפון. שוב אותם הבעיות חזרו. וזה מכשיר אחר וסים אחר!
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מה הפתרון???
תודה רבה!!!
@הלוו-קיבי פוקס
@קליטה טובה
@סלולר בזול
@זליג פוקס
האם התושבת של הסים קצת רופפת?
הסים יכול לזוז בזה (אפילו טיפה)?
שלום, בפוסט הזה אני ישתף אותכם כיצד הפלאפון שלי שכבר ממש גסס חזר להיות ח-ד-ש!! ממש ככה,
אז קודם כל הסטוריה: הפלאפון כבר מעל 6 שנים על הכביש, כל הפלסטיקים מסביב כבר תקופה היו שבורים עד שהחלו בעיות קליטה, באמצע שיחה, הפלאפון היה פשוט מתנתק, סיוט! כבר התייאשתי עברתי ל208 אבל לא הייתי מרוצה.. (הזמנתי C2 אחד אבל הוא לא הכשרתיו) עד שידיד אמר לי שיכול להיות שעקב כך שכל המכשיר עצמו אכול, אז הסים לא יושב במקום, שמעתי ושכחתי, עד שיום אחד אני פוגש באליאקספרס את זה, הזמנתי והגיע בערך בתוך חודש, ישבתי חמש דק', סידרתי ועכשיו זה עובד פיקס כמו חדש, כנראה שבאמת הסים לא ישב במקום (התושבת שלו התרופפה, וזה גרם לזה לעשות בעיות בקליטה).
אז המדריך כאן בהודעה הבאה, בהצלחה.
למי שיש שאלות מוזמן לשאול, ואשמח לעזור.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יכול להיות, שזה לא עם האנטנה המתאימה (721/722 RAM)

להבין ולהשכיל

משתמש פעיל
תעברי לגולן או לפרטנר.
אפשר אצלי...
אגב רק עוד שבועים אולי יתאפשר לנייד מספרים, כרגע סגרו את המערכות ניודים לשבועים.
קווים חדשים אפשר לפתוח

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
העיצוב הוא תוספת, מכשיר כשר נמדד ביכולות הקליטה וצלילות השמע, ולגבי מכשיר השיאומי ספיציפי הוא דור 4 שזה אומר תוספת משמעותית לאיכות השמע, וטווח הקליטה...
לא רואה שום תוספת קליטה ואיכות שמע בשיאומי החדש שלי :(
בינתיים המכשיר הקולט והחזק כאן בבית הוא רק סמסונג יאנג טאצ'

DDESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ה
יש כאן מישהו שמכיר את המכשיר החדש MTK-3?
יש חסרונות כלשהם?
באמת אפשר להכניס צלצולים דרך הכרטיס?
בתודה
האם קיבלת המלצות ? קנית אותו בסוף?

A052

משתמש סופר מקצוען
לא קיבלתי המלצות כאן וגם לא קניתי.

יידל

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה תורנית
לא רואה שום תוספת קליטה ואיכות שמע בשיאומי החדש שלי :(
בינתיים המכשיר הקולט והחזק כאן בבית הוא רק סמסונג יאנג טאצ'
זה תלוי בחברה אבל בגדול היתרון של השיאומי זה שהוא בניגוד לשאר המכשירים הכשרים כבר תומך בדור 4 מה שאומר קליטה הכי טובה

. שרית .

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
רק לא נוקיה 3310!!!!
מכשיר מעצבן ובעייתי
הכי טובים c2 ו-208
כן עדיף לך, חברות כמו נוקיה, סמסונג חברות מוכרות.
ולא חברות סיניות...
יש פלאפון אחד אני לא יודעת בדיוק את השם שלו הכי קטן נראה לי E1200 אולי של סמסונג
לא מתפרק גם אם מאד רוצים...

DDESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תכלס נכון להיום, איזה טלפון הכי מומלץ ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה