אני חושב שבעלי החנויות לא שמחים מפרסום כזה... (יש לי כמה במלאי)בעז"ה אמור להגיע בקרוב K35 משודרג
אני חושב שבעלי החנויות לא שמחים מפרסום כזה... (יש לי כמה במלאי)בעז"ה אמור להגיע בקרוב K35 משודרג
נהדר.בעז"ה אמור להגיע בקרוב K35 משודרג
מה השדרוגים שיהיה?בעז"ה אמור להגיע בקרוב K35 משודרג
אין כמעט מכשירים כרגע בשוק ומאחל לך בעז"ה עד שיגיע המלאי החדש שתגמור את הקייםאני חושב שבעלי החנויות לא שמחים מפרסום כזה... (יש לי כמה במלאי)
יש לי שנה בערך,מהן המעלות? חשובה לי בעיקר שמיעה, איך זה?
בעז"ה את התוכנה י'הי ניתן לשדרגיהיה אפשר לשדרג את הישן?
בחלק מהחנויות עדיין ניתן להשיגאגב @ישראל ר. את הK34 המשודרג ניתן להשיג עדין בחנויות ?
אם אתה יודע לשחק עם הקבצים במחשב יש אפשרות@ישראל ר. קניתי את K34,
אגב, בחנות שלכם, סלולרי בגדול, והשירות נפלא, משהו שלא ראיתי........
עכשיו אני צריך להעביר אנשי קשר מC2 למכשיר הזה,
הבעיה שזה שני סוגי קבצים, NBFׁׁ וCSV, האם יש אפשרות להמיר ולהעביר אותם דרך הכרטיס זיכרון (לא דרך הסים)?
ניסיתי, ולא הצלחתי,אם אתה יודע לשחק עם הקבצים במחשב יש אפשרות
אכן גם הוא הגיב באשכול הנ"ל, אבל אולי באמת הוא יוכל לעזור לי איך להמיר מקובץ VCF לCSV בלי האתר ההוא.האמת שאני לא מספיק מבין בזה
הרב @Natan Galant בדק את הנושא אולי יוכל לעזור
אינני זוכר כבר הצלחתי אז. זה היה קשה. מאבק איתנים מול מכשיר זקן. נראה לי שהתקנתי אז נוקיה סוויט, תוכנה של נוקיה שאינני יודע אם זמינה היום.אכן גם הוא הגיב באשכול הנ"ל, אבל אולי באמת הוא יוכל לעזור לי איך להמיר מקובץ VCF לCSV בלי האתר ההוא.
אולי אתה זוכר באשכול הקודם מי כתב שהוא כן הצליח?אינני זוכר כבר הצלחתי אז. זה היה קשה. מאבק איתנים מול מכשיר זקן. נראה לי שהתקנתי אז נוקיה סוויט, תוכנה של נוקיה שאינני יודע אם זמינה היום.
הצרה היא שגם אח"כ, אתה יכול נניח להעלות את אנשי הקשר לגוגל אנשים. אבל להוריד אותם למכשיר הכשר, בפורמט שהוא יקרא אותם - לא הצלחתי ונואשתי. (גם ה K35 יודע לקבל אנשי קשר מכרטיס זכרון בפורמט אקסל מאוד מסויים, שלא הצלחתי לחקות אותו ולהשחיל אליו את קובץ אנשי הקשר מגוגל)
הסיסמה ברירת מחדל היא 1122@ישראל ר. יש לי K35 ואני לא יודע מה הסיסמה של המכשיר.
יש אפשרות לאפס את הסיסמה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: